Home + Gratis LEGO printables voor een feestje!

Gratis LEGO printables voor een feestje!

LEGO, wie heeft er niet mee gespeeld en welk jongetje (en meisje) speelt er vandaag de dag niet nog steeds mee? Super populair dus. Toch viel het mij op dat er zo weinig is te vinden als het gaat om een kinderfeestje met LEGO als thema. Vooral in de winkels is er nauwelijks iets te vinden. Je struikelt over de Cars bijvoorbeeld, maar LEGO is lastig. Waar hem dat in zit? Geen flauw idee, maar ik ben wel voor je op zoek gegaan naar gratis printables.

Op Etsy vind je trouwens heel veel leuke ideeën en je kunt ook tegen betaling een compleet feestpakket kopen met printables, maar zo’n kinderfeestje is al duur genoeg, en als je goed speurt kun je dus wel degelijk gratis printables vinden voor een heel leuk LEGO feestje thuis. Laat je op Etsy en Pinterest trouwens wel inspireren, want er is zoveel leuks!

Voor deze blog ben ik op zoek gegaan naar een super LEGO uitnodiging, een slinger en cadeaudoosjes en ik heb ze gevonden!

In deze blog vind je de website waar ik ze vandaan heb, maar om het je makkelijk te maken heb ik de bestanden ook gedownload zodat je ze kunt bekijken.

Ik begin met de uitnodigingen, deze zie je hierboven. Ik kan deze niet toevoegen aan deze blog, omdat de bestanden wel heel groot zijn. Je kunt de hele map hier gratis downloaden. Ideaal toch? Vervolgens kun je de uitnodigingen zelf bewerken met de naam van je kind en de overige praktische dingen als waar en wanneer. In de map die je download staan zelfs nog linkjes naar LEGO fonts (lettertypes) die je kunt gebruiken in deze uitnodiging zodat de uitnodiging echt in stijl blijft.

Dan de doosjes. Ik heb ze gevonden in het klein en in het groot. Print deze uit op stevig gekleurd papier en vervolgens kun je hier bijvoorbeeld snoepjes in doen. Superleuk! Dit is weer eens wat anders dan een zakje meegeven na een feestje. Uiteraard kun je deze ook gebruiken voor een traktatie en je kunt de namen van alle kinderen er nog opzetten. Hiervoor kun je één van de LEGO fonts gebruiken waar ik het hierboven over had. Typ daarna in Word met het font de namen van de kinderen en plak ze er gewoon op. Hieronder de linkjes naar de PDF bestanden van deze doosjes.

Lego, gift, box, gratis, printables,Marisca, Kenter, mamablogger, gratis, LEGO,

Bron: www.linesacross.com

Printable klein doosje
Printable grote doos

Tot slot de slingers. Ook LEGO slingers zijn nauwelijks te vinden. Ik heb deze toen zelf gebruikt, maar deze zijn eigenlijk nog leuker! Op deze staan namelijk ook leeftijden. Ik heb deze slingers hier gevonden, maar ook een paar bestanden hieronder geplaatst. Let op, voor 7 en 8 jaar kun je ze ook downloaden vanaf de website

LEGO slinger zonder leeftijd
LEGO slinger 5 jaar
LEGO slinger 6 jaar

Ik heb ze ook allemaal opgeslagen, want als je hier vaker meeleest weet je dat M ook bezeten is van LEGO. In oktober wordt hij 5 en dan is dit wel echt super! Ik hoop dat je er wat aan hebt, laat het mij vooral weten!

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 21 januari 2016 / 17:53

  Zo, een hele oude post, maar ik heb vandaag je blog ontdekt en was even lekker aan het neuzen. Jammer dat ik dit nu pas tegenkom, mijn neefje is vorige maand 6 geworden en he-le-maal leip van Lego. Dit was een leuke slinger voor z’n verjaardag geweest! Ik zet de slinger zonder leeftijd in mijn favorieten, misschien leuk voor dit jaar. Echt leuk gevonden!

 2. Annelies
  17 juni 2016 / 19:54

  Hoi, Wij hebben al plezier gehad van de slingers, het was een heel karwei (knip en plakwerk) maar wel lonend.
  Nu hangen ze op zijn kamer, en hebben we er nog een jaar plezier van!!!!!!!
  Vraagje: Jij had toch ook een zelfgemaakte lego tafel ontworpen? wij willen ook zo iets in onze nieuwe woning. Maar ik kan het niet meer terug vinden. (foto of iets dergelijks)
  Ik wacht jou reactie af, alvast bedankt.

  Groet Annelies

 3. Charlotte
  5 februari 2017 / 11:40

  Ontzettend bedankt voor het delen van deze informatie. Zal je net zien, lig je ziek op bed en heb je een kinderfeestje voor te bereiden….
  Wist je dat er dat er in Bussum een legowinkel zit waar ze ook kinderfeestjes houden?

 4. Petra
  25 februari 2021 / 21:48

  Hallo
  Ik kan de download van de slinger van 7 jaar niet vinden. Is deze er nog wel?