Home + Mamablogger in de media

Mamablogger in de media

Zo nu en dan verschijnt Mamablogger in de media met persoonlijke verhalen over mijn blog, werk en persoonlijke financiën. Daar ben ik stiekem best trots op, want dat betekent dat men mij weet te vinden en geïnteresseerd is in mijn verhaal. Ook is dit natuurljk mooie pr voor Mamablogger. Op deze pagina vind je een overzicht van alle verschenen items, foto’s en/of interviews. Wil je mij interviewen? Dat kan natuurlijk! Mail dan naar info@mariscakenter.nl. Uiteraard verschijnt dat artikel of item ook op deze pagina.

Nederlands Dagblad | 20 april 2024

Aan het Nederlands Dagblad gaf ik een interview voor de rubriek ‘Het Huishoudboekje’. In de krant was het interview zelfs paginagroot. In het artikel ga ik dieper in over mijn openheid rondom persoonlijke financiën en vertel ik hoe wij de kinderen financieel opvoeden. Ook Mamablogger wordt in het artikel genoemd. Lees het artikel hier online.

Vrouw Telegraaf | januari 2024

Ik gaf een interview aan Vrouw over de rolverdeling bij ons thuis en onze financiën. Mamablogger wordt in het artikel genoemd én er staat een link in naar mijn Instagram account. Je kan het interview hier lezen.

LINDA. website | augustus 2023

Voor de website van LINDA. gaf ik een interview over financiële opvoeding. Je leest het artikel hier.

Mijn Geheim | Juni 2023 (nr. 23/12)

Aan Mijn Geheim gaf ik een interview over de combinatie werk en moederschap en hoe we dat thuis hebben gecombineerd. Ook Mamablogger word in dit artikel genoemd.

Telegraaf special ‘Financiële Groei’ (online en print) | 23 mei 2023

De Telegraaf interviewde mij over de manier waarop wij onze kinderen financieel opvoeden. Een mooi artikel waarin ook Mamablogger wordt genoemd. Als kers op de taart stond onze zoon op de cover van deze special.

AD Landelijk en Groene Hart (online en print) | 5 januari 2023

Ik werd door het AD benaderd of ik mee wilde werken aan een artikel over het 10-jarig bestaan van mijn blog. Dat wilde ik natuurlijk wel. Het artikel verscheen online als Premium artikel en in print. Gaaf dat deze mijlpaal zo gevierd kan worden! Hier kan je het artikel lezen.

Kampioen ANWB | Kerstnummer 2022

Heel bijzonder: in oktober ging ik samen met mijn gezin op de foto voor het blad de Kampioen van de ANWB. De oplage is 3,7 miljoen lezers dus we lagen bij heel wat mensen op de deurmat ☺️. Een bijzonder leuke ervaring!

NU.nl | 10 november 2022

In oktober 2022 werd ik door NU.nl geïnterviewd voor een artikel over snoepgoed uitdelen tijdens Halloween en Sint Maarten. Het hele artikel lees je hier.

EditieNL | RTL 4, 13 augustus 2022

Door EditieNL werden we op donderdag 11 augustus 2022 geïnterviewd over gratis en low budget uitjes. Het interview werd afgenomen op de Goudse kaasmarkt. Dit interview verscheen op zaterdag 13 augustus in tekst op de website van RTL 4 en op televisie bij EditieNL in de avond.

Nu.nl | Online, 12 augustus 2022

Voor Nu.nl werd ik geïnterviewd over het betaalbaar houden van uitjes met het hele gezin. In dit interview geef ik enkele tips en wordt een link gedeeld naar mijn gratis e-book met 168 gratis en low budget uitjes. Ik vind het bijzonder dat Nu.nl de link erin heeft gezet. Het hele artikel lees je hier.

AD.nl | Online, 13 juni 2021

Naar aanleiding van mijn blogs over gratis en low budget uitjes werd ik door het AD geïnterviewd.

Magazine ‘Enkhuizen Boeit’ | 18 mei 2021

Enige tijd geleden bracht ik met mijn gezin een bezoek aan het Zuiderzeemuseum. Een quote uit het artikel is geplaatst in dit magazine over Enkhuizen. Dit magazine is onder andere verkrijgbaar bij de VVV.

Droomparken | Goodtimes Magazine nummer 7, jaargang 6

In de zomer van 2020 verbleven mijn gezin en ik op vakantiepark Droomparken Maasduinen. Ik schreef hier een review over waarna ik werd benaderd door Droomparken met de vraag of ik een bijdrage wilde leveren aan hun Goodtimes magazine. Dit magazine wordt ligt onder andere in iedere accommodatie van Droomparken. Een groot bereik dus!

Editie NL | RTL 4, 10 december 2020

Op donderdag 10 december 2020 werd ik thuis geïnterviewd door Editie NL over adventskalenders. Dit item was tevens te horen op Q-Music en verscheen ook op de website van RTL 4.

Dit vindt Nederland | SBS 6, 14 september 2020

Zomer met Art | RTL 4, 7 augustus 2019

Op woensdag 7 augustus 2019 was ik onverwacht te gast bij “Zomer met Art” op RTL4. Hier mocht ik aan tafel meepraten over het feit dat uitstapjes voor gezinnen steeds duurder zijn geworden in de afgelopen jaren. Ook mocht ik mijn top 3 favoriete low budget uitjes delen. Een superleuke ervaring!

Landelijke kranten en magazines

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *