Home + Milans Outfits | De nieuwe pre-fall collectie van Vingino!

Milans Outfits | De nieuwe pre-fall collectie van Vingino!

Vingino, wie kent het kinderkledingmerk niet? Ik moet eerlijk bekennen dat ik het tot een paar jaar geleden helemaal niet zo’n mooi merk vond. Ik vond het veel te duur en helemaal niet bijzonder. Al helemaal niet voor dat geld haha. De laatste jaren vind ik de collecties echt heel mooi en kocht ik voor Milan een winterjas en later een zomerjas. Sterker nog, ik kocht er ook één voor Floris. Vorige week zag ik bij een winkel hier in Gouda op Facebook een deel van de nieuwe pre-fall collectie. Ik vond deze zó onwijs gaaf! Patrick gelukkig ook en die ging op zijn vrije dag shoppen…

Grote teksten, de 90’s are back!

Ik heb er al vaker over geblogd, maar wat betreft kinderkleding zijn de 90’s helemaal terug. Wat dacht je van de comeback van Levi’s? En zelfs Tommy Hilfiger heeft een te gekke kindercollectie met grote teksten, basic kleuren als rood, wit en blauw en het wordt afgemaakt met strepen onder de tekst. Eigenlijk lijkt deze nieuwe collectie van Vingino daar ook wel op. Rood, zwart en wit en de verschillende items zijn met elkaar te combineren. Grote, opvallende teksten op de shirts en de truien.

Witte sportsokken?!

Leek het mij een week geleden nog vreselijk, nu vind ik het supertof; de witte sportsokken! Deze horen bij de collectie van Vingino en ook daar staat de tekst heel groot op in rode letters. Daaronder en boven zie je dan felgele strepen. Deze witte sportsokken maken ook hun comeback en het is de bedoeling dat ze gezien worden. Dit kan door ze over de broekspijpen te doen, maar bij Milan heb ik de broek een stukje opgerold. Zo zijn ze een stukje subtieler aanwezig 😉

De kosten

Het is Vingino dus de kleding is niet goedkoop. Dit kostte het:

  • Broek met streep aan de zijkant: €54,99
  • Rode sweater: €49,99
  • Sokken: €5,99

Verder is er ook een rood/zwart geblokt overhemd met een witte tekst op de achterkant. Deze hebben we later nog gekocht en kost ook €54,99. Het is een behoorlijke uitgave en dit doen we dan ook niet vaak, maar ik vond deze collectie echt heel erg gaaf!

Het is anders dan anders en ik vind de stijl gewoon heel erg tof. Daarbij is de kwaliteit heel mooi en hopen we er dan ook lang mee te doen.

Ik denk dat we de trend voor komend najaar wel hebben gevonden… Wat vind je van Milans nieuwe kleding? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *