Home + Uitgebreid fotoverslag van onze eerste kerstdag!

Uitgebreid fotoverslag van onze eerste kerstdag!

Toen ik nadacht over mijn blogplanning van deze week vroeg ik mij ook af wat ik allemaal zou doen met de foto’s die ik tijdens kerst maak. Een aantal zien jullie op Instagram Stories, een aantal zien jullie in de diary, maar verder? Daarom besloot ik om bijna live verslag te doen van onze kerst. Dan zijn de foto’s in ieder geval nog leuk om te zien 😉 Kijken jullie mee naar onze heerlijke Eerste Kerstdag?

Kerst in een hotel

We pakken vroeg in de ochtend al in en nemen in totaal 3 koffers mee; een grote voor ons samen en twee kleintjes (Trunki’s) van Milan en Floris. Met twee kinderen moet je toch een hoop meenemen.

Na een uur rijden komen we aan bij het hotel in Apeldoorn. Ik heb trouwens in onze eigen auto gereden en Pat in die van mijn ouders die ook mee zijn. Ik heb een enorme snelwegangst, maar we zijn veilig aangekomen! Eenmaal bij het hotel kunnen we meteen aanschuiven bij de lunch, want die hadden we gereserveerd. De kerstman wees ons de weg en gelukkig was het nog niet zo heel druk. Dat was even later wel anders!

Floris vond het allemaal wel erg lang duren voordat zijn eten kwam haha. Even daarna kwam zijn boterham met kaas en was hij weer zielsgelukkig 😉

Na de lunch checken we in, maar we zijn nog een beetje aan de vroege kant. Gelukkig zijn onze kamers klaar en kunnen we de boel gaan verkennen. We hebben een heerlijk ruime familiekamer en de jongens vinden het geweldig! Kijk even naar die badkamer! Ook krijgen we nog een klein cadeautje; een te leuke kerstbal. Misschien gaan we deze ieder jaar wel verzamelen 😉

We kunnen nog heel even op onze kamer genieten, maar daarna moeten we weer naar beneden. Er staat namelijk een huifkartocht gepland. We gaan met een grote groep een tocht maken door het bos! We ontmoeten daar heel aardige Engelsen die groot fan zijn van onze jongens. Ook zorgen ze voor wat entertainment voor Floris. Halverwege maken we een stop in het bos en krijgen we glühwein, warme chocolademelk en kerststol. We hebben ruim de tijd voor mooie foto’s en om de paarden te aaien, maar daarna gaan we weer door. Super gezellige tocht!

Terug naar onze kamer. We kleden ons om en de jongens spelen nog even. Daarna is het tijd voor…

Het diner! Er is een uitgebreid buffet en we zitten in een fijne zaal. Naast onze zaal is er een grote zaal waar kinderen kunnen spelen. Er komt een goochelaar, een ballonnen kunstenaar en kinderen kunnen uit een soort Febo automaat gratis snoep trekken. Dat is toch de perfecte kerst voor kinderen?!

Aan het einde komen de toetjes met heel veel spektakel en dat maakt het feest compleet.

Milan gaat ’s avonds nog even in het bubbelbad bij opa en oma op de kamer en wij kijken een filmpje. We moeten niets en wat is dat fijn zeg!

Het was een heerlijke eerste kerstdag en vandaag hebben we nog zo’n fijne dag!

Ik hoop dat jullie eerste kerstdag net zo fijn was en jullie het leuk vonden om mee te kijken.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. MarjonS
  26 december 2018 / 08:21

  Wat leuk, een huifkartocht met kerst!

 2. loes
  26 december 2018 / 11:46

  Dit klinkt super goed… geniet ervan én een fijne 2e kerstdag!

 3. Christine
  26 december 2018 / 14:00

  Wat mooi om te zien dat jullie zo’n heerlijke kerst hebben gehad!!
  Zoals je ziet lees ik nog steeds mee, heb het alleen te druk om nog te reageren met de newborn nu..
  Maar ik geniet elke dag van je blogs!!! Vandaag wilde ik toch even reageren, omdat ik zie dat je gisteren de nekfloatring hebt ingepakt.. mede door jouw artikel heb ik hem indertijd op m’n verlanglijstje gezet en kreeg ik deze op kraambezoek! Recent kreeg ik van de gever een mailtje: er is een terugroepactie opgezet omdat de sluiting niet aan de eisen voldoet.. gelukkig is die bij ons niet gebruikt, maar nu ik zag dat jij hem in had gepakt schrok ik en dacht: jij zal daar toch ook wel van op de hoogte zijn?!

  • 26 december 2018 / 14:11

   Ha Christine,

   Wat onwijs leuk dat je nog steeds mee leest! Gaat alles goed met jullie?

   Wat betreft de BabyFloat; dat klopt helemaal! Ik heb de waarschuwing ook boven de review gezet toen wij de mail kregen. Deze staat er nog steeds op. Ik zie dat de review het goed doet in Google dus wilde de waarschuwing ook zeker plaatsen om andere ouders op de hoogte te stellen.

   Wij gebruiken hem echter wel nog zo nu en dan, omdat we er mega blij mee zijn, maar dan alleen bij ons in bad en niet in een zwembad bijvoorbeeld. Wij zitten er altijd naast en zijn op onze hoede. Het voelt voor ons ook heel dubbel, maar Floris vindt het zo fijn. Als we erbij zitten gaat het prima en zodra de nieuwe, verbeterde versie er is bestellen we die meteen!

   • Christine
    28 december 2018 / 12:51

    Ha Marisca, leuk zo, je berichtje terug!

    Was vergeten hoe hectisch de eerste tijd is met een nieuw gezinslid, maar we maken het heel goed, dankje!
    Dankjewel ook voor je toelichting, kan me voorstellen dat je hem blijft gebruiken als hij goed bevalt, goed opletten blijf je natuurlijk sowieso.. zelf heb ik hem nog niet gebruikt en wacht ik dus liever tot ik deze om mag ruilen voor de nieuwe :$
    Toevallig gaan wij lastminute ook zomaar nog even weg: mijn schoonouders hebben een weekje een gezinshuis op Texel geboekt dus wij gaan dit weekend er ook naar toe, echt een cadeautje! Afgelopen zomer met 35weken zwangerschap was ik er voor het laatst, mooi om er nu weer naar terug te gaan met de kinderwagen 😉

    Een heel goeie jaarwisseling vast gewenst!!

    Groetjes, Christine