Home + Over Mama blogger

Over Mama blogger

Mamablogger | Marisca

Ik ben Marisca en iedere dag kun je me hier vinden met persoonlijke verhalen, reviews, tips, budgetblogs, DIY’s, lifestyle etc. Tijd om mijzelf even voor te stellen!


Woonplaats
Ik ben geboren en getogen in Gouda ga hier denk ik ook echt niet meer weg!
Mijn beroep
Ik werk parttime als Online Communicatie Adviseur bij een Zorgorganisatie. Ik werk al vanaf  mijn 18e bij deze organisatie en ben er sinds 2006 in vaste dienst. Daarnaast blog ik dus iedere dag op Mamablogger.

Wat doe ik nog meer
Naast al mijn werk ben ik vooral moeder van zoons Milan (2010) en Floris (2017), getrouwd met Patrick (samen sinds 2004) en genieten we volop met zijn viertjes van het leven!

Het is erg druk, maar ik kan goed plannen dus het is prima te behappen. En dan krijg ik het gelukkig ook nog voor elkaar om mijn kinderen heel veel aandacht te geven, te genieten van het leven, mijn huis schoon te houden (al overwegen we om daar iemand voor aan te nemen) en ik zeg geen feestje af omdat ik het te druk heb 😉 Nee hoor, natuurlijk is het soms erg druk en moet ik ook op een gegeven moment de laptop dicht doen omdat het anders te gek wordt, maar als je doet wat je leuk vindt voelt het niet als werk.

Verder..

Praat ik altijd veel te veel, ben ik gek op fashion,  sta ik iedere ochtend om 5:31 uur op, ken ik het alfabet achterstevoren, kan ik ronduit slecht fietsen (maar heb ik wel een bakfiets en we zijn onafscheidelijk), heb ik twee katten en ben ik ronduit verslaafd aan Internet met het excuus dat dat nu eenmaal mijn werk is 😉

Eigenschappen

Ik ben eerlijk (soms té), loyaal, trouw en een harde werker. Ik houd van de bourgondische levensstijl en natuurlijk shoppen! Al doe ik dat laatste vooral voor de kinderen. Verder ben ik eigenwijs, kan ik heel geïrriteerd raken als iets niet gaat zoals ik wil omdat ik het graag goed wil doen, ben ik een tikkeltje ongeduldig en gek op lijstjes en plannen.

Kortom, op Mama blogger neem ik je mee in mijn leven met iedere dag een nieuw artikel en soms zelfs wel twee of meer. Ik hoop dat je regelmatig even langskomt en de artikelen met plezier leest. Heb je opmerkingen, wil je iets weten of wil je samenwerken? Mail dan naar info@mariscakenter.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 Reactie

  1. 3 december 2013 / 21:47

    Marisca heeft mij uitstekend geholpen met een plan van aanpak hoe ik mijn sociale media adequater kan inrichten. Helder en duidelijk met een puntsgewijs stappenplan. Marisca is zeer positief ingesteld en komt haar beloftes na! Hartelijk dank Marisca!
    3 december 2013, Ted Benschop.