Home + Flink wat voorbereidingen voor Milans verjaardag!

Flink wat voorbereidingen voor Milans verjaardag!

Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik bij dingen als een verjaardag graag ruim van tevoren al begin met plannen. Reden hiervoor is dat ik dan de kosten kan spreiden en zeker weet dat alles goed en op tijd is geregeld. De taart moet ik bijvoorbeeld al een paar maanden van tevoren reserveren anders zit de taarten bakster vol en dat zou jammer zijn, want ze maakt ieder jaar zulke gave taarten voor Milan!

Dit jaar moesten we het feestje begin dit jaar al reserveren, omdat ze al behoorlijk waren volgeboekt. We gaan namelijk naar de LEGO® winkel en dat is behoorlijk populair hier in Gouda. Ze doen dit ook maar één keer in de week dus je moet geluk hebben dat je in de week die jij wilt ook het feestje kan vieren. Dat kan wel, mits je dus bijna een jaar van tevoren reserveert.

En over de traktaties heb ik het al uitgebreid gehad. Dus ja, zo’n verjaardag vergt flink wat voorbereidingen. Over precies twee weken is het zo ver. Ik vertel je wat we al hebben geregeld en ik vertel je uiteraard ook wat we nog moeten doen.

De voorbereidingen!

Nou, de taart was dus al gereserveerd en ik kon dan later nog doorgeven wat Milan wilde. Hij wilde graag een Ninjago® taart en dan het liefste de gouden Ninja, want die is toch wel het coolste. Uh, goud, juist ja… Ik vroeg haar of dit kon en ze dacht van wel, maar terwijl ik dit typ weet ik het nog niet zeker. Anders wordt het de groene, want die is volgens Milan de op één na coolste 😉 En dat voor een taart mensen! Ik heb alleen nog wel een kaarsje nodig in de vorm van een 6. Normaal koop ik die bij Xenos, maar daar waren de zesjes uitverkocht. Dit doe ik dan nog wel bij de HEMA.

De uitnodigingen voor zijn kinderfeestje mochten we laten maken en dat zijn deze geworden. Die van zijn verjaardag mochten we ook laten maken en dat zijn dan weer deze geworden. Dat was heel fijn, want het zijn supergave kaarten geworden en het scheelt ons weer.

Dan de traktaties. Ik heb ze al laten zien en ook dat zijn Ninjago® traktaties geworden. Het enige wat we nog moeten doen is wat lekkers in de zakjes stoppen.

Voor de juffen staat de traktatie ook al klaar en ook daar moet nog wat lekkers bij. Ik denk aan een Merci chocolaatje.

Verder is iedereen dus uitgenodigd en heb ik de slingers nog liggen. Omdat ik het leuk vind om een beetje te DIY-en heb ik nog een zwart/witte slinger met tekst gemaakt. Past perfect bij de uitnodigingen.

Wat moeten we nog regelen?

Het voornaamste is het cadeau voor Milan en de boodschappen. Toen we Milan vroegen wat hij wilde hebben zei hij dat we niets hoefden te kopen. Hij was al blij. Toen ik dat hoorde kreeg ik tranen in mijn ogen, want welke bijna-zes-jarige zegt dit nu? Natuurlijk kopen we een cadeau, het is alleen lastig. Milan wil namelijk iets van Ninjago®, maar hij heeft best veel en een set van €100 is best prijzig. Nu zag ik dat ze van LEGO® Juniors ook nieuwe Ninjago® sets hebben en dat vind ik persoonlijk leuker. Het is wat meer voor zijn leeftijd. Waarschijnlijk wordt het dus zoiets.

Verder hebben we nog boodschappen nodig, maar de komende weken nemen we steeds wat mee. We zijn er dus bijna en ik vind zo’n kinderverjaardag altijd een hele organisatie. Ben ik de enige die dat vind of vinden jullie dat ook? Ik ben heel benieuwd! Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

 

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 2 oktober 2016 / 14:07

    Jeetje, dat is inderdaad een hele organisatie zo, haha.
    Ik ben wel heel benieuwd naar het kinderfeestje in de LEGO winkel, en vooral wat ze dan allemaal gaan/mogen doen? Wist niet dat dat ook kon. Dat is ook veel te ver weg hoor vanaf hier hihi maar vind het wel heel leuk om daar over te lezen.

    • 2 oktober 2016 / 14:12

      Ik zal er ook zeker over bloggen Linda! In ieder geval zijn ze er 2,5 uur en krijgen ze een Lego cupcake en drinken. Verder een speurtocht door de winkel, je eigen naam maken van Lego, een bouwwedstrijd en nog wat spelletjes. Het schijnt een heel programma te zijn