Home + Over Mamablogger

Over Mamablogger

Mamablogger | Marisca

Ik ben Marisca en sinds 2013 is Mamablogger mijn online dagboek en plakboek. Ik kan hier al mijn creativiteit kwijt en van alles van mij af schrijven. En dat niet alleen: ik vind het heerlijk om jullie te inspireren met tips voor dagjes weg, budgettips, traktaties etc. Tot begin 2022 schreef ik dagelijks een artikel op Mamablogger, nu zijn dat minimaal vijf artikelen per week. Er staan nu bijna 3500 artikelen online op Mamablogger, hoog tijd om mijzelf even voor te stellen!

 

Onze woonplaats
Ik ben geboren en getogen in Gouda en we willen hier zeker niet weg. Ben je nog nooit in Gouda geweest, dan is het zeker tijd voor een bezoekje aan onze mooie stad. Er is genoeg te zien en te doen!

Mijn beroep
Ik werk 32 uur per week als Communicatieadviseur bij een zorgorganisatie. Ik werk al vanaf  mijn 18e bij deze organisatie en ben er sinds 2006 in vaste dienst. Daarnaast blog ik dus vijf dagen per week op Mamablogger.

Wat doe ik nog meer
Naast al mijn werk ben ik vooral moeder van zoons Milan (2010) en Floris (2017), getrouwd met Patrick (samen sinds 2004 en getrouwd in 2010) en genieten we volop van het leven! We houden van lekker eten -wat ook meteen mijn valkuil is – en gaan er graag op uit in binnen- en buitenland.

Het is erg druk, maar ik kan goed plannen dus het is prima te behappen. Het scheelt heel erg dat ik mijn werk heel erg leuk vind. Daardoor voelt het niet als werk en doe ik alles nog steeds met heel veel plezier. De weekenden zijn voor het gezin en dan doen we graag leuke dingen.

Verder..

Praat ik altijd veel te veel, sta ik iedere ochtend om 5:31 uur op, ken ik het alfabet achterstevoren, kan ik ronduit slecht fietsen (maar heb ik wel een bakfiets en we zijn onafscheidelijk), hebben we twee katten en ben ik ronduit verslaafd aan Internet met het excuus dat dat nu eenmaal mijn werk is 😉

Eigenschappen

Ik ben eerlijk (soms té), loyaal, trouw en een harde werker. Ik houd van de bourgondische levensstijl en natuurlijk shoppen! Al doe ik dat laatste vooral voor de kinderen. Verder ben ik eigenwijs, kan ik heel geïrriteerd raken als iets niet gaat zoals ik wil omdat ik het graag goed wil doen, ben ik een tikkeltje ongeduldig en gek op lijstjes en plannen.

Kortom, op Mamablogger neem ik je mee in mijn leven met iedere dag een nieuw artikel en soms zelfs wel twee of meer. Ik hoop dat je regelmatig even langskomt en de artikelen met plezier leest. Heb je opmerkingen, wil je iets weten of wil je samenwerken? Mail dan naar info@mariscakenter.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 Reactie

  1. 3 december 2013 / 21:47

    Marisca heeft mij uitstekend geholpen met een plan van aanpak hoe ik mijn sociale media adequater kan inrichten. Helder en duidelijk met een puntsgewijs stappenplan. Marisca is zeer positief ingesteld en komt haar beloftes na! Hartelijk dank Marisca!
    3 december 2013, Ted Benschop.