Home + Verhuizen | Dit moeten wij nog doen in ons nieuwe huis

Verhuizen | Dit moeten wij nog doen in ons nieuwe huis

We wonen nu ruim een maand in ons nieuwe huis en we vinden het er heerlijk. We zijn al behoorlijk gesetteld. Zo zijn alle dozen uitgepakt, hangen de gordijnen en heeft alles inmiddels een vaste plek gekregen. Het lijkt alsof we klaar zijn, maar dat is toch niet helemaal zo hoor. Er moet nog genoeg gebeuren voor het écht helemaal af is, maar ach, we hebben de tijd en dit zijn plannen voor na de feestdagen. Toch willen we eind januari helemaal klaar zijn. Deze klusjes staan nog op onze to do lijst.

De oprit en de tuin

De grootste klussen zijn de oprit en de tuin. Hier liggen wat tegels in, maar daar houdt het dan ook mee op. Deze moeten beiden nog worden aangelegd en we hebben inmiddels een oud-collega van Patrick gevraagd om een offerte op te maken. Hij is voor zichzelf begonnen en we hebben aangegeven wat we graag willen. We willen het niet dicht straten en willen dat het water ook ergens heen kan. We hebben voor ogen wat we graag willen en gaan waarschijnlijk half januari beginnen.

Lampen

Er hangt nog nergens een fatsoenlijke lamp in ons huis. Niets voor mij, maar gezien de drukte is het er nog niet van gekomen om deze op ons gemak uit te zoeken. We weten ongeveer wat we willen en waar ze moeten komen, maar hebben nog niets gekocht. Tot nu toe hangen de verhuisfittingen er nog, maar heel gezellig is dat niet. Tussen Kerst en Oud & Nieuw hebben we meer tijd en moet dat ook worden opgelost.

De laatste spullen uit het oude huis een nieuw plekje geven

Ons oude huis is nog niet helemaal leeg. Wat een zooi heeft een mens toch! We hadden het nooit zo door, maar jeetje, wat een spullen hebben we de afgelopen jaren bij elkaar verzameld. Er staan nog wat spullen in het oude huis die of naar de stort moeten, of naar het nieuwe huis moeten. Daar moet het dan vervolgens weer een plekje krijgen. Daar zitten overigens ook grote dingen bij als de barbecue, de hangstoel en gereedschap uit de schuur. Flinke klus nog!

Wanddecoratie boven

Het klinkt misschien wat suf, maar onze slaapkamer is nog heel erg kaal en dat willen we oplossen met wanddecoratie. Het liefst een persoonlijke met een mooie foto van de jongens bijvoorbeeld. We denken aan een heel grote canvas, want we hebben een behoorlijk stuk muur dus als het te klein is, valt deze een beetje in het niet denk ik. Milan zijn kamer is klaar, maar die van Floris moet nog worden geüpgraded naar een peuter/kleuter kamer. Ook daar willen we toffe wanddecoratie voor uitzoeken. Als het af is laten we het jullie zien.

Mijn werkplek inrichten

Een van de redenen waarom we zijn verhuisd is dat ik steeds meer behoefte kreeg aan een werkplek waarbij ik mijzelf echt terug kan trekken en meters kan maken. Die ruimte hebben we op zolder en hoewel de rest is ingericht is mijn werkplek er nog niet. Ik heb inmiddels een bureau uitgekozen, er komt een mooie stoel en ik heb ook al een kast gevonden om ernaast te zetten. Nu moet het nog komen en in elkaar worden gezet zodat ik daar echt aan de slag kan. Ik kijk er nu al naar uit!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *