Home + Schittert jouw avontuurlijke kind binnenkort in een echte film?

Schittert jouw avontuurlijke kind binnenkort in een echte film?

Als je mij als kind vroeg wat ik wilde worden antwoordde ik steevast ‘actrice’. Het leek mij geweldig om een bekend persoon te zijn en iemand te mogen spelen die een totaal ander karakter heeft dan ik zelf. Het heeft iets magisch. We weten allemaal dat het heel anders liep en dat is helemaal prima, maar soms, heel soms vraag ik mij af of ik niet beter mijn best had moeten doen om die droom van toen waar te maken. Maar ach, als ik heel eerlijk ben moet ik wel bekennen dat ik waarschijnlijk niet zoveel talent heb voor acteren 🙂

Milan daarentegen heeft meer talent en misschien heb jij ook wel een paar acteurs in spé die wachten op hun doorbraak. In dat geval kunnen ze zich nu opgeven voor de audities van een spannende avonturen film. Acteerervaring is niet nodig, een avontuurlijke instelling wel!

Jouw kind in een film van Pim Wessels?

Je kent Pim Wessels vast wel als één van de winnaars van ‘Dance, dance, dance’ (samen met Pip Pellens) en het zangprogramma ‘It takes 2’. Pim is van nog meer markten thuis, want hij gaat dit jaar een film regisseren en zoekt jonge acteurs in de dop. Maar hoe zit het precies?

Even bij het begin beginnen; je kent vast de vruchtenfrisdrankjes van Fruit Shoot wel. Fruit Shoot is de initiatiefnemer van de film die Pim gaat regisseren. De film gaat Fruit Shoot ‘De Dropping’ heten en zal gelanceerd worden ter ondersteuning van de vernieuwde formule van de drank (minder zoet en met toegevoegde vitaminen). Een logische combinatie, want we letten steeds meer op de voeding van onze kinderen. We letten erop dat ze niet teveel suiker binnenkrijgen en bewegen is niet alleen voor ons belangrijk, maar ook voor onze kinderen. We trekken er steeds vaker op uit en zijn steeds vaker buiten te vinden met onze kinderen. Dit zijn allemaal elementen die terugkomen in deze film.

Fruit Shoot de Dropping

Een groepje kinderen maakt spannende avonturen mee na een dropping in het oude, verlaten ‘Land van Ooit’. Verder verklappen we nog niets… De film krijgt een heuse première!

Van auditie naar een echte première…

Geen première zonder film en geen film zonder audities toch? Pim Wessels is op zoek naar 5 avontuurlijke kids die willen schitteren in deze spannende film! Op 25 juni worden de audities gehouden en hier kan je je kinderen nu voor opgeven via dit formulier. In september is de première al, dus dat wordt spannend!

Hebben jouw kids vriendjes en vriendinnetjes tussen van 8 tot 13 jaar oud die willen shinen op het witte doek? Deel dit bericht dan met andere ouders en wie weet kunnen jullie straks met elkaar naar de première!

Doen jullie mee?

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

28 Reacties

 1. 29 april 2016 / 06:15

  Ik/wij doe(n) niet mee , want mijn kinderen zijn nog te jong. Maar wat leuk en spannend voor de kinderen die mee gaan doen. Pim is echt te gek. Wat een fantastisch danskoppel vormde hij met Pip!

 2. Christa
  6 mei 2016 / 07:41

  Is dit een film of gewoon een hele lange reclame van Fruit Shoot?

  • 7 mei 2016 / 08:06

   Hallo Christa,

   Ik ken het script van de film niet, maar het is hoe dan ook een heel gave ervaring voor kinderen. Zeker als de locatie het oude Land van Ooit is, de film wordt geregisseerd door Pim Wessels én er een echte première plaats van zal vinden.

   Niet geschoten is altijd mis toch?

   Groetjes,
   Marisca

 3. Renate
  7 mei 2016 / 21:52

  Mijn dochter is groot fan van fruitshoot dus zou heel graag mee doen maar waar is de auditie?

  • 8 mei 2016 / 07:33

   Hoi Renate,

   Als je op de linkjes in het artikel klikt kom je op de pagina waar je meer informatie leest over de audities. Succes!

