Home + Weekend weg met het gezin naar de Boshut van de Cantharel

Weekend weg met het gezin naar de Boshut van de Cantharel

Een jaar geleden boekten we dit weekend in de Boshut al. De Boshut hoort bij ons favoriete hotel de Cantharel in Apeldoorn en is behoorlijk populair. Althans, dat bleek, want hij was dus voor een heel jaar volgeboekt tijdens de weekenden. Toch reserveerden we omdat we allebei in januari jarig zijn en we dit wel een fijn cadeau vonden. We vieren onze verjaardagen bijna nooit, maar trekken er dan wel graag op uit met zijn vieren of gaan lekker uit eten. Dit keer gingen we dus naar de Boshut. Ik laat je hieronder alles zien.

De Boshut op de Veluwe met buitenbad!

Vlak naast hotel de Cantharel ligt de Boshut. Dit huisje ligt heel erg privé en verscholen tussen de bomen, midden op de Veluwe.  Het huisje heeft een eigen entree, een tuin en terras waar je heerlijk kunt zitten én een apart terras met eigen buitenbad!

Praktisch

  • Het huis is ongeveer 60 m2 groot
  • Er is één slaapkamer (met een heerlijk breed bed) voor de ouders
  • Er kunnen twee kinderen slapen op de vide, hier staan namelijk ook nog twee bedden
  • Je zou zelf eventueel nog een campingbedje mee kunnen nemen
  • In de Boshut is een badkamer met stortdouche. In bad kun je buiten (boven het bad is een overkapping)
  • In het huisje vind je een sfeervolle houtkachel met haardhout
  • Ontbijt is bij de prijs inbegrepen en wordt ’s morgens vroeg bij het huisje gebracht
  • De koelkast is goed gevuld met fris, wijn en bier en ook dat zit bij de prijs inbegrepen
  • Er zijn spelletjes aanwezig

Klinkt allemaal goed toch? Wacht maar tot je deze foto’s ziet ?

Wat een fijn en sfeervol huisje is dit! Aan iedere ruimte in dit huis is aandacht besteed en je kunt er enorm tot rust komen. Wij zijn er geweest in de winter, maar kunnen ons voorstellen dat het in de zomer ook zo fijn is. Het toilet grenst aan de slaapkamer en vanuit de slaapkamer kijk je zo op het buitenbad.

Faciliteiten van het hotel

Als gast van de Boshut kun je uiteraard ook gebruik maken van de faciliteiten van het hotel. Je kunt daar zwemmen, gebruik maken van de welness faciliteiten, er lekker eten (als de horeca weer open mag) etc.

Ook kun je de Landrover huren, evenals e-choppers en je kunt een koersrit boeken (hebben wij gekregen voor onze trouwdag en wat was dat leuk!).

De omgeving is prachtig, iedere keer weer. Ook dit keer hebben we gewandeld en huurden we voor deze wandeling de mini Landrover voor de jongens. Dit kost €25,- voor een uur en is ideaal. De kids rijden en ondertussen maken jullie een lekkere wandeling zonder iedere keer de vraag te krijgen hoe ver het nog lopen is ?.

De kosten

De Boshut is geen goedkope accommodatie, maar dat wisten we van tevoren. We wilden hier graag een keer logeren en hebben hier uiteindelijk voor gespaard met Peaks. Voor twee nachten met vier personen betaalden we bijna €800,-. Dat is een hoop geld. Wij hebben hier ongeveer een half jaar lang ons wisselgeld voor gespaard. Of we het dit bedrag waard vonden? Ja, dat vonden we, want het is echt een prachtig huisje en je komt hier echt tot rust. We begrijpen dat dit duurder is dan het hotel, maar het is niet perse leuker dan het hotel. We vinden beiden heerlijk, maar wil je echt eens wat anders en iets speciaals, dan is de Boshut zeker een heerlijk alternatief. Wij hebben er in ieder geval een mooie herinnering bij!

Wij zijn sowieso fan van de Cantharel en vinden zowel het hotel als de omgeving heerlijk. Wil je een keer met de kinderen naar een hotel, dan kunnen wij deze van harte aanbevelen! Zo hebben we ook een keer gelogeerd in de nieuwe Familiesuite Deluxe. Dat verslag heb je hier al kunnen lezen.

Gaan jullie weleens een weekend weg met het gezin?

liefs

 

 

 

ReizenReizen

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *