Home + Dit zijn de 10 best gelezen blogs in 2018!

Dit zijn de 10 best gelezen blogs in 2018!

Voor mij als blogger zijn statistieken behoorlijk belangrijk. Deze bepalen voor een heel groot deel je inkomen (als je tenminste wilt verdienen aan je blog), maar ze geven je ook heel veel inzicht. Welke artikelen doen het heel goed en welke juist niet? Welke  worden heel goed gevonden via Google? Hier kun je heel veel van leren en daarom kijk ik er iedere dag naar. Niet zo heel uitgebreid, maar ik weet wel heel goed wat er gebeurt op Mamablogger. In december kijk ik ook terug op welke artikelen het dat jaar het best hebben gedaan. Heel eerlijk? Er staan maar een paar blogs bij die ook echt in 2018 zijn geschreven!

#1 | Zelf een foto op hout afdrukken

Dit is mijn best scorende artikel ever! Deze staat heel hoog in Google en ik krijg er iedere dag nog heel veel bezoekers op. Grappig als je je bedenkt dat deze al een paar jaar oud is. Ik wilde gewoon proberen of ik zelf een foto op hout af kon drukken en dat was makkelijker dan ik dacht! Ik schreef er een blog over en plaatste hem online. De foto’s zijn slecht, maar dat zag ik destijds nog niet. Ik heb een hoop te danken aan dit artikel.

Aantal keren gelezen in 2018: 22.177 keer

#2 | 42 gratis en low budget uitjes voor het hele gezin

Deze is wel geschreven in 2018 en wat heb ik hier ontzettend veel werk aan gehad! Ik ben hier een paar volledige werkdagen mee bezig geweest en ik heb mij vaak genoeg afgevraagd wat ik mij op de hals had gehaald. Toch was het het dubbel en dwars waard! Wat een reacties kreeg ik zeg! Volgens mij heb ik hier heel wat ouders mee geholpen en daar deed ik het voor. Voor komend jaar staat er een nieuwe editie gepland met 42 nieuwe gratis en low budget uitjes voor het hele gezin waarbij de entreeprijs niet hoger mag zijn dan €12,50 per volwassene. En ja, het zijn weer heel unieke uitjes en geen standaard uitjes als het zwembad, de kinderboerderij etc.

Ik merk echter wel dat ik de laatste tijd wat vaker nagedaan wordt dus ik ben benieuwd wanneer ik hetzelfde idee ergens anders zie. Sorry, een beetje cynisch, maar ik baal hier wel enorm van.

Aantal keren gelezen in 2018: 16.853 keer

#3 | Review van het mega grote zwembad van de Action

Deze heb ik te danken aan de prachtige zomer die we hebben gehad, maar toch is dit ook een ‘gouwe ouwe’. Het zwembad kochten we een paar jaar geleden en was meteen al een groot succes. Hij was dit jaar weer te koop en ik zag wat dat deed, want mensen gingen er massaal op Googelen. Dat heb ik geweten!

Aantal keren gelezen in 2018: 14.269 keer

#4 | De low budget bruiloft, trouwen voor €700,-

Deze blijft het ook goed doen en ik ben naar aanleiding van dit artikel zelfs eens een keer geïnterviewd door Metro. Wij trouwden heel erg low budget en ik heb later uitgerekend hoeveel we hiervoor kwijt waren. We trouwden voor maar €700,- en in dit artikel vertel ik hoe we dat deden.

Aantal keren gelezen in 2018: 13.622 keer

#5 | Het vloerkleed van Action waar iedereen over praat

Ik weet het nog heel goed. Ik zag een heel leuk vloerkleed bij Action nam hem mee en besloot dit koopje met jullie te delen. Dat heb ik geweten zeg! De bezoekersaantallen schoten die dag door het dak! Inmiddels is het kleed alweer vervangen voor een ander exemplaar omdat we heel ons interieur veranderden, maar hij blijft leuk.

Aantal keren gelezen in 2018: 9.320 keer

#6 | Review Lillydoo luiers | De luiers thuis laten bezorgen?

Dit jaar mocht ik twee maanden lang de Lillydoo luiers testen en ik was oprecht enthousiast. Wat een fijne luiers zijn dat en het is handig dat je ze thuis kunt laten bezorgen. Verder vind ik de gedachte erachter erg mooi dus schreef ik een positieve review. Ik kon toen niet voorzien hoeveel reacties hierop kwamen op Facebook. Ik werd lui genoemd omdat ik het thuisbezorgen heel handig vond (ik ben heel veel, maar ik ben niet lui), ik zou over moeten stappen op wasbare luiers en voor ik het wist was mijn artikel het middelpunt van discussie over wasbare- en wegwerpluiers. Ik geloof dat er op Facebook wel 300 reacties waren…

Aantal keren gelezen in 2018: 8.868 keer 

#7 | Mama Musthaves | De bullet journal van Action

Dit soort nieuwtjes vind ik gewoon heel erg leuk om te delen en ik was ook de eerste die dat deed. Wat ik dan altijd wel heel jammer vind is dat je deze vervolgens op tig andere blogs tegenkomt, maar dat schijnt tegenwoordig normaal te zijn 😉 In ieder geval was dit artikel op de dag van plaatsing een grote hit, want voorheen waren bujo’s best prijzig.

Aantal keren gelezen in 2018: 7.530 keer

#8 | DIY Budget | Maak je eigen ‘Kletsen met…’ pot met spulletjes van Action

Dit jaar ontstond er een nieuwe trend; we zijn wat minder online en voeren echte gesprekken (tenminste, dat is de bedoeling) en de kaartjes uit de Kletspot kunnen ons daarbij helpen. Action verkocht op een gegeven moment ook blikjes met leuke vragen, maar de blikjes zelf waren niet zo leuk vond ik. Met een pot (ook van Action) kon je je eigen variant op de pot maken.

Aantal keren gelezen in 2018: 6.462 keer

#9 | Gratis LEGO printables voor een feestje

Dit is ook zo’n ‘gouwe ouwe’ die zo nu en dan nog opduikt in Google. Ik maakte zelf wat printables die je kunt gebruiken bij een LEGO feestje. Gelukkig is LEGO tijdloos.

Aantal keren gelezen in 2018: 5.352 keer

#10 | De Luizenmoeder DIY | Mok met het liedje van Juf Ank

Begin dit jaar was De Luizenmoeder dé tv hit en iedereen had het erover. In die periode was het ook juffendag op school en ik maakte een mok met daarop het bekende liedje van Juf Ank. Het was heel simpel, maar jullie vonden het blijkbaar wel een heel leuk idee. Ik ben zelfs gebeld door de Metro voor een interview en voor ik het wist stond mijn mok erin. Een goed begin van het nieuwe blogjaar!

Aantal keren gelezen in 2018: 4.433 keer

Het is leuk om op deze manier terug te blikken op het afgelopen jaar! Hebben jullie deze ook gelezen of ontdekken jullie nog wat nieuwe artikelen?

Op naar een heel nieuw en mooi blogjaar!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *