Home + Samenwerken met Mamablogger

Samenwerken met Mamablogger

Samenwerken met Mamablogger? Bekijk de media kit of lees hieronder uitgebreid alle mogelijkheden en voorwaarden voor adverteren en samenwerken met Mamablogger.

Mail
Info@mariscakenter.nl

Post
Stuur mij een mailtje voor mijn adres.

Via social media (klik op de linkjes hieronder)
Instagram

Facebook
Pinterest

Mamablogger staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. BTW nummer op aanvraag.

Samenwerken met Mamablogger

Mamablogger bestaat in 2023 precies 10 jaar en nog altijd blog ik bijna dagelijks met heel veel plezier. Ik schrijf op een eerlijke, luchtige manier en vaak met humor. Niet alleen persoonlijke verhalen en over onze persoonlijke financiën, maar ook (kids)fashion, shoptips, reviews, budgettips en nog veel meer.

Lijkt het je leuk om samen te werken met mij? Dat kan! Ik sta open voor allerlei samenwerkingen zolang deze aansluiten op mij, mijn volgers, lezers en op de onderwerpen van deze blog. Mijn doelgroep bestaat uit vrouwen tussen de 20 en 45 jaar met kinderen. Deze moeders zijn druk, maar zijn wel op zoek naar leuke tips voor dagjes uit, kidsfashion, traktaties etc. Kortom, hippe moeders met brede interesses die meer zijn dan alleen maar moeder!

Wat heeft Mamablogger te bieden?

Er zijn een heleboel andere leuke bloggers dus je kunt je afvragen waarom je juist met mij samen zou “moeten “werken. Dat moet ook helemaal niet, want ik ben niet perse beter dan andere bloggers, maar ik heb wel het volgende te bieden:

 • Kwaliteit van de artikelen. Ik ben communicatieadviseur dus content maken is mijn werk. Daarnaast redigeer ik ook artikelen van een ander. Wat ik schrijf is mijn visitekaartje. Het moet goed zijn en daar besteed ik aandacht aan.
 • Professionaliteit. Ik blog sinds 2013 en sinds 2014 dagelijks. Ik weet daardoor waar een goede blogpost aan moet voldoen en de artikelen zijn SEO geschreven. Ook besteed ik veel aandacht aan de blog zelf, van de techniek tot aan het regelmatig updaten van pagina’s zoals deze. Wist je dat ik ook een e-book heb geschreven over bloggen en geld verdienen met bloggen om mijn kennis te delen?
 • Een originele en altijd persoonlijke insteek. Ik besteed veel aandacht aan het schrijven van een artikel en probeer het onderwerp altijd te betrekken op mijn persoonlijke ervaringen.
 • Ik reageer snel op mails en kan een artikel snel aanleveren, vaak zelfs binnen 24 uur.
 • Schepe tarieven voor een betaald artikel. Het betreft een permanente plaatsing op Mamablogger en het artikel wordt ook gedeeld op de social media kanalen van Mamablogger.
 • Beeldmateriaal. Ik beschik over een goede camera om foto’s mee te maken en ik bewerk de foto’s daarna. Ook verdiep ik mij in flatlay fotografie om nog mooiere foto’s te kunnen maken voor opdrachtgevers. Verder maak zelf collages.
 • De Mamablogcast! Sinds februari 2021 heeft Mamablogger een eigen podcast: Mamablogcast. Een aantal afleveringen is zelfs al meer dan 20.000 keer gedownload. Adverteren via de Mamablogcast is mogelijk.
 • Media aandacht voor Mamablogger. Tot slot wordt Mamablogger goed gevonden in Google en dat betekent dat bladen en tv programma’s soms vragen om een bijdrage. Dit leidt tot extra bezoekers op Mamablogger. Klik hier voor Mamablogger in de media.

Informatie voor PR bureaus

Organiseer je een leuk evenement dat helemaal past bij Mamablogger en die je graag onder de aandacht wilt brengen bij tienduizenden unieke bezoekers per maand? Als het even kan kom ik heel graag langs om er verslag van te doen! Ook sta ik open voor relevante producten, andere uitnodigingen en persberichten. Deze mag je mailen naar info@mariscakenter.nl

Commerciële samenwerkingen

Er zijn verschillende soorten (commerciële) samenwerkingen mogelijk. Deze hebben een standaard, laag tarief. Samenwerken kan al vanaf €125,- excl. BTW.  Mail voor meer informatie naar info@mariscakenter.nl. Hieronder beschrijf ik ze:

Advertorial op Mamablogger

De meest voorkomende samenwerking is een advertorial op Mamablogger. Hierbij schrijf ik een artikel over het door jou gewenste onderwerp (een aantal onderwerpen zijn uitgesloten waaronder erotiek en gokken). Dit artikel wordt vervolgens geplaatst op Mamablogger. Het gaat hierbij om een permanente plaatsing. Mail voor meer informatie hierover naar info@mariscakenter.nl. Gaat je voorkeur naar een andere vorm van samenwerking? Lees dan verder voor de overige mogelijkheden.

Product reviews (kan in combinatie met een winactie)

Wil je een product uit jouw (online) shop onder de aandacht brengen? Dat kan door middel van een product review. Zoals hierboven beschreven is moet deze wel aansluiten op de doelgroep en blogonderwerpen. Ik heb, zoals je misschien wel weet, zelf vijf jaar lang een webshop gehad en weet waar een goede product review aan moet voldoen en wat de verwachtingen zijn van deze review. Het product zal uitgebreid getest worden en ik zal in de review mijn eerlijke mening daarover geven. Ook maak ik de review persoonlijk zodat het voor mijn lezers nog leuker is om te lezen. Het zal dus nooit een standaard advertorial worden.