   Groetjes,
   Marisca

 4. Renate
  7 mei 2016 / 22:04

  Weet iemand leuke avonturen naam? Voor mijn dochter

 5. 9 mei 2016 / 23:45

  Wat leuk, we hebben onze zoon opgegeven voor hier.
  Dit is echt iets voor hem.

 6. Connie
  10 mei 2016 / 15:43

  Vraagje, moet je de hele zomer (vakantie) beschikbaar zijn ?

  • 11 mei 2016 / 14:29

   Die vraag kun je beter stellen aan Fruit Shoot Connie. Ook vind je onder de voorwaarden meer informatie.

 7. Michelle Barkhuysen
  10 mei 2016 / 17:50

  Je bent opzoek naar een geboren, talentvolle en teatraal aangelegd meisje van 6 jaar.
  Zo te lezen is dit echt iets voor mijn doCher Michelle 🙂

 8. 11 mei 2016 / 09:41

  Je moet akkoord gaan met de voorwaarden. Als je daarop klikt kom je op een lege pagina. Mogen we die voorwaarden niet zien? Ik vrees toch dat je je kind uitleent voor 0 euro voor een “film” die niets anders is dan een grote reclamecampagne.

  • 11 mei 2016 / 14:27

   Hallo Jurgen,

   Ik heb even gekeken, maar ik kan de voorwaarden wel zien als je naar beneden scrollt

    • 11 mei 2016 / 20:28

     Wat gek, ik verwijs je echter toch naar Fruit Shoot. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

 9. poldervaart
  11 mei 2016 / 16:06

  Ik wil mij kind heel graag opgeven.
  Maar na het invullen van alle verplichte velden kan ik geen foto up loden.onder de hiervoor bestemde knop grrr

  • 11 mei 2016 / 16:53

   Hoi,

   Dat is heel vervelend, maar ik verwijs jullie dan toch naar de website van Fruit Shoot hiervoor.

 10. ada zweers
  11 mei 2016 / 16:38

  Kan ook geen foto uploaden

 11. Bresetta
  12 mei 2016 / 00:42

  Heb mijn Dochter van 8 aangemeld dit is echt iets voor haar,
  als er 1 van uitdaging en avonturen houd is zij het wel!

  ik had verder geen problemen met de formulier in vullen of foto uploaden

 12. lisette
  12 mei 2016 / 08:55

  ik wil het formulier invullen…maar de foto blijkt steeds te groot te zijn…terwijl dat niet zo is…
  gr lisette

  • 13 mei 2016 / 06:07

   Hoi,

   Ik wil nogmaals benadrukken dat jullie dan toch even Fruit Shoot moeten contacten. Ik ben alleen maar degene die er een blog over heeft geplaatst, maar ben verder niet betrokken bij het maken van de film etc.

   Succes!

 13. Miranda
  12 mei 2016 / 13:25

  Hey hallo,

  ik heb mij beide zoontjes aangemeld via het registratieformulier.
  nu kreeg ik een bevestigingsmail van fruit shoot….maar deze werkt niet…
  wat nu?

  • 13 mei 2016 / 06:07

   Hoi,

   Ik wil nogmaals benadrukken dat jullie dan toch even Fruit Shoot moeten contacten. Ik ben alleen maar degene die er een blog over heeft geplaatst, maar ben verder niet betrokken bij het maken van de film etc.

   Succes!

 14. Monique
  12 mei 2016 / 22:49

  Link werkt niet…. en in de bevestigingsmail die je krijgt werkt de link ook niet….

  • 13 mei 2016 / 06:07

   Hoi,

   Ik wil nogmaals benadrukken dat jullie dan toch even Fruit Shoot moeten contacten. Ik ben alleen maar degene die er een blog over heeft geplaatst, maar ben verder niet betrokken bij het maken van de film etc.

   Succes!

 15. Marianne
  14 mei 2016 / 14:31

  Erg leuk voor mijn dochter, maar ik kan de voorwaarden niet lezen…..
  Ben toch altijd bang voor misbruik….iemand die mij daaraan kan helepen, zodat ik weet waar ik ze voor opgeef…

  • B van Putten
   16 mei 2016 / 21:58

   in de voorwaarden staat dat er bij de autitie en opname van de film een ouder of verzorger van het kind aanwezig moet zijn anders mag deze niet mee doen. Je moet ook toestemming geven dat het op eigen risico. hoop dat u hier voldoende aan heeft