Home + Outfit | Hoe leuk is deze luipaardprint jurk van de Wibra?! Ik laat zien hoe hij mij staat.

Outfit | Hoe leuk is deze luipaardprint jurk van de Wibra?! Ik laat zien hoe hij mij staat.

Een februari postte ik een blog waarin ik een maxi jurk van Zeeman liet zien. Die jurk stond die week in de folder en ik vond hem ontzettend leuk. Jullie blijkbaar ook, want die blog werd in twee dagen ruim 23.000 keer gelezen. Een absoluut record! Pure mazzel wat ik nu niet meer verwacht te bereiken, maar het geeft aan dat jullie dit soort artikelen over het algemeen  wel leuk vinden om te lezen. Gisteren liep ik snel de Wibra in voor Dasty, maar spotte ik deze jurk met luipaardprint! Hij kostte maar €16,99 en bij de kassa kreeg ik nog eens korting waardoor ik maar €12,74 hoefde te betalen! Ik laat jullie zien hoe hij mij staat.

Weer een fijne budget maxi jurk. Dit keer van Wibra

Deze jurk van Wibra is een klein stukje korter dan die van Zeeman, wat voor iemand van mijn lengte (165 cm) wel fijner is. Hij is daarmee namelijk precies goed. Het is een blouse jurk met van boven tot onder knoopjes, gemaakt van 100% polyester. Er zitten geen splitjes aan de zijkant. Bij de jurk zit overigens ook een ceintuur, maar op de foto’s hieronder draag ik een eigen riem. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden…

Het is wel zo dat de jurk een soort blijft “plakken” aan mijn panty. Als ik loop valt dat heel erg mee, maar op de foto zie je het wel. Een onderjurk zou hiervoor een oplossing kunnen zijn, maar dat zou dan wel een lange moeten zijn denk ik? In de zomer heb je er met blote benen in ieder geval geen last van.

Met ceintuur en cowboylaarsjes

Op de foto’s hieronder draag ik de ceintuur die bij de jurk hoort en onder de jurk mijn favoriete cowboylaarjes. Die lopen het allerlekkerst van al mijn laarsjes.

Ik vind de jurk persoonlijk leuker met de cowboylaarsjes, maar weet niet zo goed hoe ik de jurk leuker vind: met eigen riem of bijpassende ceintuur. Met de bijpassende ceintuur ligt de nadruk minder op mijn buik, maar de riem maakt hem wel meer eigen. Wat vinden jullie? Ik ben er namelijk nog niet helemaal over uit.

Ik ben wel heel erg blij met de jurk en ja, je ziet er een buikje in. Als ik de foto’s zie blijf ik er constant naar kijken. Tegelijkertijd zie ik de blijdschap op mijn gezicht. Ik voel mij goed en dan nemen we dat buikje maar even voor lief 😉

Hoe vinden jullie deze jurk van Wibra? Als het echt warm wordt kun je hem dragen zonder panty en toffe sneakers. Hij is op verschillende manieren te combineren en de print is natuurlijk altijd goed. En voor de prijs hoef je het niet te laten natuurlijk.

Je kunt op de website van Wibra meer leuke kleding vinden. De jurk staat niet online. Daarvoor moet je echt naar de winkel.

[shopr_shopthepost collection=”planners-en-agendas” size=”large” title=”Mamabloggers’ favoriete planners en agenda’s voor in je tas”]
Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 Reacties

 1. Christine
  2 april 2020 / 05:35

  Hij is echt weer heel leuk, Marisca!
  Kan ook bijna niet anders met deze print, hè? 😉 😉

  Als je het statische wil doorbreken is inderdaad een onderjurk de oplossing, al kom je voor een lange wel gauw uit bij van die zgn ‘slipdresses’, jurkjes uit de jaren negentig met spaghettibandjes zeg maar.. En wat betreft je buik: dat herken ik zo enorm: de mijne is echt een zwemband, dus ik durf het nog geeneens aan om rechte jurken aan te trekken zonder ‘ingrepen’.. Daar moet je je ook in op je gemak voelen, maar je zou kunnen proberen of een ‘goedkoop’ corrigerend stuk ondergoed je bevalt voordat je iets prijzigs als Spanx aantrekt. Een vriendin van mij voelt zich daardoor opgesloten en vond het helemaal niets, dus dat verschilt erg per persoon, want ik vind de juiste corrigerende ondermode heel goed in de eerste plaats voor mijn houding en daarna voor mijn figuur. Als ik een hemd of body of broekje aantrek dan merk ik altijd direct de correctie in mijn core en ga ik er gelijk beter van rechtop lopen. Kijk maar of je iets doet met de tip 😉

  En ik snap je twijfel over de leren ceintuur of de bijpassende stoffen ceintuur, het is allebei erg leuk maar als ik heel lang kijk en dub is de voorkeur nét meer voor het stoffen exemplaar.. een nek aan nek race hoor 😉

 2. wilma
  2 april 2020 / 09:29

  Superleuk
  Tegen het plakken kun je de binnenkant inspuiten met haarlak.
  Dat helpt niet voor de 100% maar wel wat.

 3. Stephanie
  2 april 2020 / 09:48

  Superleuke jurk! Staat je echt heel goed! En van dat buikje, dat zie ik dus helemaal niet he. Ik zie een stralende jonge vrouw. Ik zie een toffe tas. Ik zie gave cowboy laarsjes. En een jurk die ik ook wel wil, maar met mijn lengte dan te kort is als maxi jurk 🤣. Niet te kritisch zijn dus op jezelf hoor, je bent prachtig ❤

 4. Joke
  2 april 2020 / 10:38

  Je kunt de censuur misschien ook naar achter vast binden Marie zodat hij aan de voorkant recht valt. Stoor je niet aan dat buikje want dat hoort bij jou.
  Een leuke outfit voor een weggeef prijsje. Goed gescoord Meis 😘

 5. Ria van der Lugt
  2 april 2020 / 17:09

  Doe wat handcreme op je handen
  Wrijf over je panty
  Je jurk blijft dan niet plakken aan je panty
  Leuke jurk
  Leuke blog

  • Conny
   3 april 2020 / 17:08

   Wat een leuke jurk! Staat je heel goed! Ik vind de stoffen riem het leukst, omdat je je lengte daarmee niet doorbreekt. Misschien wat extra accessoires als armbanden/ketting om het meer persoonlijk te maken?

 6. Anne
  3 april 2020 / 13:38

  Als je wat vloeibare wasverzachter over je panty doe, blijft de jurk niet meer plakken. En tevens ruikt het heerlijk fris.

  • Anne
   3 april 2020 / 13:39

   Erg leuke jurk, voor een kleine prijs. Top!

 7. Corrie
  3 april 2020 / 18:01

  Hallo marisca de jurk staat je heel leuk..ook met dat zwarte riempje …met het eigen riempje kan je het misschien van achteren strikken staat ook leuk denk ik…je straalt en daar gaat het om…zelf koop ik ook graag bij wibra omdat ze daar tegenwoordig leuke dingen hebben voor een maatje meer…lekker goedkoop en goed te combineren en er leuk uitzien
  Mijn complimenten ga zo door
  Lieve grtjs
  Corrie

 8. Kim
  4 april 2020 / 00:20

  Ik vind de jurk heel gaaf en hij staat erg leuk. Beide combinaties zijn gaaf!! Ik ben voor!