Home + Review: de Kerstboom van de Action!

Review: de Kerstboom van de Action!

Wij hadden een nieuwe Kerstboom nodig. Wel een kunstboom, want ik kan niet tegen de naalden van een echte en ik hou er stiekem ook heel erg van als de boom recht en netjes is… Ik weet het 😉 Onze “oude” boom was eigenlijk iets te klein naar ons idee, dus was het dit jaar tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe kunstboom.

Enkele weken terug al gekeken bij het tuincentrum en ik schrok echt van de prijzen daar. Tussen de €200 en €400 voor een boom! Tuurlijk, je doet jaren met zo’n boom en dan is het misschien niet zo duur, maar toch moest het stukken goedkoper kunnen dacht ik.

Dat kon ook. Vorige week was ik namelijk bij de Action en zag daar een boom voor €29,99! Maar zou deze net zo mooi en vol zijn?

Dus in het kader van research heb ik hem gekocht en besloot ik de proef op de som te nemen. Meteen ook maar een rieten kerstboomvoet erbij gekocht en we konden beginnen! 180 cm. hoog, 48 takken met in totaal 880 tips, dat is even een klusje. Ik moet eerlijk bekennen dat ik bij de eerste takken mijn twijfels had. Zou deze boom nu echt wel zo vol zijn? Het leek erop van niet, maar naarmate we verder gingen bleek dat deze boom echt wel vol is.

Toen de boom eenmaal stond waren we er echt blij mee! Dus hup, versieren die handel en hij staat weer voor de komende paar weken. Onze conclusie is dat je deze boom echt wel kunt kopen en het zeker geen miskoop is. En het geld wat je bespaart kan je lekker uitgeven aan de Kerst cadeautjes 😉

Verder hebben we de boom weer in een landelijke stijl versierd en dat is een combinatie van Action, Ikea, Xenos en Riviera Maison.

Kerstboom, Action, review, Marisca, Kenter, mamablogger

De Buit! In totaal was ik hiervoor €36 kwijt

20141206_091050_resized

Hij staat!

Kerstboom, Action, Xenis, Riviera Maison, review

Christmas decoration! Heel erg blij met deze grote Riviera Maison Kerstballen!

Kerstboom, Action, mamablogger, review, Marisca, Kenter, Ikea, Xenos, Riviera, Maison, kerstballen

En combinatie van hout en stof in de boom

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 7 december 2014 / 10:10

  Cool! Ik ben ook op zoek naar houten hangers! Heb je een tip waar ik ze kan vinden?

  • 7 december 2014 / 10:30

   Hoi Jeanine,

   jaaa, bij de Xenos! Ik heb groot fan van de houten plakjes in de vorm van een huisje met hartje of sterretje erop. Super leuk!

 2. 1 november 2018 / 16:57

  Heeft de Action deze kerstboom ieder jaar en ook overal verkrijgbaar? Wij wonen in Hellevoetsluis. Graag hoor ik van jullie