Home + Contact en adverteren

Contact en adverteren

Samenwerken met Mamablogger? Bekijk de media kit of lees hieronder uitgebreid alle mogelijkheden en voorwaarden voor adverteren en samenwerken met Mamablogger.nl

Samenwerken met Mamablogger

Op deze blog schrijf ik dagelijks over alles wat hippe moeders bezighoudt. Ik schrijf op een eerlijke, luchtige manier en vaak met humor. Niet alleen persoonlijke verhalen, maar ook (kids)fashion, shoptips, diy’s, reviews, budgettips en nog veel meer. Lijkt het je leuk om samen te werken met mij? Dat kan! Ik sta open voor allerlei samenwerken zolang deze maar aansluiten op mijn volgers en lezers en op de onderwerpen van deze blog. Mijn doelgroep bestaat uit vrouwen tussen de 20 en 45 jaar met kinderen, deze moeders zijn druk, maar zijn wel op zoek naar leuke tips voor dagjes uit, kidsfashion, traktaties etc. Kortom, hippe moeders die meer zijn dan alleen maar moeder!

Wat heeft Mamablogger te bieden?

Er zijn een heleboel andere leuke bloggers dus je kunt je afvragen waarom je juist met mij samen zou “moeten “werken. In een aantal dingen onderscheid ik mij van de andere bloggers en ik zet ze hieronder op een rijtje:

 • Mamablogger beschikt over een betaalde feature die speciaal is ontwikkeld voor mijn blog/thema. Dit is een shopcarrousel waarmee ik onder iedere blogpost de leukste producten kan laten zien. Dit kan een wishlist zijn, een boodschappenlijstje, een complete outfit etc. Deze producten linken door naar de betreffende webshop. Een leuke manier om nog meer van een merk of shop te laten zien! Dit is overigens gratis!
 • Het is ook mogelijk om voor een bepaalde tijd een shoppingpagina te maken.
 • Veel bloggers hebben geen baan naast hun blog, maar ik wel. Hierdoor heb ik ook andere ervaringen en herkennen veel werkende moeders zich in mijn verhalen. Bloggen is natuurlijk ook werken, maar er is wel een verschil tussen thuis werken en iedere dag naar kantoor gaan, te solliciteren, met collega’s te werken etc. Hierdoor zijn blogs over werken, opleidingen, solliciteren etc. goed passend bij Mamablogger en haar doelgroep.
 • Kwaliteit van de artikelen. Ik ben online communicatie adviseur dus het is mijn werk en ik redigeer ook artikelen van een ander. Daarnaast ben ik ook freelancer dus alles wat ik schrijf is mijn visitekaartje. Het moet goed zijn en daar besteed ik aandacht aan. Goed Nederlands dus!
 • Beeldmateriaal! Ik beschik over een Shutterstock abonnement en maak zelf ook collages etc. Een voorbeeld hiervan zie je hierboven.
 • Tot slot heb ik contact met een illustrator die mooie, passen illustraties maakt voor Mamablogger. Deze geven de content net een beetje extra, maar kunnen ook handig zijn om op te slaan. Zie hieronder het voorbeeld van een handige tabel m.b.t. de nieuwe regels omtrent autostoeltjes;

Informatie voor PR bureaus

Organiseer je een leuk evenement dat helemaal past bij Mamablogger en dat je graag onder de aandacht wilt brengen bij tienduizenden unieke bezoekers per maand? Als het even kan kom ik heel graag om er daarna verslag van te doen! Ook sta ik open voor relevante producten, andere uitnodigingen en persberichten. Deze mag je mailen naar info@mariscakenter.nl.

Commerciële samenwerkingen

Er zijn verschillende soorten (commerciële) samenwerkingen mogelijk. Deze hebben een standaard, laag tarief. Samenwerken kan al vanaf €75 excl. BTW.  Mail voor meer informatie naar info@mariscakenter.nl. Hieronder beschrijf ik ze:

Product reviews (kan in combinatie met een winactie)

Wil je een product uit jouw (online) shop onder de aandacht brengen? Dat kan door middel van een product review. Zoals hierboven beschreven is moet deze wel aansluiten op de doelgroep en blogonderwerpen. Ik heb, zoals je misschien wel weet, zelf een webshop gehad en weet waar een goede product review aan moet voldoen en wat de verwachtingen zijn van deze review. Het product zal uitgebreid getest worden en ik zal in de review mijn eerlijke mening daarover geven. Ook maak ik de review persoonlijk zodat het voor mijn lezers nog leuker is om te lezen. Het zal dus nooit een standaard advertorial worden.

Wil je een review van een product? Deze kan je vrijblijvend naar mij opsturen, mail voor het adres naar info@mariscakenter.nl. Mocht het product niet aansluiten bij deze blog en de doelgroep, mail ik je uiteraard en kan het product ook teruggestuurd worden (verzendkosten komen dan weer voor jouw rekening). Mocht ik er een review over schrijven, krijg je uiteraard bericht van plaatsing zodat je de review zelf ook kan delen. Jouw product wordt niet alleen onder de aandacht gebracht op mijn blog, maar ook op mijn Instagram- Twitter- en Google+ account. Daarnaast wordt de blog ook nog gedeeld op alle relevante Facebookpagina’s. Kortom, een groot bereik!

Toch is mijn advies om eerst te mailen voordat je een product stuurt zodat eventuele teleurstellingen worden voorkomen als de blog niet wordt geplaatst.

Winactie
Wil je nog meer aandacht voor je product? Dat kan in combinatie met een winactie. Mijn ervaring is dat dat veel aandacht oplevert en voor mijn volgers en lezeressen is het een leuke manier om kennis te maken met jouw product. De looptijd van de winactie spreken wij altijd van tevoren samen af. Ik kies de winnaar en het versturen van de prijs gaat in overleg.

Een winactie steek ik ook persoonlijk in. Zo is het voor mijn lezers nog leuker om te lezen. Daarnaast deel ik de winactie in relevante Facebookgroepen zodat deze een nog groter bereik heeft. Het gaat hierbij om een paar honderd bezoekers meer, dus de moeite waard en een mooie gelegenheid om jouw merk/shop onder de aandacht te brengen.

Eerlijkheid voorop
Bij een product review vermeld ik uiteraard wel dat een product/bericht gesponsord of opgestuurd is. Dit doe ik door middel van een banner onder het artikel zodat er niet meteen boven staat dat het een advertorial betreft. Een voordeel voor de adverteerder en nog steeds zo eerlijk en in overeenkomst met vastgestelde regels voor bloggers. Op deze manier weet je zeker dat een samenwerking met Mamablogger altijd op een eerlijke manier verloopt en mijn volgers/lezeressen zullen dit ook merken. Heb je een leuk voorstel voor een artikel? Mail me gerust!

Ik plaats de volgende banner bij een gesponsord bericht;
socialmediaalacarte-ads

Let op, deze banner is speciaal voor mij ontworpen en dus mijn eigendom. Deze mag dan ook niet door een ander worden gebruikt. Misschien inspireert deze banner je wel, dit is geen probleem, maar bij het kopiëren ervan zal ik stappen ondernemen.

Ik heb inmiddels samengewerkt met heel veel mooie merken. Hieronder een greep uit deze merken;

Banners
Het is mogelijk om een banner van jouw website of blog te plaatsen op deze blog. Van tevoren spreken we de looptijd hiervan af. Deze banner wordt uiteraard ook direct gelinkt naar jouw website of blog. Wil je hier meer informatie over? Mail dan naar info@mariscakenter.nl

Freelance bloggen?
Ik blog niet alleen voor mezelf, maar kan ook voor jou bloggen als freelancer. Dit doe ik ook voor Squla.  Ook kan ik je helpen met het inrichten en bijhouden van jouw social media accounts. Dit kan eenmalig, maar ook volgens een van tevoren afgesproken termijn. Kijk voor de mogelijkheden en prijzen op www.businessbloggen.nl of mail naar info@mariscakenter.nl

 

Old Mailbox

 

Mail
Info@mariscakenter.nl

Post
Stuur mij een mailtje voor mijn adres.

Via social media
Facebook: Bezoek onze Facebook pagina
Twitter:
@MariscaKenter
Google+: google.com/+MariscaKentervanderZwaan
Instagram: instagram.com/mamablogger.nl

Mamablogger staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. BTW nummer op aanvraag.

 

 

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 18 juli 2018 / 21:26

  Hallo Marisca,

  Ik volg jouw blog al enige tijd en ik vraag me af wat de kosten zouden zijn van een samenwerking. Ik ben Aletta, oprichtster van Sleepymindz Kinderslaapcoaching. Ik heb één missie: kinderen en ouders hun (nacht)rust teruggeven en daarbij ouders laten weten dat ze geen vermoeide ouder hoeven te zijn. Ik zit momenteel in de oriëntatiefase van samenwerkingen met bloggers/influencers en ben benieuwd welke opties voor een dienst i.p.v. een product goed zou werken. Zelf neig ik naar een winactie. Alvast bedankt voor het meedenken.

  Hartelijke groeten,

  Aletta Boonstra
  Sleepymindz Kinderslaapcoaching

 2. 27 augustus 2019 / 13:02

  Mooie blog. Ben net begonnen met bloggen vind erg leuk om te doen. Jammer ben te oud om voor jouw te bloggen Of is dat te oud om te bloggen bijna 48 jaar. Had het wel een leuke uitdaging gevonden.
  Groeten Riek Muijen.

  • 27 augustus 2019 / 17:36

   Ha Riek,

   Bedankt voor je reactie en je bent nooit te oud ergens voor. Als jij wilt bloggen moet je dat vooral doen. Ik zoek echter geen gastbloggers, maar steek al je energie en plezier in je eigen blog. Alles wat je aandacht geeft, groeit, dat is echt waar. Succes!

   Groetjes,
   Marisca

 3. 28 augustus 2019 / 10:35

  Leuke blog heb, kwam hem gewoon net pas tegen.. Al een aantal blogjes gelezen! Heerlijk.. leuke onderwerpen.