Home + Achter de schermen | Dit waren de 10 best gelezen blogs van 2020

Achter de schermen | Dit waren de 10 best gelezen blogs van 2020

De tijd van lijstjes en jaaroverzichten is aangebroken en ondanks dit bizarre jaar doe ik daar vrolijk aan mee. Eerder deelde ik al  onze 20 mooiste momenten van 2020 en blikte ik vooruit wat betreft onze spaardoelen voor 2021. Nu is het weer tijd om in de statistieken te duiken en eens te kijken naar de best gelezen blogs van 2020. Dit is de top 10 van 2020 met daarin ook een paar ‘Gouwe Ouwen’!

1. Berenjacht in Nederland! | Tips, afstreepkaart, aanmelden, meedoen, prijzen en nog veel meer

Geen verrassing voor me, want in de maand dat ik deze blog publiceerde, had ik een record aantal bezoekers in één maand op de blog. De berenjacht was razend populair tijdens de eerste lockdown en wat hebben we er plezier van gehad. In deze blog verzamelde ik alles wat ouders moesten weten over de berenjacht en iedere keer vulde ik de informatie aan.

Aantal keren gelezen in 2020: 60.190 keer

2. Moms Fashion | Zo staat de populaire jurk van Zeeman

Dit was de blog die mij ruim 23.000 bezoekers in twee dagen opleverde, zoiets had ik nog nooit meegemaakt en heb ik daarna ook niet meegemaakt haha. Hoe bizar is het dat een jurk zoveel oproept bij mensen? Ik had wel verwacht dat hij veel gelezen zou worden, maar zoveel… Maar goed, ik was er ontzettend blij mee natuurlijk. De dagen erna werd hij ook nog goed gelezen, maar daarna was het nieuwtje er wel af. Met recht een goed begin van 2020.

Aantal keren gelezen in 2020: 40.802 keer

3. Outfit | Hoe leuk is deze luipaardprint jurk van de Wibra?! Ik laat zien hoe hij mij staat

Nog een jurk! Jurken scoorden blijkbaar goed in 2020 en als je dat eenmaal weet… ?. Deze jurk is van Wibra en was best wel buiten mijn comfortzone, maar ik ben toch wel heel erg blij met de foto’s. Hij is niet zo vaak gelezen als die van Zeeman, maar toch wist ook deze veel lezers te bereiken.

Aantal keren gelezen in 2020: 31.345 keer

4. 42 gratis en low budget uitjes voor het hele gezin! Groot overzicht!

De blog waar ieder jaar het meeste werk in zit, maar de allereerste editie uit 2018 wordt het best gelezen. Ieder jaar probeer ik een overzicht te maken van 42 unieke, leuke uitjes voor het hele gezin waarbij de entreeprijs niet hoger mag zijn dan €13,50 voor volwassenen. Dit jaar was de derde keer dat ik er eentje maakte en ik dacht echt dat ik komend jaar geen nieuwe lijst kan maken. Toch ga ik het in 2021 weer proberen.

Aantal keren gelezen in 2020: 26.668 keer

5. Sneak Peek van de nieuwe Zeeman folder met te gekke kinderkleding!

De Zeeman scoort goed dit jaar en dat blijkt ook uit deze post. De nieuwe folder kwam uit en ik vond de kinderkleding die erin stond echt heel erg leuk. Ik besloot erover te schrijven en eigenlijk zijn dit vrij gemakkelijke blogs om te schrijven. Het is leuk er al over te kunnen schrijven nog voor de folder op de deurmat ligt zodat je toch een soort van primeur hebt. Dat was bij deze folder ook het geval.

Aantal keren gelezen in 2020: 16.555 keer

6. Review| Mega grote zwembad van de Action!

Een oudje uit 2015, maar deze wordt iedere zomer nog heel goed gelezen. Hij is ook nog steeds actueel, want we hebben het zwembad nog steeds en hij bevalt nog steeds hartstikke goed! Iedere zomer verschijnt die in de folder en dat zie ik direct terug in de bezoekers op dit artikel. Fijn dat deze ‘Gouwe Ouwe’ het nog steeds heel goed doet.

Aantal keren gelezen in 2020: 15.767 keer

7. 42 gratis en low budget uitjes voor het hele gezin | Groot overzicht 2020, ingedeeld per provincie!

Gelukkig staat deze ook in het rijtje, want ik had dit jaar wel moeite met het samenstellen van deze lijst. Er zijn weer heel wat uren in gaan zitten, maar wat was ik blij dat het toch weer was gelukt!  Ik vond deze lijst echt heel erg leuk en het geeft aan dat er zo ontzettend veel leuks te doen is in Nederland. Een fijne dag met het hele gezin hoeft niet veel geld te kosten. Dat blijkt in ieder geval uit deze overzichten.

Aantal keren gelezen in 2020: 15.689 keer

8. DIY budget| Zelf een foto op hout afdrukken!

Nog een oudje, want ook deze komt uit 2015. Ik had destijds gelezen over dat je zelf een foto op hout af kan drukken en dat wilde ik weleens proberen. Ik vond het zo leuk dat ik besloot er een ‘blogje’ over te schrijven. De foto’s zijn eigenlijk hartstikke slecht, maar desondanks is dit één van mijn best gelezen blogs aller tijden en ook dit jaar staat hij in de top 10.

Aantal keren gelezen in 2020: 12.502 keer

9. 4x “Coronaproof” traktaties en cadeautjes, ook voor de juf of meester!

Dit verzamel artikel maakte ik uiteraard dit jaar en is nog steeds hartstikke actueel. Oké, nu misschien niet omdat de scholen voor de tweede keer zijn gesloten, maar zodra de kinderen weer naar school mogen zijn we helaas nog niet van corona af. Deze traktaties zijn gemakkelijk te maken en volledig voorverpakt waardoor ze coronaproof zijn.

Aantal keren gelezen in 2020: 11.840 keer

10. 50 random feitjes over mij

Ik vind dit zo’n verrassende hekkensluiter. Ik had wel gezien dat deze vaak werd bezocht, maar dat deze in de top 10 staat verbaast mij heel erg. Het is een blog uit 2016 waarin ik, in navolging van veel andere bloggers, 50 feitjes over mijzelf vertelde. Waarom deze het afgelopen jaar zo vaak is gelezen weet ik niet, maar de meeste bezoekers op dit artikel komen er terecht via Google. Heel bijzonder, maar uiteraard wel tof.

Aantal keren gelezen in 2020: 11.316 keer

Dit waren mijn 10 best gelezen blogs van 2020. Uitstapjes, budget en traktaties zijn eigenlijk altijd goed, zo blijkt. Heb jij de meeste gelezen of kende je het merendeel nog niet? Ik ben benieuwd! Laat het me maar weten in de comments hieronder of op de socials.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *