Home + Uitgebreid fotoverslag van onze eerste kerstdag 2019!

Uitgebreid fotoverslag van onze eerste kerstdag 2019!

En toen zat de eerste kerstdag er alweer op. Je leeft er weken naar toe en voor je het weet is het weer voorbij. Ik heb veel foto’s gemaakt van deze eerste kerstdag en het is het leukst om deze tijdens kerst met jullie te delen. Deze eerste kerstdag waren we in Apeldoorn, in ons favoriete hotel waar het altijd Kerst is. Voor onze katten en ons huis wordt gezorgd door lieve familie. En we hebben een camera voor het geval dat dus no worries. Maar goed, terug naar eerste kerstdag, want die was heerlijk! Kijken jullie mee?

We beginnen deze eerste kerstdag met een kerstkaart van Milan die we bij het ontbijt krijgen. We ontbijten thuis met afbakbroodjes en gekookte eitjes. Een goed begin van de eerste kerstdag!

Daarna pakken we alles op het gemakje in en stappen we in de auto op weg naar Apeldoorn.

Iets voor 11.00 uur zijn we er en komen mijn oom en tante ook. We kunnen vrijwel meteen aanschuiven voor de lunch, want die hebben we op tijd. Niet veel later zit alle restaurantgedeeltes in het hotel helemaal vol. Tijdens de lunch worden we verrast door een goochelaar. Milan vond het fantastisch.

Na de lunch hebben we wat foto’s gemaakt en ging Milan naar de kids room in het souterrain. Er stond een enorme ballenbak, maar het snoepbuffet was pas echt een groot succes. Kinderen mochten hier onbeperkt zakjes snoep vullen. Tja… daar kun je het niet van winnen 😉

Na de lunch doen we een rondje om het hotel. Milan wil graag mijn oom en tante rondleiden en het wordt opeens heerlijk weer buiten. Heel lang kunnen we echter niet wandelen, want het volgende staat alweer op het programma:

We gaan namelijk een huifkartocht maken! Als we halverwege zijn krijgen we een mand met gluhwein, warme chocolademelk en kerstbrood. Vorig jaar stapten we ook uit de kar, maar dit jaar niet. Ach, zo was het ook gezellig!

Na de huifkartocht zouden onze kamer klaar zijn, maar dat laat helaas op zich wachten. Hier word ik even boos om, want het verloopt allemaal heel rommelig. Niet wat je wilt met de Kerst, maar het is ook niet wat we gewend zijn van dit hotel. Uiteindelijk wordt het allemaal opgelost en kunnen we de kamers in.

Ieder jaar ligt er een Vondels kerstboomhanger op de hotelkamer die is gemaakt voor Van der Valk. Dit jaar zijn het deze kersen.

De badkamer bij opa en oma op de kamer. Wauw!

Tussendoor vermaken we ons op de kamer en daarna is het tijd voor het diner. Het was heel druk dus ik kon geen foto’s maken van het eten, maar deze lepel met chocolademousse kregen we aan de tafel en die was zo onwijs lekker!

Ondertussen is Floris niet uit de ballenbak in de kids room te slaan. Hij vindt het echt fantastisch!

Daarna eten we nog wat, uiteraard ook nog andere toetjes en daarna gaan we naar de kamer. Wij hebben een bad, maar opa en oma hebben een bubbelbad en daar willen de jongens maar al te graag in! Daarna gaan we naar onze eigen kamer en gaan de jongens naar bed.

Dit was een heerlijke eerste kerstdag! Hoe was die van jullie?

Benieuwd naar het verslag van vorig jaar? Klik dan hier.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 29 december 2019 / 09:20

    Ziet er erg gezellig uit! Een fijn uiteinde gewenst 🙂

    • 29 december 2019 / 16:56

      Dat was het ook, dankjewel! Jij natuurlijk ook een goede jaarwisseling!