Home + Milan regelde dit verjaardagscadeau!

Milan regelde dit verjaardagscadeau!

Gisteren was ik jarig, dank voor alle felicitaties op social media! We vierden het verder niet, maar hierdoor voelde ik mij wel heel erg jarig. Ik had tegen Patrick en Milan gezegd dat ik echt geen cadeautje hoefde. We hebben alles wat ons hartje begeert en ik ga dan liever wat leuks doen met zijn drietjes. Toch heeft Milan iets heel liefs geregeld!

Zondagavond belde hij namelijk stiekem met opa. In de badkamer, want ik mocht het niet horen. Hij weet dat ik heel erg van tulpen houd en Milan vroeg aan opa of hij namens hem tulpen wilde kopen zodat hij die weer aan mij kon geven.

Milan wist dat hij het zelf niet kon kopen. Ik was thuis dus ik zou het meteen zien als hij het met Patrick zou kopen. Hij wilde er echt een verrassing van maken en hoe bijzonder is het dat een kind van 6 zoiets bedenkt?!

Opa en oma gaven de bossen tulpen aan Milan en Milan gaf ze met een grote glimlach aan mij. ‘Kijk eens mama wat ik voor jou heb geregeld?’ ‘Omdat je jarig bent en jij heel erg lief bent’. Dan smelt je toch? Dit is zó bijzonder!

En dat is Milan ook. Waar een jongetje van die leeftijd normaal gesproken vooral heel druk is met wat hij zelf voor zijn verjaardag krijgt, denkt Milan aan zijn moeder en regelt hij gewoon achter onze ruggen om dat er tulpen worden gekocht!

We beseffen ons iedere dag wat een geluk we hebben met dit fantastische mannetje, maar dit zijn de momenten die je nooit meer vergeet.

Liefste Milan, blijf zoals je bent en verander niet. Jij bent zó bijzonder!

Patrick had overigens ook nog tulpen gekocht dus ik kan genieten van heel veel mooie tulpen!

Dank jullie wel!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

 1. 31 januari 2017 / 08:34

  Wat een heerlijk slim mannetje is het toch ook! En nog gefeliciteerd 🙂

 2. yvonne
  31 januari 2017 / 08:46

  Wauw wat lief zeg, van Milan.
  Wat kan je , je dan trots voelen hè?
  Nog gefeliciteerd je verjaardag.

 3. 31 januari 2017 / 13:36

  Wat ontzettend lief!
  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag.

 4. Margriet de Witte
  1 februari 2017 / 09:07

  Leuk die blogs van jou Marisca. Ik lees ze bijna altijd. Wat wijs is zo’n jongetje van 6 al hè? Van harte met je verjaardag hoor.

  • 4 februari 2017 / 14:29

   Dankjewel Margriet en leuk dat je me nog steeds volgt! Met jou ook alles goed?

 5. 9 februari 2017 / 16:58

  Aah wat lief van jouw zoontje! Kun je inderdaad trots op zijn! Die tulpen zijn dan nóg mooier natuurlijk 🙂