Home + Mama Musthaves | De Bullet Journal van Action!

Mama Musthaves | De Bullet Journal van Action!

Wij moeders hebben mega veel to do lijstjes in ons hoofd en bij ons, want we kunnen echt niet anders onthouden. Naast alle praktische zaken werken we, hebben we plannen voor de toekomst en zien we soms iets wat we graag willen onthouden. Niets is namelijk zo frustrerend als wanneer je ergens niet meer op kunt komen. Een bullet journal biedt dan uitkomst. Jij maakt je eigen planner en als je hem daar niet voor wilt gebruiken is het een ideale plek voor al jouw hersenspinsels. En laat Action ze nu verkopen voor maar €1,99! Kijk je mee naar hoe ze er uit zien?

Rennen naar de Action voor de bullet journal

Zal ik je eens wat bekennen? Gisteren, na de musicalles van Milan, reden we even door naar de Action voor iets totaal anders. Ze hadden helaas niet wat ik zocht en toch ging ik niet met lege handen naar huis. Dat herken je vast wel van de Action. Eenmaal thuis op de bank waar ik Floris de fles gaf, zag ik op de Action Fanpagina op Facebook (ja mensen, ik ben er ook lid van…) dat ze nu dus bullet journals verkopen voor een prikkie. Ik baalde zo ontzettend, want buiten dat ik er graag één wilde, zijn dit ook de dingen die ik graag met jullie wil delen.

Een kwartiertje later kwam Pat thuis en ben ik alleen weer terug gereden in de hoop dat ze ze nog hadden. Of al hadden, want dat is niet altijd hetzelfde in alle filialen.

Ik had geluk! Ik kocht er nog meer leuks (zien jullie op de foto’s) en reed snel weer terug naar huis. Ik maakte foto’s en ben nu dus aan het typen zodat ik dit snel met jullie kan delen. Je moet er wat voor overhebben hè? 😉

Wat is een bullet journal?

Een bullet journal is jouw eigen plek waar je zelf al je gedachtespinsels in schrijft. Of je hem nu gebruikt als een planner of voor al jouw lijstjes, alles is goed. Daarnaast maak je de pagina’s leuker door handlettering, stiften, washi tape, tekeningetjes etc. Het werkt heel ontspannend door hiermee bezig te zijn. Dat is ook de grote kracht van de bullet journal, daar kan geen app tegenop.

25 ideeën voor jouw bullet journal

Waar kun je je bullet journal (BuJo) allemaal voor gebruiken? Ik zet 25 ideeën voor je op een rijtje. Wedden dat jouw BuJo jouw Bijbel wordt? 😉

 1. verlanglijstjes
 2. verjaardagsideeën voor de kids (thema’s, traktaties etc.)
 3. adressen voor kinderfeestjes
 4. cadeau ideeën (zet er gelijk bij wat je al gekocht hebt)
 5. brainstormlijstjes
 6. juffenbedankjes
 7. planningen (bijvoorbeeld alle kijklessen van de zwemles)
 8. contentkalenders
 9. blogideeën
 10. vlogideeën
 11. dromen
 12. (omzet)doelen
 13. recepten
 14. boeken die je wilt lezen
 15. leuke webshops
 16. quotes die je wilt onthouden (bijvoorbeeld voor op je letterbord!)
 17. leuke namen (bijvoorbeeld voor als je zwanger bent of als je broedt op een naam voor je bedrijf of blog)
 18. Praktische gegevens van bijvoorbeeld die ene laptop/camera/etc die je hebt gezien en waar je voor spaart
 19. spaardoelen
 20. vakantiebestemmingen/leuke campings die je als tip kreeg
 21. surprise ideeën (geen stress meer tijdens Sinterklaas)
 22. mini mindmaps
 23. de leukste quotes van je kind(eren)
 24. to do lijstjes
 25. Speciale data uit jouw leven

Niets is fout en alles is goed! Het is tenslotte jouw bullet journal.

Wat kost de bullet journal bij Action?

Het is belachelijk, maar ze kosten maar €1,99! Alles wat ik laat zien op de foto’s hierboven (ook de marmer etui en pennen) kostte bij elkaar maar €7,50! Inslaan die handel en je hebt altijd een goed cadeautje in huis!

Hij is er in 4 verschillende uitvoeringen. Ga jij hem kopen?

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Reacties

 1. Maud
  25 januari 2018 / 23:58

  Oh daar was ik ook al lang naar op zoek ?? die ga zeker kopen ?

 2. 7 februari 2018 / 10:07

  Ik moet echt weer eens nodig een bezoekje aan de Action brengen, zo te zien. Hopelijk vind ik er nog eentje.

 3. Liane Bredee
  10 februari 2018 / 14:35

  Wat een leuke ideeën! Ik kreeg dit door dank zij Libelle!Ik had er nog nooit van gehoord. Moet ik toch weer gauw eens naar de Action. Want al heb ik geen kleine kinderen meer en zit een beetje aan het einde van de rit toch is er nog veel te onthouden en te doen. Lijkt me een heel leuk idee. bedankt!

 4. Esmee
  17 februari 2018 / 14:56

  Omg thanks voor je review. Ik ga zo snel naar de action, was er al zo lang op zoek naar. Ik hoop dat ze hem nog hebben. Thnx

 5. Laura
  17 februari 2018 / 16:16

  Mag ik vragen bij welke action je deze gehaald hebt (plaats) Ik ben er al een aantal langs geweest en nergens hadden ze de bullet journal:(

  • 17 februari 2018 / 16:46

   Hoi! Ik heb deze in Gouda gekocht en afgelopen week lagen ze er weer. Ik weet niet of ze ze nu nog hebben. Succes met zoeken!