Home + Hypnose maagband, een jaar later

Hypnose maagband, een jaar later

Een jaar geleden was ik het zat. Ik was alleen maar aan het werk en zorgde dat hier thuis alles op rolletjes liep, maar ik werkte niet aan mijzelf. Simpelweg omdat ik dat mijzelf niet gunde. Niet bewust, maar achteraf gezien was dat denk ik wel zo. Tot ik de vakantiefoto’s goed bekeek en mijzelf terugzag op Editie NL. Een supertof item en heel leuk dat juist ik daarvoor was gevraagd, maar ik kon er niet van genieten. Ik was niet blij met wat ik zag op televisie en op de foto’s. De knop ging om en hoe! Ik viel 23 kilo af en laat jullie een voor en na foto zien.

Een hypnose maagband

Over de aanloop naar een hypnose maagband heb ik eerder al uitgebreid geschreven (zie de linkjes onderaan dit artikel), maar toen ik er eenmaal voor besloot te gaan, was ik gemotiveerder dan ooit. Nu zou het mij wel gaan lukken! Na de eerste sessie vroeg ik mij af of het wel iets had gedaan, maar al snel bleek dat er wel degelijk “iets” was gebeurd. Ik begon af te vallen en mijn eetpatroon veranderde waardoor ik ook veel sneller vol zat. Mensen vragen mij nog weleens of het door de hypnose kwam of het feit dat ik nu écht gemotiveerd was. Ik kan daar nog steeds geen antwoord op geven. Ik weet het simpelweg niet. Wat ik wel weet, is dat ik nooit zo ver was gekomen zonder de hypnose sessies. Het kostte wat, maar ik ben zo blij dat ik vorig jaar die stap heb genomen.

Voor en na het hypnose traject

Op deze foto’s zie je het verschil misschien niet zo goed, maar toch is dit een verschil van ongeveer 23 kilo! Bizar toch eigenlijk? De eerste foto is gemaakt in april 2022 en de tweede foto een week of twee geleden. Vooral bij mijn buik en heupen ben ik veel kwijt. Ik merk het echter het meest aan mijn kleding en op foto’s zie ik dat mijn gezicht een stuk smaller is geworden. Ik voel mij zoveel fijner dan een jaar geleden! Dat is ook heel veel waard, het gaat immers niet alleen om de kilo’s.

Verder met afvallen

Tijdens de zomervakantie ben ik negen ons aangekomen. Niet veel, maar het was de eerste keer dat ik aan ben gekomen in het afgelopen jaar. Dat vond ik dus wel lastig. Inmiddels ben ik daar weer vier ons van kwijt. We gaan weer de goede kant op. Ik wil het liefst nog 10 kilo afvallen, maar die laatste kilo’s zijn vaak het lastigst. Toch ga ik ervoor en het hoeft niet meteen. Ik ben hier nog steeds heel erg blij mee! Ik snaai nog steeds niet echt en wandel en fiets vaak. Zo hoop ik mijn gewicht in ieder geval stabiel te houden.

Een jaar verder en ik zou willen dat ik dit jaren eerder had gedaan. Mocht je nog vragen hebben over dit traject, stel ze gerust! De belangrijkste linkjes vind je hieronder. Misschien heb je er iets aan.

Links

Misschien lees je nu voor het eerst over dit traject of misschien ben je toch getriggerd door de resultaten die ik tot nu toe heb geboekt en wil je graag meer lezen. Ik heb er inmiddels al aardig wat over geschreven. Deze artikelen heb ik hieronder gebundeld zodat je alles terug/na kan lezen.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *