Home + Review & winactie | De ‘3Dandprint’ 3D pen van Action!

Review & winactie | De ‘3Dandprint’ 3D pen van Action!

Nu we stad en land aflopen voor de perfecte cadeautjes voor de feestdagen, komen opeens de leukste dingetjes voorbij. Ik weet niet hoe het het met jullie zit, maar ik word er heel hebberig van. Afgelopen maandag was ik vrij, had ik Milan naar school gebracht en eenmaal thuis vroeg ik mij af wat ik als eerste zou gaan doen. Ik had een freelance klus, moest echt even vooruit bloggen (waar uiteindelijk niets van kwam), de was moest gedaan worden en ik wilde ook het huis stofzuigen en dweilen. Maar wat ik ook wilde doen was even naar de Action voor wat schoonmaakspulletjes en… cadeautjes. Tja…

Terwijl ik nog stond te dubben deed ik een rondje Facebook, ook niet heel efficiënt ik weet het, maar daar zag ik wel een filmpje voorbij komen van een 3D pen. Deze is van ‘3Dandprint’ en is te koop bij Action. De keuze was toen snel gemaakt. Ik trok mijn jas aan, pakte mijn tas en de autosleutels en reed toch al eerst naar de Action.

Wat kost de 3D pen?

Ik had nog geen flauw idee wat de pen zou kosten, maar ik wilde hem wel hebben. Action kennende was het vast een mooie prijs en ik had weleens eerder naar zulke pennen gekeken en die waren toch echt behoorlijk duur.

Eenmaal bij Action aangekomen zag ik dat ze er nog maar twee hadden en ze kosten €19,95. Voor die prijs heb je een compleet pakket: 3D Pen, basestand, adapter, 3 bonus stencils, 10 meter filament in 3 kleuren en een duidelijke handleiding. Filament is overigens het draad wat in de pen gaat en waar je uiteindelijk de 3D tekeningen mee maakt. Een zeer uitgebreid pakket dus waar je zeker al leuke dingen mee kunt maken!

Review van de ‘3Dandprint‘ pen

We hebben hem meteen maandagavond uitgeprobeerd, want als het echt goed zou werken, wilde ik dit zo snel mogelijk als cadeautip laten zien aan jullie. Je kunt hier namelijk echt heel leuke dingen mee maken.

Zoals ik al zei is het een heel uitgebreid pakket en kun je meteen aan de slag. Patrick is ermee begonnen, de pen werkte snel en het eerste projectje was de bril.

We zijn overigens wel dom geweest, want in onze enthousiasme zijn we meteen begonnen op het stencil zelf. Dat ging in principe goed, maar je moet er eigenlijk een vel kalkpapier op leggen waar je op kunt tekenen. Er zit ook een vel in de verpakking.

Het ging in één keer goed en ik kan zeggen dat we nu een groot fan zijn van deze 3D pen. Het kan de volgende keer wel wat strakker, maar het is ook even wennen. Ik heb in ieder geval al heel veel leuke ideeën om nog te maken.

Ik kan dus in alle eerlijkheid zeggen dat dit echt een aanrader is voor de feestdagen!

Win een 3D pen van ‘3Dandprint’!

Omdat we zo enthousiast waren ben ik op de site gaan kijken van ‘3Dandprint’ en nu mag ik zelfs een set verloten aan één van jullie! Zo kunnen de dingen dus lopen in twee dagen tijd, grappig hè? Je kunt een complete set winnen zoals ik hierboven beschreef.

Meedoen is heel simpel; laat hieronder weten dat je meedoet en vertel waarom je deze set wilt winnen. Meedoen kan tot 25 november dus met een beetje geluk ben jij degene die voor het coolste cadeau in de zak of onder de boom zorgt 😉

Het eindresultaat

Ben je trouwens nog benieuwd naar de eerste creatie die Patrick heeft gemaakt? Dit is hem uiteindelijk geworden!

Hij is best leuk geworden toch voor de eerste keer? Wij gaan nog wat leuke dingetjes maken en verzinnen, doe jij dan ondertussen mee met de winactie?

Liefs, Marisca

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

172 Reacties

 1. Lisette
  16 november 2016 / 07:50

  Bij iedere reclame op tv roepen mijn dochters: Die wil ik!
  Dus wellicht kan Sinterklaas twee dametjes heeeel blij maken…

  • 16 november 2016 / 09:33

   Doordat sinterklaas niet heel groot kan uitpakken dit jaar.
   En dit bovenaan het verlanglijstje staat.

 2. Anne
  16 november 2016 / 08:23

  Super gaaf voor mijn neefje. Ik weet zeker dat hij hier heel blij mee zou zijn en zijn papa ook 🙂 2 vliegen in een klap, en knutselen maar! Wat is jullie eigen gemaakte bril stoer geworden zeg!!

 3. Gabrielle Tielemans
  16 november 2016 / 08:25

  Oh dit is echt iets voor mijn dochtertje die 28 december 10 word,ze is echt een creabijtje.Ik dacht eigenlijk dat het niks maar als ik het resultaat zie vind ik het super,net als deze win actie?

 4. Denise
  16 november 2016 / 08:28

  Super leuk! Ideaal voor mn kleine vriendje, zit nu met zn been in het gips dus knutselen is ideaal!

 5. Judith
  16 november 2016 / 08:29

  Een 3D Printer Pen van 3Dandprint,
  het perfecte cadeau voor een verjaardag, Kerst of Sint.

  Deze gave prijs winnen voor de 8e verjaardag (morgen) van mijn zoontje Mika lijkt me een superidee,
  en daarom doe ik dan ook heel graag voor hem mee!

  Speciaal voor jullie een kleine collage bij mijn berichtje,
  en hiermee sluit ik graag af mijn gedichtje!

 6. Elise
  16 november 2016 / 08:30

  Leuke review, je hebt me overtuigd dat het echt leuk is want had zo mijn bedenkingen. Maar vind het een mooi cadeau voor 5 dec voor mijn oudste dochter Alizee. Nu duimen we heel hard…

 7. Desiree
  16 november 2016 / 08:31

  Oh dat lijkt mij super.
  Leuk om dingen te maken met mijn zoontje.
  Misschien ook leuk om iets te doen met letters voor mijn groep 3.

 8. Sandra
  16 november 2016 / 08:31

  Mijn oudste zoon zoekt een nieuwe hobby en dit lijkt hem geweldig. Sparen duurt wat lang, misschien geeft hij hier geluk.

 9. Sandra Oosterhuis-Peulen
  16 november 2016 / 08:32

  Ow geweldig!! Staat hier uiteraard ook op het verlanglijstje van mijn zoon, zou fantastisch zijn om te winnen ?

 10. Petra
  16 november 2016 / 08:33

  Dat lijkt me nu een gaaf cadeautje voor mezelf deze keer. Mijn creatieve brein krijgt weer een boost. Super .
  Ik wil de printing pen. Winnen,winnaar. Gewonnen.

 11. Kim van Kan
  16 november 2016 / 08:34

  Wat een leuk ding, al eerder stuurde mijn dochter me zo’n pen door maar de prijs hield me tegen. Voor deze prijs kan je hem uiteraard niet laten liggen. Fijn zo’n review. Wil graag meedoen aan de winactie om samen met mijn dochter ermee te knutselen, ze vindt zich namelijk te groot worden om dingen met mam te doen, maar denk dat ze voor deze pen wel een uitzondering maakt.

 12. Jolanda
  16 november 2016 / 08:37

  Mijn dochtertje is weer helemaal fan van barbie en nu bij het lezen van u blog komt erbij mij van alles binnen wat Ik samen met mijn dochtertje voor de barbies zou kunnen maken. Ik denk dan aan schoentjes, sieraden, bikini’s… ohhhh wat leuk zeg, wordt er enthousiast van.

 13. Femke
  16 november 2016 / 08:38

  Onze bink is niet zo’n tekenaar, Ik hoop dat deze toverpen hem zal stimuleren.

 14. Rikie van Gestel
  16 november 2016 / 08:40

  Altijd leuk om iets nieuws te proberen ?

 15. Elise Lankester
  16 november 2016 / 08:40

  Ik doe graag mee met deze winaktie voor mijn 2 stoere zoontjes van 4 en 5. Zodat zij misschien eens creatief met mama aan de slag willen. Lijkt me zo leuk deze! En hier is hij uit de winkel gevlogen! Ik ga dan ook duimen dat ik deze win en mijn jongens heel blij kan maken!

 16. Leonie
  16 november 2016 / 08:41

  Goedemorgen
  Mijn zoon wil deze 3d pen zo graag. Staat op zijn verlanglijstje.
  Groetjes

 17. bea
  16 november 2016 / 08:41

  Het lijkt me gaaf om de 3d pen aan mijn kleindochter Kristal te geven op haar 7e verjaardag. Ze is erg creatief en lijkt me een fantastische uitdaging voor haar.

 18. Kristina de bruin
  16 november 2016 / 08:41

  Mijn zoon van 14 roept al heel lang dat hij er een wil hebben….Maar ja te duur voor ons. Nou is hij bijna jarig en zou fantastisch zijn als hij nu zo’n pen zou winnen. En dan is mams ook blij dat hij weer eens iets met tekenen doet

 19. Sandy
  16 november 2016 / 08:44

  Mijn dochter heeft hem gevraagd voor 5 december.
  Ze knutselt ontzettend graag.
  Maar kan hem hier nergens meer vinden.
  Dus je zou haar hier heeeeeeel blij mee maken.

  Groetjes Sandy

 20. 16 november 2016 / 08:54

  Zou het graag willen winnen, kan ik samen met mijn vriendin, haar kleinkind leuke bumbaa’s en andere ukkepuk spulletjes maken… zie het gezicht van Timo al voor me! Zo erg leuk! Sinterklaasje bonne bonne bonne… ?

 21. B. Kustets
  16 november 2016 / 08:55

  Mijn dochter heeft laatst tijdens een meeloopdag staan kijken hoe ze aan het werk waren met zo een pen. Helaas was het te druk om iedereen te laten proberen. Wat zou het gaaf zijn als deze pen speciaal voor haar uit ‘de zak’ komt! Nu heel hard duimen!!!

 22. Bianca vd bosch
  16 november 2016 / 08:59

  Wow wat een gave prijs!! Mn dochter wil m dolgraag maar tja de prijs bij andere nu las ik je blog en dat maakt mij dubbel blij, hoop binnenkort ook mn dochter.

  Fijne dag en patrick wat een coole bril!?

  Groetjes bianca

 23. Tanja
  16 november 2016 / 09:00

  Jaaaaa graag voor mijn zoontje van 8 jaar?

 24. Annemiek
  16 november 2016 / 09:05

  Wat een leuke winactie zo voor de Sinterklaas! Ik doe graag mee ?
  Mijn zoon zou dit heel erg leuk vinden, dat weet ik zeker!

  Nu duimen maar!

 25. Miriam
  16 november 2016 / 09:07

  Ik doe mee.
  Superleuk cadeau voor mijn klasje in Amsterdam.
  Ze zullen versteld staan er zelf mee aan de slag te kunnen, nu ze de onbetaalbare 3d printer zagen op het jeugdjournaal.

  groetjes Miriam

 26. Ria Pinkster
  16 november 2016 / 09:10

  Dat is heel leuk voor mijn creatieve kleinzoon!
  Hier zou hij ontzettend blij mee zijn.
  En een prachtig cadeau voor de feestdsgen.
  Ik ga heel hard ?!

 27. 16 november 2016 / 09:14

  Oooo, dát zou leuk zijn voor mijn zoon.
  Hij speelt namelijk niet met speelgoed (pddnos) Hij houdt wel van bv. knutselen met een lijmpistool, dat soort dingen. Ook hij heeft dit op tv gezien en was erg enthousiast!
  Maar ja….helaas…..voor ons te duur

 28. Tamara
  16 november 2016 / 09:19

  Super leuk! Ik heb een 9-jarige dochter die deze set vast helemaal geweldig vindt.❤

 29. Janine van Kolthoorn
  16 november 2016 / 09:25

  Wauw, dat zou geweldig zijn voor onze kleine man (en stiekem vind mama dit ook wel erg leuk) hij ligt momenteel in het ziekenhuis en ook als hij weer thuis komt kan hij nog niet lekker buiten spelen. Dit zou een geweldige afleiding voor hem zijn. Weer eens iets heel anders.

 30. Marijke van Ingen
  16 november 2016 / 09:34

  Dit jaar totaal blanco wat betreft ideeën voor mijn kleinzoons ? tot ik dit 3D pakket voorbij zag komen ! ? Dat lijkt me het perfecte Sint cadeau ! ?(Lijkt me trouwens zelf ook wel leuk !?)
  Nu maar duimen dat ik zo’n pakket win ! ? Want in de winkel is zoiets natuurlijk meteen uitverkocht ! ?

 31. 16 november 2016 / 09:38

  Allereerst wat een super actie! Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter die zoveel meegemaakt heeft met haar 8 jaar…en hierdoor ptss heeft. En ze nu zo goed haar best doet waar ik als moeder enorm trots op ben

  Dochter is enorm creatief en zou superblij met dit cadeau zijn….❤

 32. Esther Hettema
  16 november 2016 / 09:39

  Mijn dochter houdt van creatief bezig zijn,
  als ik zo’n 3d pen voor haar win zou dat echt te gek zijn!

 33. 16 november 2016 / 09:41

  Ziet er erg leuk uit! Zouden mijn jongens geweldig vinden. We wonen in Thailand en heb het hier nog niet in de winkel gezien. Zou leuk zijn als opa en oma die volgende maand mee willen nemen.?

 34. 16 november 2016 / 09:42

  In een woord GEWELDIG !!
  Hier zou mijn dochtertje heel blij mee zijn ,dus ja ik doe mee nu maar duimen

 35. Gaby rietjens
  16 november 2016 / 09:46

  Wauw dat is nog eens een leuke actie. Echt iets voor ons dochtertje die zo graag tekent. Nu hopen op een beetje geluk.

 36. Brigitte
  16 november 2016 / 09:51

  Ik zag hem gister in de action. Vroeg mij af wat ik er mee kon. Wel nu gezien. Ik ben overtuigd. Erg leuk doe daarom graag mee om dit leuks uit te proberen.
  Mvgr Brigitte

 37. Moniek (sprankje)
  16 november 2016 / 10:11

  Wat leuk zeg!
  En dat de Action dat dan heeft liggen… (nu waarschijnlijk niet meer, want iedereen rent erheen…)

 38. Izet
  16 november 2016 / 10:17

  Hallo,
  Wat ontzettend leuk. Ik ben al een hele tijd opzoek naar een goedkopere oplossing voor kerst, Paas ect versiering.
  Ik zou mooie sneeuwvlokken gaan maken van aan mijn tak voor het raam.

  Omdat in dit huis niet altijd geld beschikbaar is zou dit Super tof zijn. Dit jaar wel een versierd huis.

  Wat een ontzettend leuke blog trouwens. Super leuk gedaan en leuk ook dat je hem niet zelf hebt getest maar samen met je zoon. Super mom!

 39. Marleen van der Mars
  16 november 2016 / 10:19

  Mijn kinderen hebben er op school aan mogen snuffelen en waren direct enthousiast! Ik zou er mijn Kids heeeeel blij mee maken.

  groet, Marleen

 40. sabine
  16 november 2016 / 10:27

  Zou dit geweldige pakket willen winnen voor onze zoon. Hij kan zich moeilijk vermaken soms. Maar dit zou hem goed bezig kunnen houden. En met een operatie op komst. Zou hij straks in hersteltijd een mooie bezigheid hebben om meebezig te zijn.

 41. Jolanda
  16 november 2016 / 10:27

  Nou, dat is precies wT er op het verlanglijstje van onze tienjarige tweeling met autisme staat, maar we niet kunnen betalen, helaas….dus ik wil graag meedoen, het is moeilijk om ze altijd te vermaken, en deze kennen ze van de reclame…ze hebben ideeeen genoeg …..

 42. karin jongman
  16 november 2016 / 10:32

  Leuk. Dit kan ik ook gebruiken bij mijn hobby. Ik maak kaarten en hiermee kan ik ook leuke frutsels maken om daar bij te gebruiken

 43. Lies De Backere
  16 november 2016 / 10:39

  Oh wat cool, mijn creatieveling zou dit geweldig vinden onder de kerstboom!
  Hij wil uitvinder worden, en wat heeft een moderne uitvinder nu nodig? Juist ja, een 3D pen!

 44. Cindy
  16 november 2016 / 10:46

  Ooo geweldig! Lijkt me superleuk ! Fijn om eens met de babysitkids te doen xxx leuke actie! En bedankt voor de leuke review!

 45. marianne
  16 november 2016 / 10:49

  Lijkt me gaaf zo, n pen

 46. Claudia de Kok
  16 november 2016 / 10:50

  Heerlijk vernieuwend knutselpakket om mijn dochter mee te verrassen in de Lintzak en samen leuke dingen mee te maken, ziet er super leuk uit om met de donkere regendagen lekker mee aan de slag te gaan

 47. Miriam
  16 november 2016 / 10:56

  Een 3D pen staat hoog op het lijstje van mijn twee jongste zoons. Bij alle reclames is het ‘die wil ik’, maar bij zo’n pen net wat enthousiaster 😀 Ik zou er heel blij mee zijn om ze die te kunnen geven en hun superblije gezichten te zien!

 48. Ingrid
  16 november 2016 / 11:00

  Wat een supergaaf ding, ik denk dat mijn knutselgekke dochter zich daarmee in de 7e hemel zou voelen ?
  Ik doe graag een poging mee om deze voor haar te winnen!

 49. Marjo
  16 november 2016 / 11:00

  Wauw wat gaaf! Hiermee wil ik mijn nichtje blij maken, die is namelijk heel creatief en dit is echt gaaf!

 50. elisabeth maria martina
  16 november 2016 / 11:06

  wat een origineel kado voor een creabea kleindochter

 51. Trijnie
  16 november 2016 / 11:13

  Ik doe graag mee. Zou ontzettend leuk zijn in samen met onze dochter te mogen doen! Ze is gek op knutselen en mama natuurlijk ook!

 52. 16 november 2016 / 11:20

  oh wat zou dit een geweldig sinterklaas cadeau zijn voor de 3 dochters!

 53. wendy
  16 november 2016 / 11:20

  Oh wat leuk. Ik had er wel van gehoord, want mijn kids hadden ze hem gezien en riepen erover. Maar wij wisten niet wat ze bedoelde. Hoe gaaf zou het zijn ze dan daar toch blij mee te kunnen maken. Ik zeg ik ben voor!!! 😉

 54. Renske
  16 november 2016 / 11:27

  Oh zo gaaf die zou ik heel graag willen.
  Me vriend en ik zijn daar al een tijdje voir aan het kijken maar idd zijjn best duur.
  Maar deze zou ik heel graag willen winnen voor me vriend voor onder de boom.
  Ik weet niet wat ik aan hem moet geven voor kerst en als ik het vraag zegt hij hoeft nie heb alles al.
  Maar dit is het dit.

 55. 16 november 2016 / 11:39

  Wat een leuke foto’s en ook leuke actie. Ik doe graag mee voor mijn zoon mast stiekem ook om zelf te proberen.

 56. Denise
  16 november 2016 / 11:48

  Wat leuk! Ik had nog nooit van die dingen gehoord. Wat een techniek weer. Wow.

 57. Sarita
  16 november 2016 / 12:23

  Ik doe graag mee aan de winactie
  Super leuk voor mijn zoon van 6. Hij zou dit heel “cool” vinden

 58. Eva van Croonenburg
  16 november 2016 / 12:51

  Oei wat ontzettend leuk! Mijn 2 meiden zijn echte knutselfreaks en hebben deze (gelukkig) nog niet ontdekt, maar ja voor hoelang?! Hihi! Ik zou het onwijs leuk vinden om deze super set te winnen & ze het te laten ontdekken. Dat maakt de hele dag binnen zitten deze kouden dagen wat dragelijker (voor iedereen ?). Benieuwd hoe hun eerste creatie eruit gaat zien. Ik vind jou eerste kunstwerkjes er al best pro uit zien! 🙂 Heel veel liefs, Eva

 59. Eva
  16 november 2016 / 12:52

  Oei wat ontzettend leuk! Mijn 2 meiden zijn echte knutselfreaks en hebben deze (gelukkig) nog niet ontdekt, maar ja voor hoelang?! Hihi! Ik zou het onwijs leuk vinden om deze super set te winnen & ze het te laten ontdekken. Dat maakt de hele dag binnen zitten deze kouden dagen wat dragelijker (voor iedereen ?). Benieuwd hoe hun eerste creatie eruit gaat zien. Ik vind jou eerste kunstwerkjes er al best pro uit zien! ? Heel veel liefs, Eva

 60. Jantina
  16 november 2016 / 12:52

  Ik zou graag de 3D-pen winnen om er samen met mijn meiden mee aan de slag te gaan. Lekker crea bezig zijn en ondertussen de dag met elkaar doorspreken. Het ziet er super gaaf uit en er ontstaan al allerlei ideeen.

 61. Sippie
  16 november 2016 / 13:07

  Leuke actie. Ik wil de 3d-pen winnen voor mijn werk. Op de dagverzorging is weinig geld om leuke dingen te kopen. Dit is een schot in de roos.
  Creatieve groet van Sippie

 62. Meta
  16 november 2016 / 13:50

  Wil hem wel winnen voor mijn creatieve dochter van 10 jaar ?

 63. Wendy van der Meer
  16 november 2016 / 14:15

  Super leuk! Echt iets voor mijn dochtertje die ontzettend creatief is. Ze zou dit geweldig vinden.
  Groetjes,
  Wendy

 64. 16 november 2016 / 14:16

  Voor mijn zoon Finn van 7 die helemaal gek is op tekenen en voor wie dit een geweldige uitdaging zou zijn

 65. Miranda
  16 november 2016 / 14:24

  Ik wil heel graag meedoen voor mn dochter! Op haar school zit de meester hele mooie stoere dingen met een 3D-pen te maken Dus ze zou het helemaal cool vinden dat ze haar eigen 3d-pen heeft!.

 66. 16 november 2016 / 15:03

  Hoi

  Ik had idd van iemand begrepen dat ze bij de action verkocht werden, maar eerlijk is eerlijk ben niet altijd zo weg van het speelgoed van de action.
  Dus hoop ik net als u overtuigd te mogen worden van deze 3d pen en hopelijk ook veel andere mensen enthousiast te mogen maken over deze betaalbare 3d pen!!

  Weet zeker dat mijn meiden niet overtuigd hoeven te worden van deze 3d pen.

  En als het nou goed bevalt is het ook een leuke idee om het op mijn werk uit te proberen met onze cliënten.

  Dus kom maar op en maak mij enthousiast en mijn meiden blij?

 67. Henny droog
  16 november 2016 / 15:13

  Geweldig toch..je kunt er zulke gave dingen meedoen.. echt alles maken.

 68. 16 november 2016 / 15:20

  Creatief bezig zijn is altijd leuk ! En wat schattig die foto’s met het brilletje op.
  Zelf zou ik dit pakket willen winnen om er leuke accessoires van te maken zodat ik meerdere mensen blij kan maken met een creatief kerst cadeautje, een leuke speld, haarband of misschien een paar oorbellen?
  Ik heb al een hoop ideeën mocht ik de set winnen.

 69. Mama van Jayden (Ilse)
  16 november 2016 / 15:26

  Super gave actie zeg!!! ❤ Mijn zoon wil dit erg graag hebben voor sinterklaas. Onderste boven zal hij er van zijn!! ?? nu met een beetje geluk ? duimen ? voor de 3d pen! Stiekem lijkt het mij ook geweldig leuk hahahaha????

 70. 16 november 2016 / 16:10

  wat een super super gave pen zeg! dit zou superleuk zijn voor onze sterre die graag tekent en knutselt; hoe interessant en leerzaam! ik doe graag mee met een kansje om te winnen!

 71. H. Idema
  16 november 2016 / 16:10

  Oh, wat gaaf 🙂 Leuk voor mijn oudste dochter; doet aan cosplay. Kan ze leuke props meemaken.

 72. 16 november 2016 / 17:26

  Ik zou het superleuk vinden omt te winnen! Mijn Kleine broertje zou het zo leuk vinden om die pen te vinden in zijn schoen?

 73. Lieneke
  16 november 2016 / 17:29

  Lijkt me heel gaaf om deze pen te winnen! Ben al heel lang opzoek maar veel te duur. Alle actions in de buurt al afgeweest maar helaas niet te vinden 🙁
  Lijkt me erg leuk om me creatieve ideetjes mee uit te proberen. Please!!! Zou je erg dankbaar zijn

 74. Esther
  16 november 2016 / 17:37

  Nou, wat is dit leuk!
  Super goed beschreven en helemaal enthousiast geworden door dit verhaal! Ik zou dit mijn meisje van bijna 10 echt gunnen voor haar komende verjaardag.
  Groetjes, Esther

 75. Monique Zwinselman
  16 november 2016 / 17:38

  O, wat zou ik mijn dochter hier heel gelukkig mee maken. Bij elke advertentie, reclame of gesprek over de 3d pen, hangt ze aan mij dat ze er heel graag 1 wil hebben. Maar…. telkens haar de teleurstelling moeten geven dat ze toch echt te duur zijn voor ons. En als zij wil, wil mijn zoontje ook. Mocht ik winnen, dan zal ik een schema opstellen zodat ze er allebei mee zou kunnen spelen. Dan heb ik 2 hele gelukkige kids en weer een leuke activiteit zonder computers.

 76. Alyssa Max
  16 november 2016 / 20:02

  Ik zou graag mee willen doen voor mijn twee kinderen. M’n dochtertje zou er onder toezicht/met hulp zelf mee kunnen leren werken, en ik kan mooie dingetjes voor m’n zoontje maken 🙂 We willen al erg lang zo’n 3D pen maar de prijzen zijn verschrikkelijk duur. Natuurlijk dus ook voor mezelf 😉 Weer een nieuwe manier om onze creativiteit te uiten! 😀

 77. Ciska
  16 november 2016 / 21:19

  Een geweldig kado zou dit zijn voor onze zoon van 10 die niks anders weet dan voetbaldingen voor op zijn verlanglijstje!

 78. Jan
  16 november 2016 / 21:52

  Super leuk om onze creatieve dochter mee te mogen verrassen.

 79. Miranda de Vries
  16 november 2016 / 22:07

  Ik zou deze set heel graag winnen voor mijn dochter van 12 die net de stap naar het voortgezet onderwijs heeft gemaakt. Ze is superonzeker. Heel bang om fouten te maken en er van overtuigd dat ze niks kan.Ik zou samen met haar 3dhartjes gaan maken om haar te laten zien dat die onzekerheid helemaal niet nodig is,dat ze in staat is om hele mooie dingen te maken en dat ze er mag zijn!

 80. 16 november 2016 / 22:09

  Super fijn dat je dit met ons deelt anders hadden we het niet geweten dat het bij action dus ook gewoon goed en goedkoop is,Wat zou mijn docht die graag willen winnen roept al tijdje dat ze deze heel graag wil en is altijd
  creatief bezig dus doe graag mee.

 81. 16 november 2016 / 22:27

  erg leuk voor mijn kleine mannetjes om samen hun tekeningen tot leven te laten komen

 82. Anja
  16 november 2016 / 22:38

  WOW! Die wil mijn zoon al zo lang hebben… Hij denkt dat Sint ook dit jaar weer aan ons huis voorbij zal gaan, maar misschien, ja heel misschien komt de Sint juist voorbij de de gave 3Dandprint van de Action

 83. Nancy
  16 november 2016 / 23:33

  Oh…. wat zal ik genieten van zijn snoetje als dit cadeau uit de zak zou komen!!!!

 84. Bianca M
  16 november 2016 / 23:33

  Super leuke review. Graag zou ik winnen voor mijn vier zoontjes. Knutselen is echt hun hobby. En niet 1 kindje, maar gelijk 4 worden er blij gemaakt! Mijn oudste heeft het al eens gehad over zo een pen.Ik zei toen nog, dan moet je nog even doorsparen want die zijn hartstikke duur. Maar valt mee dus nu.

 85. Ro
  16 november 2016 / 23:56

  Ik verbaas me steeds weer over de technologie van tegenwoordig. Goed om te zien dat dit ook in speelgoed wordt verwerkt, zodat kinderen spelenderwijs hiervan kunnen leren. Deze 3D bril zou ik aan mijn neefje geven voor kerst, omdat hij altijd erg nieuwsgierig is naar dit soort leuke gadgets.

 86. Ellemieke
  17 november 2016 / 00:20

  Ja. Dit lijkt mij heel leuk! En ik maak er wel 23 kids mee blij #juf

 87. Anita H.
  17 november 2016 / 01:01

  Geweldig leuk. Hier wil ik zelf nog wel mee aan de slag. Regelmatig heb ik kleine logeetjes in huis. Die moet ik natuurlijk zien bezig te houden. Dat lukt wel met dit speelgoed lijkt me zo.

 88. Marcia Kan
  17 november 2016 / 01:09

  Wat gaaf! En die bril is zeker goed gelukt voor een eerste keer, ben benieuwd of ons dat ook gelijk al zo goed af zou gaan! Na het lezen van deze blog moest ik me echt bedwingen om niet naar de Action te sjezen om ook zo’n pakket in huis te halen. Immers al genoeg cadeaus voor de meiden voor in hun schoen en ook voor Pakjesavond zijn we rijkelijk voorzien. Maar stiekem zou ik dit gewoon voor mezelf willen winnen, echt een gadget waar ik heeeel hebberig van wordt! ?

 89. Floor
  17 november 2016 / 01:16

  Leuke actie, ik doe graag mee om er ook allerlei leuke projectjes mee te maken. Mijn eerste idee is een griezelmasker!

 90. Karen
  17 november 2016 / 03:09

  Toen ik je blog las, dacht ik ooow eindelijk, hup meteen ACTION ondernemen en gaan halen die 3d pen, maar aan tegen 18:00 toch lichte teleurstelling dat na in 4 action filialen bezocht te hebben in 1 dag (2 in Breda en 2 in Tilburg) geen 3dpen had weten te bemachtigen, en ze zelfs niet in de winkels hebben gehad 🙁
  Ik zet me als creatief pedagoog 1 dag per week vrijwillig in om kwetsbare kinderen de kans te geven om creatief te ontladen en opladen. Action houdt het voor mij betaalbaar om keer op keer weer leuk, nieuw, uitdagend creatief materiaal aan te bieden aan de kinderen. Ik kan niet wachten tot ze deze toverpen in handen kunnen houden.

 91. Marianne Hobbelen
  17 november 2016 / 07:58

  Ik zou hem graag winnen voor mijn dochter van 9, ze is erg creatief en wil die heel graag.

 92. P Versteeg
  17 november 2016 / 10:36

  Wat een gaaf cadeau. Ik ben al bij verschillende actions geweest, maar overal was hij uitverkocht. Onze dochter echt heel verdrietgi, want dit staat bovenaan haar verlanglijstje.
  Wij gaan duimen en heel hard zingen, zodat dit cadeau op 5 december in onze zak zit!!
  wat zou dat een leuke verrassing zijn.

 93. Astrid Eerhard
  17 november 2016 / 11:03

  Voor mijn 3 kleinzoons die de leukste dingen weten te verzinnen met pen en papier! Hiermee zullen vast en zeker de leukste creaties gemaakt gaan worden (ook door oma haha)

 94. Ilse Verhoeven
  17 november 2016 / 11:15

  Ik doe mee!
  Want voor mijn dochter en zoontje zou dit een hele coole verrassing zijn, met de feestdagen!
  Ik heb ze er namelijk al verschillende keren over gehoord dat ze dit toch echt wel heel erg leuk lijkt..
  Nu maar duimen, voor een beetje geluk!

 95. melissa
  17 november 2016 / 11:17

  Wauw wat een superleuk en origineel knutsel-ding (hoe moet ik het noemen, haha). Dochter elise zou dit heel gaaf vinden en deze mama stiekem ook dus wij wagen een kansje

 96. Sandra
  17 november 2016 / 11:22

  Hoe gaaf is dit! Mooi review heb je gemaakt 🙂 ik doe heel graag mee

 97. Bianca Fenna
  17 november 2016 / 12:03

  SUPER cool deze 3d pen, fantastisch cadeau voor mijn dochter van 8. Ik doe heel graag mee.

 98. Carolien
  17 november 2016 / 15:08

  Super leuk voor me zoon hij is erg creatief en dit past dus helemaal bij hem creatief heeft die van zijn moeder? en weet zeker dat die hier erg blij zal van worden hij vind die reclame op tv ook zo mooi ??

 99. jacolien
  17 november 2016 / 16:22

  Wat een gave pen! Mn dochtertje Noa zou een gat in de lucht springen als ze deze uit zou mogen pakken met Sinterklaas. Kan ze daarna uren zoet mee zijn aan de keukentafel.

 100. Samarinda Stevens
  17 november 2016 / 16:44

  Mijn zoon heeft een bloedhekel aan tekenen (okay, in deze periode van het jaar lukt het nog enigszins, voor Sinterklaas) en knutselen, maar ik weet absoluut zeker dat dit wél zijn interesse gaat wekken! Ook nog goed voor de motoriek! (en heel stiekem wil ik er zelf ook gewoon eens mee spelen..)

 101. 17 november 2016 / 16:56

  Wat ze toch allemaal bedenken zo super handig ik doe graag mee!

 102. 17 november 2016 / 16:58

  Ik zou deze 3d pen graag willen winnen, omdat ik dit al vaker heb gezien op youtube en het lijkt me erg leuk zou ik hem mogen winnen.

  Groetjes Max

  P.S. dit artikel was erg leuk

 103. Ivar
  17 november 2016 / 17:15

  Ik zou graag zo’n 3D pen willen winnen, omdat ik al heel lang opzoek ben naar een goede starters kit. En natuurlijk ook een goede 3D pen. En deze vind ik best goed.

  • Ivar
   17 november 2016 / 17:16

   En deze review vind ik de beste

 104. Joyce
  17 november 2016 / 20:05

  Wat fijn om zo’n eerlijke review te lezen. Mijn dochter wil graag zo’n pen hebben voor de feestdagen, maar ik twijfelde of het wel echt zou werken. Nu ik jouw review heb gelezen, ben ik toch enthousiast geraakt en kon ik het niet nalaten om te reageren op deze gave actie. Nu maar hopen dat we geluk hebben!

 105. 17 november 2016 / 20:18

  Mijn tweeling is helemaal verkocht! ! Ze vinden hem helemaal Cool!
  En aangezien ik hem echt nergens meer kan kopen ou ik hem heel graag winnen! Zodat ze in iedergeval om de beurten iets mooi kunnen maken!

 106. Mime de Hond
  17 november 2016 / 21:12

  Mijn kleinzoon, die al heel wat te verduren heeft gehad in zij’n prille bestaan, zou ik ontzettend graag verrassen met deze pen die al weken als nr. 1 staat op zijn verlanglijstje staat. Lieve groet oma Mime

 107. Jolanda Hartman
  17 november 2016 / 21:19

  Bedankt voor je tip! Dit is tenminste een betaalbare set en dus de moeite waard om te proberen!
  Vanmiddag een gereserveerd bij de action, maar ze konden niet met zekerheid zeggen of deze nog weer geleverd werd…….
  Aangezien beide zonen een 3D pen op hun verlanglijstje hebben staan, probeer ik het ook nog op deze manier.

 108. Leonie
  17 november 2016 / 21:26

  we doen graag mee, dit zouden mijn meiden helemaal te gek vinden!

 109. Susan Z
  17 november 2016 / 22:43

  Ik zou graag mee willen doen voor zoonlief.. Deze 3d pen staat al heel lang bovenaan op zijn lijstje.
  Hij vindt het heerlijk om te tekenen.. En vooral dit soort aparte dingen is hij gek op!
  Dit zou een echte super verrassing voor hem zijn voor onder de boom!

 110. Michael noo
  17 november 2016 / 23:21

  Zou super leuk zijn deze te winnen voor mijn dochtertje.. Ze is helemaal gek op dit soort dingen

 111. anica aarts
  17 november 2016 / 23:31

  Leuk cadeau voor mijn stiefdochtertje met de feestdagen… Maak heel graag kans

 112. Oma Will
  18 november 2016 / 01:47

  Wat een leuk Kerstcadeautje voor mijn kleindochter deze 3D pen.
  Voor haar doe ik mee.

 113. Marie-Jose Poels
  18 november 2016 / 11:30

  Dat zou super zijn, ik weet wel zeker dat mijn dochter hier helemaal blij mee zou zijn. Hij staat hier ook op het verlanglijstje, maar ik twijfelde nog omdat ik niet verwachtte dat het iets zou kunnen zijn. Maar door jouw review toch overtuigd. En nu natuurlijk nergens meer te krijgen…

 114. Sandra Benedick Elzinga
  18 november 2016 / 11:31

  Ik zag dit laatst voorbij komen en wat leuke dingen zou je er van kunnen maken!
  Zal het waarschijnlijk ook bij een bril laten met de kids, maar dromen is niet slecht toch hahaha

 115. Justine
  18 november 2016 / 11:35

  Ik doe mee! Mijn twee dochters (8 en 10 jaar) zijn altijd samen aan het tekenen en knutselen. Hun creativiteit lijkt oneindig. Deze “3Dandprint” pen zou een hele nieuwe dimensie (haha) brengen in hun favoriete hobby! Ik zie al helemaal voor me hoe enthouiast en gezusterlijk ze aan de keukentafel zullen zitten met deze geweldige set.

 116. Melissa Souidy
  18 november 2016 / 12:20

  Mijn zoon is erg creatief en wordt graag uitgedaagd. Ik weet zeker dat hij dit erg geweldig vindt!
  Ik maak graag kans 🙂

 117. kempenaers
  18 november 2016 / 14:41

  zou leuk zijn voor mijn oudste kleinzoon die hier zeer benieuwd is hoe het werkt

 118. brants
  18 november 2016 / 14:44

  doe graag mee voor mijn oudste kleinzoon die dit met plezier eens wilt uitproberen

 119. Helena
  18 november 2016 / 15:01

  Leuk voor mijn oppaskindjes die vinden dit super gaaf

 120. marije
  18 november 2016 / 16:25

  superleuk voor mijn dochter! en natuurlijk stiekem ook voor mama….

 121. Anneliese de Waal
  18 november 2016 / 21:08

  Wat leuk voor de kinderen, leuk voor de kinderen om uit te proberen, ik waag graag een kansje voor hem.

  Groetjes Anneliese

 122. Vivian
  18 november 2016 / 23:35

  Hi,

  Voor mijn meiden met Sinterklaas. Ze knutselen erg graag, dus deze 3d pen zou super zijn voor ze..

 123. Sandra
  19 november 2016 / 22:31

  Ik zou hem graag voor onze zoon willen winnen. Hij wil hem graag voor sinterklaas. Het lijkt me super voor hem, want hij is gameverslaafd aan het raken en wij proberen hem ervanaf te helpen voor hij echt helemaal verslaafd is. Omdat hij niet echt weet wat zijn hobby’s zijn, lijkt me deze pen erg ideaal. Want dan is hij en creatief bezig en met andere dingen dan games.

 124. 20 november 2016 / 11:09

  het lijkt me super leuk om deze pen te winnen.
  voor mezelf en voor m.n 2 dochters en m.n 2 zonen.
  en misschien vind m.n man het ook wel leuk.
  dus kunnen we er alle 6 plezier aan beleven en veel mooie dingen maken.
  dat zou toch toppie zijn als ik er eentje win.
  dan zijn er 6 personen blij.
  leuke nieuwe hobby erbij.
  hopelijk gaan m.n zonen dan minder gamen en m.n dochters minder tv kijken.
  en ik?
  ik ben al vaak aan het knutselen en heb ik er weer iets anders leuks bij.
  ik ga maar snel duimen. ik zal nu maar niet vragen of m.n zonen mee willen duimen want ze moeten nu een voetbalwedstrijd spelen.

 125. anja
  20 november 2016 / 16:59

  Voor onze zoon die nu 10 jaar is. Hij heeft vanaf dat hij ongeveer kan praten altijd al gezegd dat hij later als hij groot is uitvinder gaat worden. Nu tekent hij deze nog allemaal, maar volgens hem kan hij met een 3D-pen zijn uitvindingen al veel echter later maken. Dus ik doe mee voor hem.

 126. Merel Piet
  20 november 2016 / 17:39

  Heyhey, het lijkt me superleuk om deze pen te winnen om samen met mijn oppaskindjes wat leuks te maken. mijn oppaskinderen (twee meiden) vinden het altijd leuk om met mij samen te knutselen en slingers, kaarten enz te maken. lijkt me fantastisch om te zien hoe blij ze er mee zouden zijn.

  Groetjes
  Merel Elize

 127. Janet de Vries
  20 november 2016 / 18:47

  Hoi hoi,

  Mijn dochter had de blog gezien en wil deze ben heel graag, het lijkt haar super cool. Ik loot graag mee om haar blij te maken.

  Groet, Janet

 128. 20 november 2016 / 20:28

  Niet voor mij maar voor mijn dochter de knutselkoningin 🙂
  Ze zou deze heel graag willen dus ik doe voor haar mee en wij gaan samen duimen…:)

 129. Chantal
  20 november 2016 / 21:16

  Hoi hoi lijkt me ontzettend leuk om te ontdekken met mijn beide jongens wij zijn echte freubelaars en maken graag leuke dingen

 130. Fiz
  21 november 2016 / 00:19

  Had niet verwacht dat het zou werken maar wil er nu zelf ook mee aan de slag, samen met mijn broertjes en neefjes ^_^

 131. Angela
  21 november 2016 / 00:38

  Hoi Hoi, dit lijkt me een ontzettend leuk cadeau voor de kleintjes. We houden allemaal van knutselen, het is een echte familie bezigheid.

 132. Katerina
  21 november 2016 / 17:37

  Mijn zoon wil deze erg graag en ik kende alleen die door de bekende speelgoedwinkels worden verkocht. Maar die zijn momenteel niet te krijgen en ook erg duur. Ik wist eerlijk gezegd niet dat de Action ook dergelijke 3dpennen verkocht. Ik ben meestal sceptisch als het de kwaliteit van de Action betreft,. Maar als ik jouw review lees is dat helemaal niet nodig. Mijn zoon zou dolenthousiast zijn!
  Dus bij deze doe ik erg graag mee.

 133. 21 november 2016 / 21:05

  Heel graag zou ik de 3d pen willen winnen voor sinterklaas voor onze jongste dochter.ze heeft het er al heel lang over dat dit het ultieme cadeau is voor sinterklaas en ze knutselt ook heel erg graag.

 134. Monique
  21 november 2016 / 21:55

  Hahaha, super gaaf! Ik liet de foto van de bril zien aan mijn zoontje en hij riep meteen “zo’n stoere bril wil ik ook!!”, dus bij deze doe ik heel erg graag mee met deze winactie. Het zou werkelijk een super cadeau zijn!

 135. 21 november 2016 / 22:14

  ‘Mama dat is het gaafste kado ooit!!! En omdat ik linkshandig ben en dus erg creatief kan ik hiermee mooie kadootjes maken voor pakjesavond!!!’ Aldus mijn 10 jarige lieve stuiterbal 🙂 Ik gun het hem zo, dus ik doe ook heel graag mee.

 136. 21 november 2016 / 22:35

  Mijn zoon en dochter zullen hier samen de leukste creaties mee willen maken! Hier ontmoet de liefhebberij van mijn dochter (kleuren) die van mijn zoon (bouwen, creëren). Kunnen ze weer eens gezellig samen iets doen!:-)
  Het zou een super-cadeau voor in de zal zijn!

 137. 21 november 2016 / 23:27

  Het lijkt me geweldig om deze voor mijn dochter te winnen , ze is altijd heerlijk aan het freubelen, zexwil m heel graag hebben en dan kan ze met haarxgrote broers asn de freubel!!!

 138. Ingrid
  22 november 2016 / 08:53

  Wat zou ik het super leuk vinden om dit te winnen
  Voor mijn kreatieve dochter
  Ze zit nu op de lerarenopleiding en moeten iets leuks en creatief bedenken en maken voor en opdracht voor school.
  Dit is heel leuk en creatief.
  Dus hopen dat ik hem voor Iris mag winnen ?

 139. Mirarte
  22 november 2016 / 12:20

  Super gaaf… staat al heel lang op mijn wenslijstje…stiekum hoop ik dat ik eind van de maand op mijn 66e verjaardag eentje krijg…maar ja is altijd nog een duur kadowens…Fijn dat Action, zoals altijd, betaalbare leuke spulletjes heeft! En dat het met de kleine portemonnee mogelijk maakt om je vooruit te helpen!
  Bedankt voor de uitleg! Groetjes, M. Erlely

 140. Monique
  22 november 2016 / 19:52

  Ik weet zeker dat mijn nichtje dit super leuk zou vinden. Ze hebben het thuis niet zo breed, dus ik denk niet dat ze dit van haar ouders zal krijgen.
  Zeker niet omdat ze net een baby zusje heeft gekregen en zo’n pas geboren baby kost natuurlijk ook een heleboel geld.
  Dus ik hoop dat ik deze 3D pen voor haar kan winnen, daar zal ze echt heel blij van worden.

  Groetjes,
  Monique

 141. Corina van de Weem
  22 november 2016 / 20:23

  Wat een leuke blog weer!!! Mijn meiden willen al zo lang een 3d pen maar zo duur met 3 dochters.. Dus super dat de action deze heeft. Helaas bij ons allemaal uitverkocht. Dus hopelijk maken we een kans.

  Groetjes Corina, Rosalie, Anoek en Tessa

 142. Esther
  22 november 2016 / 22:25

  Wat ontzettend leuk!! Mijn dochter van 9 wil deze pen heel graag hebben..ze gaat altijd lekker op haar kamer knutselen om met rust gelaten te worden door haar 3 jongere hyperactieve broertje 🙂
  ikzelf zal ook heel blij zijn, one sinterklaas cadeautje down three to go!

 143. Kim
  22 november 2016 / 23:25

  Heeeeel graag voor mijn dochter van 9 jaar !
  Ze wil deze pen zo graag… ❤

 144. Sharon Dallinga
  23 november 2016 / 00:26

  Hoi Marisca,

  Dolgraag zou ik deze pen voor mijn kinderen willen winnen, ze willen hem ontzettend graag hebben voor de feestdagen maar de dure variant ligt niet binnen mijn budget en deze mooie set is helaas al op bij alle actions bij ons in de regio. Dus als ik toch nog een set kan winnen, kan bij ons het 3d feest beginnen 🙂

 145. Corine Noordink
  23 november 2016 / 15:53

  Oh, mijn dochters zouden hier heel blij van worden! Hij staat op beide lijstjes..

  Groeten Corine

 146. Esther Busch Nohlmans
  23 november 2016 / 15:59

  Ik zou heel erg graag de 3D printer pen willen winnen omdat ik heel erg van knutselen hou en ik samen met mijn lieve nichtje de mooiste creaties wil maken! ??

 147. Heleen
  23 november 2016 / 16:15

  Mijn dochter wilde een 3D-pen op haar verlanglijstje voor haar 9e verjaardag zetten, maar de 3D-pen van die bekende speelgoedwinkel was veel te duur om aan de kinderen op je kinderfeestje te vragen. Ze heeft hem dus uiteraard niet gekregen, maar zou hem alsnog heel graag willen krijgen of winnen! Ik hoop heel erg dat de Sint haar (en dus mij) blij kan maken!

 148. Femke
  23 november 2016 / 16:20

  Ik zou hem graag winnen voor mijn oudste zoon.
  Helaas hier steeds uitverkocht en dit is een van de weinige niet computer gerelateerde dingen op zijn lijstje…
  Nog wel een vraagje, op de doos staat vanaf 14 jaar, nu snap ik dat kinderen dit niet alleen moeten doen maar vanaf welke leeftijd zou jij samen aanraden?

  • 26 november 2016 / 09:53

   Hi Femke,

   Lastig 😉 Milan is 6 en wij laten hem er niet mee tekenen, maar hij mag wel meekijken. Hij kan echter enthousiast zijn en naar de pen grijpen die toch heet wordt en dat is gevaarlijk. Dat moeten we hem ook goed uitleggen. Het ligt ook een beetje aan het kind, maar ik denk dat je het vanaf een jaar of 7 best samen kan doen, maar let echt goed op en probeer het eerst zelf zodat je weet hoe het werkt.

 149. Leonique
  23 november 2016 / 16:54

  ik zag het voorbij komen op tv en zei tegen de kids dat kan nooit 3 d tekenen maar na jou enthousiaste verhaal. zou ik het super vinden om het te kunnen proberen en zie de kids of stiekem mezelf al een leuk poppetje maken.

 150. 24 november 2016 / 15:13

  Superleuk dat ik deze actie op de valreep van sluiten nog lees!
  Mijn kids willen heel graag zo’n pen en ik zocht daarom reviews hierover..
  Heel leuke review om te lezen en gelijk enthousiast geworden:-)
  Dus zou super leuk zijn als we zouden winnen!

  Groetjes Mariska

 151. 24 november 2016 / 16:30

  Ik doe ook graag mee voor mijn dochtertje. Dit staat bovenaan haar verlanglijstje voor sinterklaas en haar verjaardag! Heb al geprobeerd hem in de winkel te kopen maar helaas al uitverkocht. En jammergenoeg zijn er dan mensen die er meteen een aantal kopen om er een handeltje mee te beginnen op marktplaats. Ze worden gewoon verkocht voor 35 a 40 euro. Dus ik hoop er op deze manier dan toch nog 1 te kunnen bemachtigen!

  Groetjes Kim

 152. Nele Buys
  24 november 2016 / 20:31

  3D

  Ik doe mee

  Het is zo leuk te winnen
  Kom in ons huisje binnen

  Gebruiken doen we jou wel
  Vanaf we je hebben, zo snel

  Dus verloot hem aan en ceatieve hand
  Alles staat hier aan de kant

  Om de doos te ontvangen
  En naar de eerste werkjes te verlangen

  Dus kies nu goed
  En wens ons dan maar moed

  We maken er het beste van
  En amuseren ons dan…..

  Geweldig!!!

 153. Robin Hartelo
  24 november 2016 / 21:07

  Ongelofelijk! Wat een reactie al! Ook ik wil graag meedoen voor mijn twee dochters. En stiekem ook een beetje voor mijzelf. En eigenlijk ook voor mijn leerlingen, want ik wel ook graag met mijn leerlingen er mee gaan werken bij het vak ontwerpen. Dus als deze pen nou heel goed bevalt kunnen we een meteen 16 voor school gaan bestellen.
  Groeten, Robin

 154. Anouk
  25 november 2016 / 13:59

  Mijn 4 zoons zouden hem helemaal geweldig vinden. Helaas is hij hier uitverkocht dus heb er nog geen 1 kunnen bemachtigen.. maar denk dat mijn daltons er heel erg veel knutsel uurtjes mee kunnen vullen.

 155. Vera
  25 november 2016 / 21:07

  Al jaren heb ik een 3d pen op mijn verlanglijstje staan, maar tot nu toe vond ik ze altijd prijzig. Nu zag ik ze bij de action en vroeg me dus heel erg af of dit voor die prijs wat zou zijn. Heel blij jullie review te lezen.
  Nog leuker zou zijn als ik er ook nog een win, dan kan ik het meteen zelf gaan ervaren.

 156. Netty
  25 november 2016 / 23:57

  Het lijkt me erg leuk om deze pen te winnen.. Ik was deze week bij de action, omdat ik in de folder zag dat hier een actie van was. Helaas viste ik achter het net, want hij was al binnen enkele uren uitverkocht! Ik had hem graag voor mijn jongste dochter willen kopen, voor 5 december.

 157. Roy
  3 december 2016 / 19:13

  Zou ik graag voor kerst willen kopen.
  Zal mijn familielid blij mee zijn.
  Misschien maak ik kans en kan ik hem winnen?

 158. Monique Jasperse
  10 oktober 2017 / 23:54

  Tijdens mijn meer wekelijkse rondje bij de Action ” verslaafd?”, zag ik de 3D pen. In principe wil ik elk bestaabd Knutselgadget hebben ?, maar hoe werkt het. Jij hebt me duidelijk gemaakt, dat dit absoluut in mijn huis hoort. Nog geen idee wat er mee te maken, maar hij is zo geweldig ?. Dank je wel voor je avontuurlijk test!

 159. Anne
  5 november 2017 / 15:32

  Mijn zoon van 9 is nogal op zichzelf, en droomt (en vertelt daar dan zo enthousiast over dat zijn hoofd sneller gaat dan zijn mond, waardoor het haast niet te volgen is) over alle manieren waarop hij later de wereld gaat verbeteren. Daar heeft hij allerlei tools voor nodig, die hij later als hij groot is ook allemaal zelf gaat uitvinden.
  Nu is zo’n 3D pen natuurlijk écht een super idee om al die plaatjes in je hoofd vorm te geven in het echt. Dus ik zou heel graag mee loten voor mijn zoon 🙂 En natuurlijk mag je nadien dan een foto van zijn eerste kunstwerk verwachten 😉

 160. Joyce
  8 november 2017 / 14:43

  Omdat de bijstand sint er mee gestopt is en ik dit jaar nog geen oplosing heb voor sinterklaas en ik een mega creatiefe dochter heb die de laatste tijd iets minder is gaan tekenen en op deze manier die creatiefitijd weer wil prikelen

 161. Bianca
  14 november 2017 / 12:19

  hoi
  Ik zou hem heel graag voor onze crea bea zoon willen hebben.
  groetjes Bianca

 162. Corina
  19 november 2017 / 21:05

  Deze (groot)moeder had geeeen idee wat het was tot onze kleinzoon zei ik vind n 3d pen leuk….uh wat ? Dus bij deze waag ik n kansje…

 163. Bea
  24 november 2017 / 15:28

  Met kerst bezoeken we onze kleindochter in Singapore. Ze is enorm creatief dus we willen haar graag een 3D pen geven. Ik ben erg benieuwd wat ze voor haar oma gaat maken.

 164. karin
  14 november 2019 / 22:50

  Ja!! die 3d pen wil ik wel winnen voor onze dochter die 6 dagen voor sinterklaas jarig is…duimen maar

 165. Cora van Rooijen
  22 november 2020 / 18:35

  Ik zou hem heel.graag winnen voor mijn kleinzoon. Hij is 17 december jarig. Door omstandigheden kan ik dit jaar geen cadeau voor hem kopen. Lief als hij is zal hij zeggen het geeft niet, maar het doe mij wel pijn. Hij heeft 20 november een zusje gekregen wat voor hem al een grote wens is die in vervulling ga. Maar ik weet dat hij heel graag een 3d pen zou willen want hij knutsle graag (en vaak)
  Groeten Cora