Wil je een review van een product? Deze kan je vrijblijvend naar mij opsturen, mail voor het adres naar info@mariscakenter.nl. Mocht het product niet aansluiten bij deze blog en de doelgroep, mail ik je uiteraard en kan het product ook teruggestuurd worden (verzendkosten komen dan weer voor jouw rekening).

Mocht ik er een review over schrijven, krijg je uiteraard bericht van plaatsing zodat je de review zelf ook kan delen. Jouw product wordt niet alleen onder de aandacht gebracht op mijn blog, maar ook op mijn Facebook-, Instagram-, Twitter- en Google Mijn Bedrijf account. Daarnaast wordt de blog ook nog gedeeld op alle relevante Facebookpagina’s. Kortom, een groot bereik!

Toch is mijn advies om eerst te mailen voordat je een product stuurt zodat eventuele teleurstellingen worden voorkomen als de artikel niet wordt geplaatst.

Winactie

Wil je nog meer aandacht voor je product? Dat kan in combinatie met een winactie. Mijn ervaring is dat dat veel aandacht oplevert en voor mijn volgers en lezeressen is het een leuke manier om kennis te maken met jouw product. De looptijd van de winactie spreken wij altijd van tevoren samen af. Ik kies de winnaar en het versturen van de prijs gaat in overleg.

Een winactie steek ik ook persoonlijk in. Zo is het voor mijn lezers nog leuker om te lezen. Tevens deel ik de winactie in relevante Facebookgroepen zodat deze een nog groter bereik heeft. Het gaat hierbij om een paar honderd bezoekers meer, dus de moeite waard en een mooie gelegenheid om jouw merk/shop onder de aandacht te brengen.

Reviews van dagjes en weekendjes weg

Bied jij het perfecte dagje weg of weekendje weg voor het hele gezin aan? Of een ontzettend leuk budget uitje? Dan zijn wij heel nieuwsgierig! We ondernemen als gezin graag leuke dingen en zijn altijd in voor een nieuw avontuur. Er is op Mamablogger altijd ruimte voor inspiratie op het gebied van (budget)uitjes en deze artikelen worden erg goed gelezen. Bied jij dit aan? Stuur mij dan snel een mailtje!

Bannerplaatsing

Het is mogelijk om tegen een scherp tarief een banner van jouw website of blog te plaatsen op deze blog. Van tevoren spreken we de looptijd hiervan af. Deze banner wordt uiteraard direct gelinkt naar jouw website of blog. Wil je meer informatie hierover? Mail dan naar info@mariscakenter.nl

Linkplaatsing

Je kunt een link naar jouw website laten plaatsen in een bestaand artikel op Mamablogger. Als dit bestaande artikel een samenwerking met een andere klant betreft, kun je daar geen link in laten plaatsen. Dat is niet fair ten opzichte van de klant die daar eerder voor heeft betaald. In een persoonlijk of niet gesponsord artikel is het wel mogelijk. Voorwaarde is dat de link past bij het onderwerp.

Eerlijkheid voorop

Bij een product review vermeld ik uiteraard wel dat een product/bericht gesponsord of opgestuurd is. Dit doe ik door middel van een banner onder het artikel zodat er niet meteen boven staat dat het een advertorial betreft. Een voordeel voor de adverteerder en nog steeds zo eerlijk en in overeenkomst met vastgestelde regels voor bloggers. Op deze manier weet je zeker dat een samenwerking met Mamablogger altijd op een eerlijke manier verloopt en mijn volgers/lezeressen zullen dit ook merken. Heb je een leuk voorstel voor een artikel? Mail me gerust!

Ik plaats de volgende banner bij een gesponsord bericht;
socialmediaalacarte-ads

Let op: deze banner is speciaal voor mij ontworpen en dus mijn eigendom. Deze mag dan ook niet door een ander worden gebruikt. Misschien inspireert deze banner je wel, dit is geen probleem, maar bij het kopiëren ervan zal ik stappen ondernemen.

Ik heb inmiddels samengewerkt met heel veel mooie merken. Hieronder een greep uit deze merken;

Samenwerken? Ik kijk er naar uit!

Neem bij vragen contact met mij op via info@mariscakenter.nl. Ik hoop op een leuke samenwerking!

liefs

 

 

 

 

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 10 juni 2020 / 11:35

  Hi Mama blogger,
  ik ben de eigenares van Daft Hotel in België, een boutique hotel in Malmedy. Een plek voor artiesten en toeristen. Voor influencers en boedhisten. Deze zomer zetten we ook terug een 6 tal glamping tenten op in onze tuin, met écht bedjes. Heerlijk sterrrenkijken onder de blote hemel. Nu veel mensen dichter bij huis willen blijven, is dit een heel leuk alternatief. Lijkt het je wat om dit mee op te nemen als content in jouw communicatie?

  Meer info hier:
  http://www.dafthotel.be
  https://www.facebook.com/Dafthotel/

  Welkom Thuis @ Daft Hotel!

 2. Lola
  8 oktober 2022 / 11:48

  Hoi mamablogger, ik heb een vraag en ik hoopte dat jij daar antwoord op kan geven….
  Hoe zorg ik ervoor dat mensen mijn blog vinden??
  Groetjes van Lola