Home + Media kit Mamablogger

Media kit Mamablogger

Mamablogger beschikt over een uitgebreide media kit waar je in één oogopslag op kunt zien wat de huidige statistieken zijn en wat de mogelijkheden zijn om te adverteren en samen te werken (klik). Deze media kit kun je hieronder bekijken en zal regelmatig worden bijgewerkt. Verder zie je hieronder een screenshot vanuit Google Analytics en laat ik wat foto’s van samenwerkingen zien. Tot slot biedt Mamablogger als eerste (en vooralsnog de enige) blogger in Nederland de mogelijkheid om een shopcarrousel toe te voegen aan een artikel of op de Mama’s Musthaves Shop. Kijk hieronder voor meer informatie en een voorbeeld.

Screenshot Google Analytics Mamablogger 19 april 2020 (90.000 unieke bezoekers in één maand)

Ik begin mijn media kit met een heel recent screenshot. Halverwege maart daalden de bezoekersaantallen wat en dat had alles te maken met het Coronavirus. Die weken waren onduidelijk; men moest een balans vinden tussen thuiswerken, kinderen helpen met hun schoolwerk, het huishouden etc. Heel begrijpelijk, gezondheid gaat voor en de rest is bijzaak. Eind maart gingen de bezoekersaantallen echter weer omhoog en nu bereikt Mamablogger meer dan 90.000 unieke bezoekers in één maand, wauw!

Media kit Mamablogger

Wil je meer informatie? Mail dan naar info@mariscakenter.nl en ik mail je binnen enkele uren terug! Omdat Mamablogger niet exclusief samenwerkt met een media bureau, blijven de tarieven scherp.

 

Verklaring media kit

  • De bezoekersaantallen die worden getoond zijn een gemiddelde per maand.
  • Voor een winactie wordt geen tarief gerekend bij een review waarvoor Mamablogger hetzelfde product ontvangt, anders geldt een aangepast tarief;

Extra samenwerkingsmogelijkheden

Naast de samenwerkingsmogelijkheden die hierboven worden genoemd (review, advertorial en winactie), zijn er nog meer mogelijkheden om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de doelgroep van Mamablogger. Deze worden hieronder beschreven:

Shopcarrousel (als extra, gratis optie onder een advertorial)

Mamablogger biedt als eerste (en vooralsnog de enige) blogger in Nederland de mogelijkheid om een shopcarrousel toe te voegen aan een blogpost. Normaal plaatsen we één à twee linkjes in een artikel en dat is het dan. Met een shopcarrousel kunnen we nog veel meer linkjes toevoegen, maar dan op een webshop-achtige manier! Zodra de lezer op een plaatje linkt worden ze direct doorgeleid naar jouw webshop! Inmiddels zien we dat de shopcarrousel effect heeft en dat er goed op geklikt wordt. Het plaatsen van een shopcarrousel onder een artikel is gratis! Vraag ernaar op info@mariscakenter.nl. Bekijk hieronder het voorbeeld van de shopcarrousel die ik maakte voor een samenwerking met Xenos.

Voorbeeld shopcarrousel

Boerencake mix
Cadeaudoosje
Leren labels
Slagstempels voor labels
Cadeautasjes
Haakpakket cactussen
Kaartenbox kraft kaartjes
Dromenvanger
Boek handletteren
Boerencake mix
Cadeaudoosje
Leren labels
Slagstempels voor labels
Cadeautasjes
Haakpakket cactussen
Kaartenbox kraft kaartjes
Dromenvanger
Boek handletteren

Mama’s Musthaves Shop pagina

Sinds november 2019 biedt Mamablogger een uitbreiding op de shopcarrousel: Mama’s Musthaves Shop. Op deze pagina deel ik alle musthaves waar wij als gezin heel enthousiast over zijn. Heb jij een webshop en ben je ervan overtuigd dat jouw assortiment thuis hoort op deze pagina? Dan kun je op deze pagina 5 of 10 (of meer in overleg) van jouw bestsellers laten zien die direct doorlinken naar jouw webshop. Ook is er ruimte om wat meer te vertellen over jouw webshop. Mail voor de gunstige tarieven naar info@mariscakenter.nl. Hieronder vind je een screenshot van een deel van deze pagina.

Banner plaatsing

Wil je een banner plaatsen in de sidebar van Mamablogger? dat kan! Deze banner is niet alleen zichtbaar op de homepage, maar is zichtbaar op alle pagina’s op Mamablogger. Je kunt een banner plaatsen voor drie maanden, zes maanden en een jaar. Mail voor de tarieven naar info@mariscakenter.nl.

Samenwerkingen en foto’s

Als wij een samenwerking aangaan doe ik mijn uiterste best om prachtige foto’s te maken. Geen rommelige achtergrond met snoeren etc. en bij outfitfoto’s zorg ik er altijd voor dat het hele plaatje klopt. Ik maak zelden foto’s thuis of in de tuin, maar we gaan vaak naar een mooie locatie, een stoere muur etc. om de mooiste foto’s te maken. Hierdoor is ieder artikel uniek. Bij een samenwerking worden vaak ook items meegestuurd. Het maakt mij niet zozeer uit wat de waarde daarvan is, ik vind dat iedereen met wie ik samen werk dezelfde inspanning mag verwachten. Dan maakt het niet uit of ik kleding of een kinderwagen opgestuurd krijg, ik wil kwaliteit leveren. Ik ga daarom gerust naar het park voor een fotoshoot, zorg voor mooie achtergronden etc. Hieronder wat voorbeelden;

Samenwerking met Stokke

Samenwerkingen met River Island

Fotoshoot voor Wibra

Outfitpost in combinatie met shoplog

Blog over nieuwe Adidas Stan Smith sneakers

Samenwerking met Mutsy

Review dagje weg

Samenwerking met Cybex autostoeltjes 

Samenwerking met One2track (aan de winactie deden 289 deelnemers mee)

Screenshot Google Analytics januari/februari 2020

Mamablogger trekt gemiddeld ruim 60.000 unieke bezoekers per maand. Mamablogger heeft een trouwe groep lezers, maar gelukkig weten ook veel nieuwe mensen Mamablogger te vinden.

Hieronder vind je nog wat informatie over de DA waarde van Mamablogger.

 

Wil je vrijblijvend iets naar Mamablogger sturen? Dat kan! Je kunt dit sturen naar IJssellaan 71 2806TD Gouda. 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren