Home + 40.000 unieke bezoekers voor Mamablogger en nog veel meer statistieken!

40.000 unieke bezoekers voor Mamablogger en nog veel meer statistieken!

Juni was een vrij rustige maand op Mamablogger. Begrijp me niet verkeerd; de bezoekersaantallen waren nog steeds heel goed, maar ik merkte wel dat het wat rustiger werd. Het was mooi weer en de laatste weken van het schooljaar gingen in. Kortom, drukke weken voor ouders en dat merk je gewoon. Ik had dus verwacht dat het deze maand niet anders zou zijn, zeker toen bleek dat het warme weer aanhield. Toch heb ik deze maand mijn eigen record verbroken en heb ik de 40.000 unieke bezoekers per maand gehaald! Hoog tijd voor wat cijfertjes!

Top 10 best bezochte blogs ever

Je zou denken dat persoonlijke verhalen het goed doen, maar niets is minder waar. Het zijn namelijk de blogs over de… Action! Het zijn wel blogs die ik in het verleden heb geschreven en waar ik nu nog steeds heel goed op scoor. En… mijn recente blog over de 42 gratis en low budget uitjes staat gewoon in de top 10! Hier heb ik zoveel werk aan gehad en dus ben ik daar zo onwijs blij meer! Dit is de top 10 best bezochte blogs ever met het aantal bezoekers erbij;

 1. DIY Budget | Zelf een foto op hout afdrukken = 74.508 keer gelezen
 2. Low budget bruiloft | Trouwen voor €700,- = 32.114 keer gelezen
 3. Review | Mega grote zwembad van Action = 28.180 keer gelezen
 4. Gratis LEGO printables voor een feestje = 24.144 keer gelezen
 5. Het vloerkleed van Action waar iedereen over praat = 17.900 keer gelezen
 6. Review en winactie | 3andprint 3D pen van Action = 15.509 keer gelezen
 7. Review | Maxxter Action Cam van Action = 14.011 keer gelezen
 8. Schittert jouw kind binnenkort in een echte film? = 13.953 keer gelezen
 9. Review | Kerstboom van de Action = 13.586 keer gelezen
 10. 42 gratis en low budget uitjes voor het hele gezin = 13.216 keer gelezen

Verder doen de wat oudere DIY’s het ook erg goed. Die hebben blijkbaar al wat credits opgebouwd bij Google 😉

Random cijfertjes en feitjes

Verder zijn dit ook wel leuke cijfertjes om te delen;

 • Er staan in totaal 1710 blogjes op Mamablogger (inclusief deze);
 • In totaal zijn er 7558 reacties gegeven op de blogs (dit kan wel wat omhoog haha);
 • Bijna alle blogs zijn zelf geschreven. Ik heb één keer een gastblugger gehad en zij was heel erg leuk! Haar blogs deden het ook erg goed, maar toch voelde het niet helemaal goed. Ik wilde het toch graag zelf doen en zij was bezig met haar project. In goed overleg hebben we toen besloten ieder onze eigen weg te gaan. Ik vind een blog zonder gastloggers zelf veel persoonlijker;
 • Begin 2014 besloot ik dagelijks te gaan bloggen, dat is een heel goed besluit geweest!
 • Ik ben met mijn webshop gestopt voor Mamablogger. Een lastige keuze, maar het heeft heel erg veel goeds gebracht;
 • De eerste blog die meer dan 1000 bezoekers per dag opleverde was die van de Action kerstboom;
 • Eerst heette Mamablogger www.mariscakenter.nl. Ik zocht naar een betere naam en tot mijn grote verbazing was het domein Mamablogger.nl nog vrij.

Mijn eigen 5 favoriete blogs

In willekeurige volgorde overigens 😉

 1. Bevallingsverhaal van Milan
  Tijdens de bevalling van Milan stond er een hele knappe dokter naast mijn bed. Toen vond ik het vreselijk, maar het leverde wel een goed verhaal op 😉 Ik moest en zou namelijk bevallen in mijn stippeltjesjurk!
 2. Bevallingsverhaal van Floris
  Zo anders dan mijn bevalling van Milan. Vele sneller, niet ingeleid, geen ruggenprik, veel staan en heel erg relaxt.
 3. Zwangerschapsupdates van Floriszo onwijs waardevol en heel erg leuk om terug te lezen.
 4. Milans outfitsik heb een jaar lang Milans outfits gefotografeerd. Buiten dat we het allebei heel leuk vonden om te doen hebben we nu ook heel veel mooie foto’s van Milan.
 5. Milan regelde dit verjaardagscadeau, vorig jaar regelde Milan het allermooiste cadeau ooit en hij bedacht het helemaal zelf. Heel gaaf om er even bij stil te staan. Bijzonder kind!

Doelen voor de toekomst

Ik heb al met heel veel gave merken samengewerkt en ze waren allemaal even leuk of ze nu groot of klein zijn. Bijzondere ontmoetingen en heel veel toffe events. Allemaal dingen die we anders nooit meegemaakt zouden hebben. Hoe het in de toekomst ook zal gaan met bloggen, dit pakt niemand ons meer af en ik heb nog een stevige basis namelijk mijn werk. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik geen doelen meer heb…

 • Ik wil tot het einde van het jaar de 40.000 unieke bezoekers per maand stabiel houden en vanaf volgend jaar richting de 50.000;
 • Ik wil een stabiel inkomen uit de blog halen voor dingen in en rond het huis, om te sparen en om heel erg van te genieten;
 • Ik hoop dat nog meer mooie merken samen willen werken en we heel veel toffe dingen neer gaan zetten;
 • Ik zou dit jaar graag de 2000 blogs nog willen halen, maar dan moet ik wel heel hard aan de bak haha.

Verder hoop ik over weer 1700 blogjes er net zoveel plezier aan te beleven als nu.

Zo dit was het wel weer. Wil je nog iets weten? Stel je vragen gerust in de comments hieronder!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 27 juli 2018 / 10:30

  Wauw, dit zijn hele mooie resultaten! Proficiat!! Ik hoop ook dat je met veel plezier kan verder bloggen. 🙂

 2. Christine
  28 juli 2018 / 10:44

  Van harte gefeliciteerd! Een record in vakantietijd, petje af!!
  Succes met je nieuw gestelde doelen.. goed om jezelf zo uit te dagen, maar bewaak je (fysieke) grenzen.. dit mooie resultaat heb je in ieder geval echt verdiend!