Home + Moms Fashion | Zo staat de populaire jurk van Zeeman

Moms Fashion | Zo staat de populaire jurk van Zeeman

Vorige week verscheen ‘ie in de nieuwe Zeeman Folder: de zwarte maxi jurk met blaadjes erop. Hij kost €17,99 en ziet er op de foto fantastisch uit. Maar hoe is de pasvorm en staat ‘ie ook leuk? Ik kocht hem afgelopen weekend en was heel benieuwd. Was de jurk niet te lang, niet te strak en zou hij goed zitten? Jullie mogen het zelf beoordelen, want zo staat de nieuwe, populaire jurk van Zeeman.

Fan van lange jurken

Ik ben gek op lange jurken en draag deze dan ook graag. Vooral in de zomer wanneer het warm is. Ik ben namelijk helemaal niet blij met mijn benen waardoor ik ze niet graag laat zien. Met een maxi jurk draag ik toch een lekker luchtige jurk, heb ik het niet te warm én hoef ik mijn benen niet te laten zien. Het is vrouwelijk en vaak kleden ze nog af ook omdat ze je ook wat langer doen lijken. Kortom, alleen maar voordelen, dus je begrijpt dat ik een fan ben 😉

De zoektocht naar goede maxi jurken

Toch valt het niet altijd mee om een goede maxi jurk te vinden. Ik ben niet heel lang dus de jurk mag niet over de grond slepen, Ik wil liever geen split in de jurk, want: benen. En om diezelfde reden wil ik liever ook geen jurk die dan lang valt aan de achterkant en kort aan de voorkant etc. Dat viel afgelopen zomer nog niet mee, dus als je voor mij een tip hebt voor betaalbare maxi jurken met een rechte ‘rok’, dan houd ik mij van harte aanbevolen.

Maar deze keer had ik geluk, want die van Zeeman was precies wat ik zoek en dat voor een heel leuk prijsje!

De Zeeman jurk!

De jurk is te vinden in de Zeeman filialen en online. Hij kost, zoals gezegd, €17,99 en is gemaakt van 100% polyester. Niet mijn favoriete stof, maar omdat ‘ie zo lekker luchtig voelde besloot ik het erop te wagen. Zo ziet de jurk eruit in de folder:

En zo staat de jurk bij mij:

Op de foto sta ik schuin waardoor je niet goed ziet dat de jurk wel degelijk tailleert. Dat doet hij dus wel en ook aan de achterkant valt hij mooi recht. Op de bovenstaande foto’s draag ik de jurk met een dikke, zwarte panty eronder en een zwart hemdje. Wat betreft schoenen heb ik gekozen voor korte cowboy laarsjes. Op deze foto’s draag ik de jurk met het taillekoord dat erbij zit. Toch kan het nog leuker;

De Zeeman jurk met een stoere riem

De jurk wordt nog leuker wanneer je hem draagt met een mooie riem in de taille. Dan zie je meteen dat hij zo nog meer en beter tailleert. Wat een ander gezicht hè?

Met een dikke panty eronder durf ik wel wat knoopjes los te doen, maar zomers zal ik dat denk ik niet zo snel doen hoor ☺️

Mijn conclusie: de jurk is echt heel erg leuk en staat nog leuker met een riem. De jurk rekt niet mee, maar valt wel goed op maat. Ik ben er erg blij mee en zal hem van de zomer vooral dragen met leuke sneakertjes of loafers eronder. Wat vinden jullie van deze jurk en hoe hij staat? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 Reacties

 1. 14 februari 2020 / 07:18

  Super leuk! Ik heb de jurk ook in handen gehad, maar met mijn 1.60m leek de jurk erg lang.

  • 23 februari 2020 / 11:23

   Dan is ‘ie denk ik ook net te lang. Ik ben 1,65 en het is net aan… Jammer, want hij is echt heel leuk.

 2. Christine
  14 februari 2020 / 08:24

  Wauw, wat staat deze jurk je fantastisch, Marisca!! Leuke fotoshoot ook!
  Zonder riempje vind ik hem overigens nét wat leuker:$ de jurk heeft het in mijn ogen niet persé nodig.. maar dat is puur van de foto’s, misschien dat ik daar in het echt wel anders over zou denken 😉

  Ik heb bij MS Mode (toevallig ook nog eens tegenover de Zeeman voor ons) een fantastische jurk gezien die Marisca all-over zegt: hij voldoet aan al je eisen en… is in dierenprint!! En het materiaal is van viscose, stukje luchtiger dan polyester 😉 Maar de prijs is wel 2,5 keer duurder.. Het is een blousejurk, kijk maar of het wat voor jou is..

  • 23 februari 2020 / 11:23

   Hoi Christine,

   Bedankt voor je lieve berichtje! Ik moet daar dan zeker even gaan kijken deze vakantie 🙂

   Liefs,

 3. wilma lange
  14 februari 2020 / 09:38

  Hoi Marisca
  Ik heb dezelfde wensen als jij en ben ook niet zo groot.
  Ik heb hem een stuk kortergemaakt .
  De kleuren vind ik heel mooi,ik heb bij de CenA een zwarte strikriem gekocht,
  die staat er ook heel leuk bij.
  Gr.Wilma

 4. Stephanie
  14 februari 2020 / 14:49

  Ohh mooi! Staat je echt heel goed zeg! Ik vind met die riem erom ook heel leuk. Mijn probleem met dit soort jurken is dat ze met mijn lengte (1.83) vaak helemaal niet zo maxi zijn 😁 en dan vind ik het toch minder leuk staan.

  • Eluane
   16 februari 2020 / 20:22

   Je kan de jurk echt kopen. Ik ben 1.79 en de jurk is perfect

  • 23 februari 2020 / 11:22

   Dankjewel! En dat kan ik mij ook weer voorstellen. Het is eigenlijk ook nooit goed bij ons vrouwen haha.

 5. Inge
  15 februari 2020 / 16:44

  Ik vind hem heel leuk, leuker nog met riem. Mij staan deze jurken vaak net zo als jij. Ik ben vrij klein met ronde vormen. Ik zou m zelf ietsje korter maken en een lekkere hoge hak onder dragen, om nog meer lengte te creëren.

 6. 15 februari 2020 / 18:53

  Ik herken je probleem van de lengte en zo’n jurk. Ik vind het mooie jurken, maar sleep altijd zo’n eind achter me aan over de vloer. Heb er afgelopen zomer eentje op Wish besteld, voor dat geld durfde ik het wel aan. Maar die krijgt een nieuwe kans dit jaar.

 7. Bunny
  16 februari 2020 / 00:52

  Ik vind het een leuk jurk maar in uw geval te ” machtig “…iets te veel jurk voor zo een sierlijke vrouw..Ook lijken mij de lange mouwen in de zomer onhandig

  • V.vliet
   16 februari 2020 / 15:33

   Persoonlijk vind ik het niet mooi. Net een grote jas.
   Denk dat zoiets in 1 kleur beter staat dan met deze print het is allemaal een beetje te veel. Te lang en te groot.
   Maar ieder zijn ding.