Home + Weekend weg | De leukste hotels met kinderen!

Weekend weg | De leukste hotels met kinderen!

Een weekendje weg met het hele gezin is voor mij de ultieme luxe. Ik vind dat zo leuk en gezellig! We doen dit regelmatig als dat financieel kan natuurlijk en hebben inmiddels wel wat favorieten. En omdat het zomer is en de zomervakantie eraan komt, een fijn overzichtje van de leukste hotels met kinderen!

Cantharel familiekamer

Als je mij al een tijdje volgt weet je vast wel dat de Cantharel ons favoriete hotel is. De omgeving is prachtig en er is voldoende leuks te doen voor en met de kinderen. Zo kun je een Landrover huren voor een tocht over de Veluwe, is er een mini Landrover voor kinderen, er is een zwembad, kun je een koetsrit maken én er is regelmatig een valkenier. Kortom, er is genoeg te doen en dan zijn er ook nog een aantal nieuwe familiekamers. Wat ons betreft is en blijft de Cantharel een aanrader!

Lees hier mijn artikel over de nieuwe familiekamer.
Lees hier mijn algemene review over de Cantharel.
Hier lees je ons fotoverslag van Kerst in de Cantharel 2019.
Kerst 2018 in de Cantharel.
Lees hier mijn allereerste review over Kerst in de Cantharel in 2015.

Cantharel Boshut

Als je bij de Cantharel komt zie je op het terrein een bordje staan dat wijst naar de Boshut. Verscholen in de mooie natuur vind je een prachtige boshut (met vide!) waar het heerlijk toeven is met je kinderen. Wij waren er afgelopen januari en wat hebben we genoten van dat huisje. Deze heeft een afgesloten tuin waar je privé zit en een bad in de tuin. Daar hebben we in niet in gezeten vanwege de kou, maar in het voorjaar en de zomer is deze natuurlijk heerlijk! Een duurder weekendje weg, maar zeker een aanrader!

Lees hier mijn review over de Boshut.

 

Hup Hotel

Het is alweer even geleden, maar het HUP hotel is ook ontzettend leuk. Dit is een heel gaaf sport hotel waar van alles te doen is voor de kinderen. Wij hebben ons hier heel goed vermaakt. Floris was toen nog wel heel klein, maar ook hij had het er goed naar zijn zin. Het voordeel van dit hotel is dat er heel veel binnen activiteiten zijn. Ideaal bij slecht weer!

Lees hier mijn review over het Hup Hotel.

GuestHouse hotel

Oh, het GuestHouse hotel is ook zo leuk! Dit hotel ligt op loopafstand van de Efteling en is een stuk goedkoper dan het Efteling hotel. Een ander bijkomend voordeel is dat je er gratis kunt parkeren. Scheelt toch weer een hoop geld met parkeren op de parkeerplaats van de Efteling 😉 Wij hebben geboekt voor het einde van het jaar. De afgelopen twee jaar ging het steeds niet door vanwege corona, laten we hopen dat het dit jaar wel weer kan.

Lees hier de review van het GuestHouse hotel.

Van der Valk Hotel Assen

Misschien niet het meest kindvriendelijke hotel, maar toch zeker een aanrader met kinderen: Van der Valk Hotel Assen. Wij zijn hier het afgelopen jaar twee keer geweest wanneer we naar de TT in Assen gingen om te carspotten met Milan. De eerste keer sliepen we in de luxe familiekamer en er wordt zeker aandacht besteed aan kinderen. Zo vind je in het weekend een springkussen in het souterrain en mochten Milan en Floris de laatste keer een kijkje nemen in de keuken en koekjes bakken met personeel. Superleuk! In de omgeving is genoeg te doen, dus voor gezinnen perfect!

Check hier onze review van Van der Valk Hotel Assen.

Van der Valk Hotel Venlo

Het nieuwe Van der Vlak Hotel in Venlo was het hotel waar Pat en Milan heen gingen tijdens hun mannenweekend afgelopen maand. Er was een zwembad en een grote speelruimte voor de kinderen. Het buffet vinden ze natuurlijk geweldig (bij iedere Van der Valk) en in de omgeving is zo ontzettend veel leuks te doen! Wat de mannen betreft kon deze echt niet ontbreken in dit lijstje.

Lees hier hun verslag van het mannenweekend in Hotel Venlo.

Dit was ons lijstje van favoriete hotels met kinderen. Heb jij aanvullingen? Zo ja, geef dan jou favoriete hotels met kinderen door in de comments hieronder of klets mee in de comments hieronder.

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *