Home + Media kit Mamablogger

Media kit Mamablogger

Mamablogger beschikt over een uitgebreide media kit waar je in één oogopslag op kunt zien wat de huidige statistieken zijn en wat de mogelijkheden zijn om te adverteren en samen te werken (klik). Deze media kit kun je hieronder bekijken en zal regelmatig worden bijgewerkt. Verder zie je hieronder een screenshot vanuit Google Analytics en laat ik wat foto’s van samenwerkingen zien.

Screenshot Google Analytics Mamablogger april 2020 (90.000 unieke bezoekers in één maand)

Ik begin mijn media kit met een heel recent screenshot. Halverwege maart daalden de bezoekersaantallen wat en dat had alles te maken met het Coronavirus. Die weken waren onduidelijk; men moest een balans vinden tussen thuiswerken, kinderen helpen met hun schoolwerk, het huishouden etc. Heel begrijpelijk, gezondheid gaat voor en de rest is bijzaak. Eind maart gingen de bezoekersaantallen echter weer omhoog en nu bereikt Mamablogger meer dan 90.000 unieke bezoekers in één maand, wauw!

Media kit Mamablogger

Wil je meer informatie? Mail dan naar info@mariscakenter.nl en ik mail je binnen enkele uren terug! Omdat Mamablogger niet exclusief samenwerkt met een media bureau, blijven de tarieven scherp.

Verklaring media kit

  • De bezoekersaantallen die worden getoond zijn een gemiddelde per maand.
  • Voor een winactie wordt geen tarief gerekend bij een review waarvoor Mamablogger hetzelfde product ontvangt, anders geldt een aangepast tarief;

Extra samenwerkingsmogelijkheid

Banner plaatsing

Wil je een banner plaatsen in de sidebar van Mamablogger? dat kan! Deze banner is niet alleen zichtbaar op de homepage, maar is zichtbaar op alle pagina’s op Mamablogger. Je kunt een banner plaatsen voor drie maanden, zes maanden en een jaar. Mail voor de tarieven naar info@mariscakenter.nl.

Samenwerkingen en foto’s

Als wij een samenwerking aangaan doe ik mijn uiterste best om prachtige foto’s te maken. Geen rommelige achtergrond met snoeren etc. en bij outfitfoto’s zorg ik er altijd voor dat het hele plaatje klopt. Ik maak zelden foto’s thuis of in de tuin, maar we gaan vaak naar een mooie locatie, een stoere muur etc. om de mooiste foto’s te maken. Hierdoor is ieder artikel uniek. Bij een samenwerking worden vaak ook items meegestuurd. Het maakt mij niet zozeer uit wat de waarde daarvan is, ik vind dat iedereen met wie ik samen werk dezelfde inspanning mag verwachten. Dan maakt het niet uit of ik kleding of een kinderwagen opgestuurd krijg, ik wil kwaliteit leveren. Ik ga daarom gerust naar het park voor een fotoshoot, zorg voor mooie achtergronden etc. Hieronder wat voorbeelden;

Samenwerking met Stokke

Samenwerkingen met River Island

Fotoshoot voor Wibra

Outfitpost in combinatie met shoplog

Blog over nieuwe Adidas Stan Smith sneakers

Samenwerking met Mutsy

Review dagje weg

Samenwerking met Cybex autostoeltjes 

Samenwerking met One2track (aan de winactie deden 289 deelnemers mee)

Screenshot Google Analytics januari/februari 2020

Mamablogger trekt gemiddeld ruim 60.000 unieke bezoekers per maand. Mamablogger heeft een trouwe groep lezers, maar gelukkig weten ook veel nieuwe mensen Mamablogger te vinden.

Hieronder vind je nog wat informatie over de DA waarde van Mamablogger.

 

Wil je vrijblijvend iets naar Mamablogger sturen? Dat kan! Je kunt dit sturen naar IJssellaan 71 2806TD Gouda. 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren