Home + Sneak Peek van de nieuwe Zeeman folder met te gekke kinderkleding!

Sneak Peek van de nieuwe Zeeman folder met te gekke kinderkleding!

Een van de voordelen van bloggen is dat je soms al vroeg op de hoogte bent van nieuwe aanbiedingen, releases en opkomende trends. Zo weet je precies wanneer wat in de winkels ligt. Iets minder goed voor mijn portemonnee, maar leuk is het wel. Soms zijn de berichten die je in de mailbox krijgt, onder embargo en dat betekent dat ik er nog niet over mag schrijven tot een bepaalde datum. Dat is nu niet het geval én je hoeft niet bang te zijn dat het niet goed is voor je portemonnee. Ik heb het over de nieuwe Zeeman folder waarvan ik jullie een sneak peek mag geven. Deze folder komt zaterdag pas uit en staat bomvol nieuwe kinderkleding. En die kleding is superleuk!

 De kinderkleding in de nieuwe Zeeman folder

Wat opvalt in de folder zijn de aardetinten zoals bruin. Ik liep vorige week een andere winkel binnen en ook toen viel de kleur bruin op. Bruin it is komend seizoen. Het voordeel van deze kleur is dat deze goed te combineren is met andere kleuren en eerlijk gezegd vind ik het wel stoer. Ik vind bruin namelijk ook een toffe combi met blauw én ik vind aardetinten echt heel mooi.

Meisjeskleding

Hoe leuk is deze meisjeskleding? Op de eerste pagina vind ik het rokje en de skinny jeans onwijs gaaf. De t-shirtjes staan heel leuk op beiden en het bontjasje met luipaardprint is echt fantastisch!

De kleding op de tweede pagina is voor kleinere meisjes. Ook hier een bontjasje en twee superleuke jurkjes met bijpassende leggings. Van de derde pagina vind ik vooral het roze jasje leuk.

Jongenskleding

Dan de jongenskleding. Ik begin weer bij de eerste pagina. Ik vind de drie sweaters super stoer. Deze zijn altijd goed en staan superleuk op een skinny jeans, bijvoorbeeld de grijze eronder. Van deze pagina vind ik het spijkerjasje ook heel erg gaaf.

Op de tweede bladzijde zie je dat deze er ook is voor kleine jongetjes. Milan en Floris kunnen dus twinnen ☺️. Ik vind de basic shirtjes op deze pagina ook altijd fijn en de broekjes zijn ideaal om in te spelen. De broekjes zijn straks ook leuk met toffe gebreide sokjes en stoere laarsjes of schoentjes.

Van de derde bladzijde gaat mijn voorkeur naar de sweaters. Ik denk dat de bruine heel goed zal staan bij Floris.

Ik weet niet wat jullie ervan vinden, maar ik vind de nieuwe collectie echt onwijs tof en goed te combineren met andere items en merken. De zomervakantie moet voor ons nog beginnen, én het wordt deze week bloedheet, maar als ik de nieuwe collecties zie, vind ik het helemaal niet erg als het najaar wordt. Eigenlijk kijk ik er stiekem best een beetje naar uit.

Zijn jullie ook enthousiast na het zien van de nieuwe Zeeman folder? Ik ben benieuwd!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Shalimar
  4 augustus 2020 / 10:41

  Leuk geschreven Marisca!
  Laat die Herfst maar komen inderdaad!?

  Groetjes,
  Shalimar

 2. Claudia Diependaal
  6 augustus 2020 / 17:16

  Helemaal leuk! Wanneer komt deze in de winkel? Misschien heb ik er overheen gelezen, maar in Limburg is het 32 graden hahahahaha! Groetjes Claudia!