Home + Dit is het vloerkleed van Action waar iedereen over praat!

Dit is het vloerkleed van Action waar iedereen over praat!

Wij hadden een heel gaaf rond, zwart/wit vloerkleed, maar we waren er toch niet helemaal blij mee. De randjes krulden op en op het wit zag je echt alles. Niet praktisch en al helemaal niet met een kind en twee katten. Kortom, dit kleed was alweer een tijdje een doorn in mijn oog (Patrick vond hem vanaf het begin al niet mooi haha), maar we hadden hem ook nog niet zo lang dus een nieuw kleed vond ik toch wat zonde. We hebben immers nog heel veel te doen in huis.

Totdat ik vanmiddag hét vloerkleed van Action zag en al snel zag ik op allerhande Facebookgroepen dat ze enorm populair zijn. En dat snap ik. Ze hebben een populaire print, zijn er in verschillende kleuren, zijn héél handig met kinderen én ze kosten maar €25,-!

Ik moest er toch nog even heen en dacht eigenlijk dat ze ze al niet meer hadden. Die pech heb ik namelijk altijd. Gelukkig hadden ze er nog drie in de kleur petrol, de kleur die ik graag wilde…

Het vloerkleed heeft een vintage look en dat is nu enorm populair. Ik kijk al een tijdje naar dit soort kleden, maar vond ze altijd erg duur. Ook twijfelde ik of deze kleur wel mooi zou staan bij onze meubels en ‘early dew’ muur, maar het steekt er juist heel mooi bij af! Ik heb hem dus op de gok meegenomen, maar volgens Milan kon het prima en wist hij al dat het mooi zou staan. Hij heeft smaak 😉

Het vloerkleed is 130 x 190 cm en dat is voor onze zithoek meer dan prima. We hebben een lange en smalle woonkamer en dan is een heel groot kleed ook niet mooi. Ook zou deze heel mooi staan op een kinderkamer.

Nogmaals, ik ben heel blij dat ik hem toch heb gekocht. In deze kleur hadden ze er nog maar twee dus ze gingen nu ook wel hard. Ik hoorde zelfs een vrouw zeggen dat ze baalde omdat ze een soortgelijk kleed laatst heel duur had gekocht. Zo zie je maar!

Hoop dat jullie blij zijn met deze tip.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 Reacties

 1. Ciska
  23 juni 2017 / 20:16

  Zo wat een mooi kleed

 2. Miran
  24 juni 2017 / 09:58

  Mooi!! Welke kleuren hadden ze?

 3. 25 juni 2017 / 14:10

  Ik vind vooral je tafel super mooi. Mag in vragen van waar

 4. Sandra
  9 juli 2017 / 09:34

  Wij hebben de grijze versie met early dew op de muur… durfde de petrol niet aan ?

 5. Jolanda
  2 augustus 2017 / 18:51

  Ik kwam er vandaag toevallig bij uitgelopen en gelijk gescoord(petrol kleur). Ben er superrrrr blij mee! 😀

 6. Meerah
  12 juni 2018 / 03:04

  Wat leuk, maar ik ben toch huiverig voor de kwaliteit… Heeft iemand daar ervaringen mee?

  • Jacq
   11 november 2018 / 23:59

   Ik vind het meevallen,niet slecht..ligt bijnons op de slaapkamer..maar wil m in de keuken..daar wordt ie dan wel intensiever gebruikt.