Home + Mannenweekend 2022 | Pat en Milan gingen naar Hotel Venlo

Mannenweekend 2022 | Pat en Milan gingen naar Hotel Venlo

In 2018 gingen Pat en Milan voor het eerst samen op Mannenweekend. In 2020 gooide corona roet in het eten, maar de overige jaren zijn ze ieder voorjaar samen een nachtje weggeweest. Dit jaar dus voor de vierde keer. Tijdens hun mannenweekend gaan ze samen leuke dingen doen (zoals bowlen, een bezoek aan een trampolinepark van een Youtuber bezoeken etc.) waarbij Milan het hotel uit mag kiezen. Dit jaar koos bij voor Hotel Venlo. Zo’n 1,5 jaar geleden zijn we daar met zijn vieren geweest toen het hotel nog gebouwd werd. Milan bouwde het na in Minecraft en stuurde zijn werk naar hen door. Dat vonden zij zo leuk dat we werden uitgenodigd om een kijkje te nemen op de bouw. Inmiddels is het hotel klaar en wilde Milan het eindresultaat bewonderen. Dit combineerden zij met een middagje carspotten in België.

Plaats van bestemming kiezen

Meestal wordt het mannenweekend rond februari/maart gepland. We weten dan een beetje wat er de komende maanden op de planning staat en kunnen dan wat specifieker plannen. Milan mag het hotel kiezen. Meestal kiest hij die op basis van hetgeen hij dat weekend wil doen. Vorig jaar waren ze bijvoorbeeld in Deventer omdat hij in de buurt naar het trampolinepark van Youtuber Boas wilde. Dit jaar was het andersom, want hij wilde graag zien hoe Hotel Venlo was geworden nadat we daar 1,5 jaar geleden nog over een bouwplaats liepen.

En dus boekten ze de volgende kamer: Superior Plus VIP met bubbelbad, regendouche en ruim balkon. De prijs van deze kamer was redelijk en inclusief ontbijt. Goed om te weten: voor het mannenweekend wordt altijd gespaard en deze overnachting is niet gesponsord (dit wordt nog weleens gedacht, maar is zeker niet het geval).

Na het boeken bleek dat er in België een auto event was waar Milan graag heen wilde om te carspotten. 1 + 1 = 2 en de voorpret kon beginnen!

Hotel Venlo

Eenmaal aangekomen in het hotel, herkende Milan een hoop. Ik vind het zo knap hoe dat werkt bij hem. Tijdens de bouw zag het al voor zich en hij herkende nog zoveel. Heel bijzonder en ik heb dat inzicht totaal niet. Ze bleken op een heuse VIP etage te verblijven en zelfs via de tv werden ze welkom geheten.

En voor Milan lag er nog een heel speciaal welkomstcadeau klaar. Heel erg leuk!

Wat een prachtige kamer en wat een mooi uitzicht!

Voor ze de kamer in konden hebben ze heerlijk geluncht in het hotel. Nadat ze de spullen hadden uitgepakt in de kamer zijn ze in de auto gestapt en hebben ze de omgeving verkent. Deze kenden we al een beetje omdat we hier in 2020 op vakantie waren. Ook zijn ze nog even gaan tanken in Duitsland. Scheelt toch haha. Eenmaal terug hebben ze toch die duik genomen in het zwembad.

Milan mag altijd kiezen waar ze gaan eten en dit keer koos hij toch voor de Mc Donalds. Eenmaal terug in het hotel was het tijd om even te chillen en daarna stond er iets anders leuks op het programma: bowlen!

Zwemmen, eten bij de Mac, bowlen met een hapje en een drankje: met recht een relaxt mannenweekend haha. Na het bowlen is Milan nog gaan relaxen in het bubbelbad en daarna is ‘ie lekker gaan slapen.

De volgende ochtend was het tijd voor een heerlijk ontbijt. Hotelontbijtjes zijn het lekkerst! Hier hebben ze uitgebreid van genoten.

Na het ontbijt hebben ze het hotel nog een beetje verkend. Ze kwamen uit bij een lange glijbaan waarna Milan zo de speelruimte in gleed. Hoe gaaf is dit?! Als de ouders eten, kunnen de kinderen hier lekker spelen. Ook hebben ze de fitnessruimte ontdekt.

Daarna was het echt tijd om in te pakken, want ze hadden nog een ander tripje op de planning: carspotten in België. Halverwege de middag waren ze alweer thuis. Ze hebben weer een heerlijk mannenweekend gehad en vinden Hotel Venlo een echte aanrader!

Milan liet nog een lief briefje achter. Ik hoop dat ze hem hebben gevonden. Anders bij dezen… 😉 

Handig om te weten: Hotel Venlo heeft geen familiekamers, maar wel geschakelde kamers met een tussendeur. Dat hebben we laatst ook gehad in Assen en is net zo ideaal.

Op naar een weekendje Limburg dan maar met het hele gezin en de mannen zijn alweer plannen aan het maken voor volgend jaar!

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *