Home + 5x dit doe ik het liefst op een regenachtige zondag

5x dit doe ik het liefst op een regenachtige zondag

Dit is de eerste zondag sinds weken dat we niets op de planning hebben staan. Even leek het erop dat we vandaag ook een afspraak zouden hebben, maar deze is verplaatst. Daardoor wacht er een heerlijke, lange dag waarin niets moet en alles mag. Ik heb al wat vooruit gewerkt voor Mamablogger, dus er wachten ook geen dringende deadlines. Zelfs dat is lang geleden! Wat ik het liefste doe op dit soort dagen? Nou, dit dus!

#1 | Films kijken en urenlang Netflixen

Zal er ooit weer een dag komen waarop we urenlang kunnen Netflixen? Dat zal vast nog heel lang duren, maar 1,5 uur is ook al fijn 😉 Verstand op nul en je verliezen in een film of serie. Momenteel ben ik verslaafd aan kerstfilms, maar ik ben ook maandenlang in de ban geweest van Suits, Riverdale (nog steeds), Gossip Girl, New Girl en nog meer van dat soort heerlijke series. Even opladen en weer door.

#2 | Shoppen en lunchen

Weet je waar ik ook heel gelukkig van wordt? Van shoppen met mijn mannen. Het liefst dan in het Alexandrium in Rotterdam (dat is namelijk overdekt). Volgens mij worden zij er iets minder blij van dan ik, maar ze gaan wel altijd mee. Tussendoor lunchen we dan gezellig en ik heb de tijd om foto’s te maken voor Mamablogger. Gelukkig heeft Pat heel wat geduld wat dat betreft en weet hij ook hoe belangrijk het voor mij is. Wij zijn een topteam!

#3 | Spelen met de jongens

Op dit soort dagen kan ik heel wat neptaartjes eten, spelletjes spelen of een hoge toren bouwen van Kapla. Vorige week wilde Milan voor het eerst sinds tijden weer met de Kapla spelen. Ik haalde het tevoorschijn en bouwde samen met hem een hoge toren. Even later kwamen Pat en Floris er ook bij en zaten we met zijn viertjes op de vloer van Milans slaapkamer te spelen. Niets is mooier dan die twee glunderende gezichtjes van mijn jongens.

#4 | Lezen

Ik ben gek op lezen, maar ik heb er veel te weinig tijd voor. Ik heb heel wat boeken en vind lifestyle boeken ook heel fijn om te lezen. Het zijn er inmiddels aardig wat en binnenkort laat ik jullie de leukste zien om op je wishlist te zetten voor Kerst. Ook tijdschriften lezen lekker weg en bieden veel inspiratie voor Mamablogger. Even helemaal niets en in een andere wereld duiken.

#5 | DIY-en

Oké, heel eerlijk? Ik vind DIY-en ontzettend leuk, maar doe het bijna alleen maar voor Mamablogger. Heel zelden voor mijzelf. Jammer, want ik vind het echt heel leuk alleen speelt ook hier het gebrek aan tijd. Eigenlijk moet ik weer iets vinden waar ik een hele tijd mee bezig kan zijn en mee kan ontspannen. Of ik kan de plotter weer eens uit de kast halen natuurlijk!

Wat doen jullie het liefst op een regenachtige zondag? Let me know in de comments hieronder.

 

Bron afbeelding: Shutterstock

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *