Home + Media kit Mamablogger

Media kit Mamablogger

Mamablogger beschikt over een uitgebreide media kit waar je in één oogopslag op kunt zien wat de huidige statistieken zijn en wat de mogelijkheden zijn om te adverteren en samen te werken (klik). Deze media kit kun je hieronder bekijken en zal regelmatig worden bijgewerkt. Verder zie je hieronder een screenshot vanuit Google Analytics en laat ik wat foto’s van samenwerkingen zien.

Jaarstatistieken 2020

Ik begin mijn media kit met de statistieken van 2020. Hierin zie je dat Mamablogger, ondanks het gekke coronajaar, toch bijna een miljoen paginaweergaven had! De homepage trok ruim 90.000 paginaweergaven. Dat maakt het interessant om een banner te plaatsen in de sidebar van Mamablogger. Ook zien we dat lezers de tijd namen om een artikel te lezen; gemiddeld 1 minuut en 47 seconden.

Media kit Mamablogger

Wil je meer informatie? Mail dan naar info@mariscakenter.nl en ik mail je binnen enkele uren terug! Omdat Mamablogger niet exclusief samenwerkt met een media bureau, blijven de tarieven scherp.

Verklaring media kit

  • De bezoekersaantallen die worden getoond zijn een gemiddelde per maand.
  • Voor een winactie wordt geen tarief gerekend bij een review waarvoor Mamablogger hetzelfde product ontvangt, anders geldt een aangepast tarief;

Extra samenwerkingsmogelijkheden

Banner plaatsing

Wil je een banner plaatsen in de sidebar van Mamablogger? dat kan! Deze banner is niet alleen zichtbaar op de homepage, maar is zichtbaar op alle pagina’s op Mamablogger. Je kunt een banner plaatsen voor drie maanden, zes maanden en een jaar. Mail voor de tarieven naar info@mariscakenter.nl.

Advertorial in Mamablogcast

Mamablogger heeft sinds kort een eigen podcast: de Mamablogcast. Het is mogelijk om in bepaalde gevallen te adverteren in een podcast. Mail voor de mogelijkheden naar info@mariscakenter.nl.

Samenwerkingen en foto’s

Als wij een samenwerking aangaan doe ik mijn uiterste best om prachtige foto’s te maken. Geen rommelige achtergrond met snoeren etc. en bij outfitfoto’s zorg ik er altijd voor dat het hele plaatje klopt. Ik maak zelden foto’s thuis of in de tuin, maar we gaan vaak naar een mooie locatie, een stoere muur etc. om de mooiste foto’s te maken. Hierdoor is ieder artikel uniek. Bij een samenwerking worden vaak ook items meegestuurd. Het maakt mij niet zozeer uit wat de waarde daarvan is, ik vind dat iedereen met wie ik samen werk dezelfde inspanning mag verwachten. Dan maakt het niet uit of ik kleding of een kinderwagen opgestuurd krijg, ik wil kwaliteit leveren. Ik ga daarom gerust naar het park voor een fotoshoot, zorg voor mooie achtergronden etc. Hieronder wat voorbeelden;

Samenwerking met Stokke

Samenwerkingen met River Island

Fotoshoot voor Wibra

Outfitpost in combinatie met shoplog

Blog over nieuwe Adidas Stan Smith sneakers

Samenwerking met Mutsy

Review dagje weg

Samenwerking met Cybex autostoeltjes 

Samenwerking met One2track (aan de winactie deden 289 deelnemers mee)

 

Viral gaan in april 2020 (90.000 unieke bezoekers in één maand)

Halverwege maart 2020 daalden de bezoekersaantallen van Mamablogger wat en dat had alles te maken met het Coronavirus. Die weken waren onduidelijk; men moest een balans vinden tussen thuiswerken, kinderen helpen met hun schoolwerk, het huishouden etc. Heel begrijpelijk, gezondheid gaat voor en de rest is bijzaak.

Eind maart gingen de bezoekersaantallen echter weer omhoog en bereikte Mamablogger meer dan 90.000 unieke bezoekers in één maand, wauw! Wat ik hiermee wil laten zien is dat bezoekersaantallen kunnen fluctueren en een artikel opeens viraal kan gaan. Als adverteerder profiteer je daarvan.

Wil je vrijblijvend iets naar Mamablogger sturen? Dat kan! Je kunt dit sturen naar Boenstoep 38 2809RX Gouda. 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren