Home + Review LILLYDOO luiers | De luiers thuis laten bezorgen?!

Review LILLYDOO luiers | De luiers thuis laten bezorgen?!

Herken je dit? Je pakt één van de laatste luiers en je bedenkt je dat je de stad nog in moet voor een pak luiers. Er zijn moeders die tig pakken op voorraad hebben en ik ben niet één van hen… Ik ben een controlfreak, houd van voorraad en wordt er heel gelukkig van, maar met luiers is dat anders. Dan moet ik weer met die buggy door de Kruidvat heen zien te maneuvreren, geen doen. Het is dus niet mijn hobby, maar gelukkig kan het ook anders! Deze toffe luiers zijn huidvriendelijk, kun je thuis laten bezorgen én je kiest zelf welke print je wilt!

Gratis luiers!

Nu is het natuurlijk niet de bedoeling om een ‘Tel Sell’ achtig praatje te houden, maar ik ben wel oprecht enthousiast. Toen ik werd gevraagd door LILLYDOO of ik een maandbox luiers wilde testen voor Floris vroeg ik mij af of ze konden tippen aan de Kruidvat luiers. Deze zijn altijd favoriet geweest. De prijs/kwaliteit verhouding is gewoon heel erg goed dus blijf ik ze trouw kopen. Toch was ik wel heel benieuwd naar de LILLYDOO luiers. Ze zijn namelijk huidvriendelijk en met doorkomende tandjes (je snapt vast wel wat ik bedoel) gaan de luiers er snel doorheen en ligt luieruitslag op de loer. We hebben daarom ook echt wel luiers nodig waar zo min mogelijk troep in zit om dat te voorkomen.

Natuurlijk wilden we deze luiers uitproberen, maar voor ik er meer over vertel kan ik je vast vertellen dat jij ook een gratis(!) LILLYDOO testpakket kan bestellen om ze zelf ook uit te proberen!

De bestelling

bestellen is echt mega eenvoudig; je gaat naar LILLYDOO en daarna kies je voor de optie ‘maandelijkse box’. Je kiest de maart van je kindje en daarachter staat hoeveel luiers dat zijn. Vervolgens kies je het design van de luiers, maar je kunt ook een box kiezen waar je allemaal (zonder de limited edition) in zitten. Je kunt overigens ook kiezen voor de limited edition, erg leuk!

Daarna heb je de optie om er meteen billendoekjes bij te kiezen. Je kunt kiezen voor doekjes voor de gevoelige huid of doekjes die voor 99% uit water bestaan.

Tot slot kies je de bezorgdatum en de interval. Wil je je maandelijks box bijvoorbeeld om de drie of vier weken ontvangen? Eronder staat om hoeveel luiers dat per dag gaat dus je kunt een vrij nauwkeurige inschatting maken zodat je niet alsnog zonder luiers komt te zitten.

Je krijgt altijd 25% korting!

Je hoeft ze nu alleen nog maar af te rekenen en de rest wordt geregeld. De luiers worden bezorgd door DHL en je krijgt een track & trace code zodat je de zending kunt volgen.

Wat vinden we van de luiers?

We gebruiken de luiers nu drie weken en we zijn fan! Ze voelen heel soepel en gaan heel gemakkelijk aan. De pasvorm is goed en Floris vindt ze ook fijn. We “kiezen” samen een printje of Milan mag ze kiezen haha. Bij het verschonen voelen ze niet zwaar aan. Ze zijn leuk, goed en gemaakt van zo min mogelijk materialen waardoor ze vrij zijn van schadelijke ingrediënten.

Het feit dat je ze kunt bestellen is natuurlijk mega handig. Je hoeft er niet meer voor naar de winkel. Je hoeft geen zwaar pak luiers aan de buggy of kinderwagen te hangen en je hoeft er niet meer aan te denken, want ze worden netjes bezorgd om het aantal weken dat jij kiest. Mocht je willen stoppen, dan kan dat altijd zonder gedoe.

Mocht het zo zijn dat je nog luiers hebt liggen die eigenlijk al een maatje groter moeten, dan mag je ze gratis omruilen!

Ik denk dat ik mijn punt wel heb gemaakt 😉 Wij zijn ontzettend blij met onze LILLYDOO luiers en stiekem winnen ze het toch echt van de Kruidvat luiers.

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 Reacties

 1. Sandra
  8 juli 2018 / 17:30

  Luiers bestellen dat kon je al lang! ? Ik bestel iedere maand een maandblad van pampers bij bol.com. Zit er een verschil in de kwaliteit en prijs? Want dan ben ik er wel benieuwd naar! ?

  • 8 juli 2018 / 22:04

   Dat wist ik helemaal niet! Maar heel eerlijk? Ik ben zelf nooit zo weg geweest van Pampers (daar gaan mijn mogelijke samenwerking met dit merk haha). Ik vind deze maandboxen niet duur en vind deze luiers wel heel fijn. Voor ons de eersten die echt kunnen tippen aan die van het Kruidvat.

   • Sonja
    17 juli 2018 / 12:09

    Via Kruidvat kun je ook online bestellen, alleen niet via maandbox… Maar zeulen met zware pakken hoeft dus niet…

 2. Evelien
  18 juli 2018 / 13:19

  Ik heb ook even gekeken, maar het is wel 24 euro duurder dan kruidvat luiers. Vind ik persoonlijk best een verschil.

  • 20 juli 2018 / 06:15

   Dat kan, maar ik merk wat betreft luiers ook wel echt een verschil. Wij vinden ze nog fijner dan die van het Kruidvat en we krijgen 6 pakken thuis met 4 pakken bollendoekjes erbij. Wij doen hier overigens langer mee dan een maand dus besparen wel. Wat we ook fijn vinden is dat we te kleine maatjes om kunnen ruilen dus je hoeft niets te verspillen.

 3. Veronica
  21 juli 2018 / 20:46

  Poeh het is wel een verschilletje met kruidvat luiers. Ze zien er leuk uit en geloof ook best dat deze wat vriendelijker voor de huid zijn als die van kruidvat. Maar ik koop bij kruidvat 4x een jumbopack maat 5 (á 50 euro) voor mijn tweeling en heb dan 272 luiers. Voor €54,- krijg je bij Lillydoo slechts 150 luiers. Kost dus bijna twee keer zoveel als de kruidvat luiers.

 4. Caroline
  22 juli 2018 / 10:58

  Wel jammer van de automatische omzetting naar een betaalde maandbox. Word ik altijd een beetje kriegelig van..

 5. Annemieke
  2 oktober 2018 / 20:47

  Wat dacht je van wasbare luiers?!?! Niks geen gezeul naar de winkel, op grote pakketen laten bezorgen. Véél duurzamer, super leuke printjes, goed voor de portemonnee, en wat is nou 1 a 2 wasjes per week????

  • Simone
   30 oktober 2018 / 15:05

   Welke wasbare luiers heb jij en waar koop je ze?