Home + Mamablogger in de media

Mamablogger in de media

Zo nu en dan verschijnt Mamablogger in de media met persoonlijke verhalen en dat vind ik stiekem best wel leuk 😉 Op deze pagina vind je een overzicht van alle verschenen items, foto’s en/of interviews. Wil je zelf een interview met mij of wil je meer weten? Dat kan natuurlijk! Mail dan naar info@mariscakenter.nl. Uiteraard verschijnt dat artikel of item ook op deze pagina.

AD.nl | Online, 13 juni 2021

Naar aanleiding van mijn blogs over gratis en low budget uitjes werd ik door het AD geïnterviewd.

Magazine ‘Enkhuizen Boeit’ | 18 mei 2021

Enige tijd geleden bracht ik met mijn gezin een bezoek aan het Zuiderzeemuseum. Een quote uit het artikel is geplaatst in dit magazine over Enkhuizen. Dit magazine is onder andere verkrijgbaar bij de VVV.

Droomparken | Goodtimes Magazine nummer 7, jaargang 6

In de zomer van 2020 verbleven mijn gezin en ik op vakantiepark Droomparken Maasduinen. Ik schreef hier een review over waarna ik werd benaderd door Droomparken met de vraag of ik een bijdrage wilde leveren aan hun Goodtimes magazine. Dit magazine wordt ligt onder andere in iedere accommodatie van Droomparken. Een groot bereik dus!

Editie NL | RTL 4, 10 december 2020

Op donderdag 10 december 2020 werd ik thuis geïnterviewd door Editie NL over adventskalenders. Dit item was tevens te horen op Q-Music en verscheen ook op de website van RTL 4.

Dit vindt Nederland | SBS 6, 14 september 2020

Zomer met Art | RTL 4, 7 augustus 2019

Op woensdag 7 augustus 2019 was ik onverwacht te gast bij “Zomer met Art” op RTL4. Hier mocht ik aan tafel meepraten over het feit dat uitstapjes voor gezinnen steeds duurder zijn geworden in de afgelopen jaren. Ook mocht ik mijn top 3 favoriete low budget uitjes delen. Een superleuke ervaring!

Landelijke kranten en magazines

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.