Home + Winactie en een te gekke tip | Kant-en-klare speurtochten voor kinderen!

Winactie en een te gekke tip | Kant-en-klare speurtochten voor kinderen!

Vind je het ook zo lastig om iets te bedenken voor het kinderfeestje van je kind? Zeker als je er al een paar hebt gedaan is het lastig om origineel te blijven. Ga je weg of blijf je thuis en als je thuisblijft heb je vaak wel een programma nodig. Welke spelletjes gaan jullie doen, wanneer eten jullie etc.

Milan is in oktober jarig en ik vond dat in eerste instantie best lastig. Er is buiten namelijk heel veel te doen en te beleven, maar ja, het weer hè? Inmiddels weten we dat de regen in de zomer ook met bakken uit de hemel kan komen en we in september een prachtige nazomer kunnen hebben dat alle records verbreekt, dus van het weer kunnen we niet helemaal op aan en ik heb een tip voor je waardoor het weer helemaal niet meer uitmaakt en je thuis ook een geweldig leuk feest kan organiseren met een speurtocht!

Speurtochten binnen- en buitenshuis!

Ik vond speurtochten vroeger echt geweldig. We zetten ze vaak ook zelf uit en een andere groep ging ons dan zoeken. We hadden de grootste lol en zetten de anderen vaak ook nog op het verkeerde been om het extra spannend en moeilijk te maken. Ik zou zoiets nu ook best willen doen met Milan, maar weet dan eerlijk gezegd ook niet waar ik moet beginnen. En een thema eraan verbinden is nog leuker, maar dan ontbreekt het mij helemaal aan inspiratie!

Totdat ik de website van Grapevine ontdekte. Van oorsprong een Zweeds bedrijf (is er iets uit Zweden dat geen goed concept is?) wat sinds kort in Nederland een website heeft gelanceerd. Hier vind je goedkope kant-en-klare speurtochten die je meteen via de mail ontvangt en die je zowel binnen- als buitenshuis kunt gebruiken en het maakt ook niet uit hoe groot de groep is. Super handig toch?!

Thema speurtochten

Het mooie is dat deze speurtochten al een thema hebben zodat je er samen met je kind één uit kan kiezen. Ook kun je kiezen uit verschillende leeftijdscategorieën zodat de moeilijkheidsgraad wat groter wordt zodra de kinderen ouder worden. Zo is er een spooktocht voor kinderen van 4 tot 6 jaar en een spookmysterie voor kinderen van 7 tot 10 jaar. Verder gaat het van piraten tot superhelden en van een prinsenmysterie tot een onderwatermysterie. Er is enorm veel keuze!

En ik mag drie keer een speurtocht verloten!

Heb jij binnenkort een feestje op de planning? Doe dan mee met deze winactie, want ik mag drie tegoedbonnen van €20 verloten voor een speurtocht naar keuze!

Wil je niet afwachten of je hebt gewonnen? Dan mag ik je een korting geven van 10% met de code 10%GRAPEVINE Deze code is geldig tot en met 31 oktober 2016 (Halloween!).

Vertel hieronder welke speurtocht je zou kiezen voor het kinderfeestje van jouw kind en je doet al mee voor één van de drie bonnen! De winactie loopt tot en met 10 oktober 2016 en de winnaars krijgen persoonlijk bericht. Doe je mee? Succes!

Liefs, Marisca

 

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 Reacties

 1. Heleen
  3 oktober 2016 / 07:49

  Mijn zoontje wordt in november 5 jaar en ik was van plan om voor zijn verjaardagspartijtje een speurtocht uit te zetten. Ik heb 0,0 ervaring, dus zo’n Grapevine speurtocht komt helemaal van pas! Ik zou gaan voor het junglemysterie 4-6 jaar. Er gaan jongens en meisjes uitgenodigd worden, dus deze is mooi unisex

 2. 3 oktober 2016 / 08:10

  Dit klinkt helemaal goed!!! Onze Jelle wordt 14 oktober 6 jaar en ik zit nog met de handen in het haar wat betreft het feestje?.De spooktocht lijkt me wel wat, kan voor jongens en meiden en er zijn nu leuke ‘ enge’ spulletjes te koop voor Halloween die er prima bijpassen!!!

 3. 3 oktober 2016 / 08:19

  Dat is echt een van de leukste tips van de laatste tijd! Ik doe zeker mee. Lijkt mij fantastisch dit te doen met mijn neefje van 6 en dochter van bijna 4. Zowel de jongen als de meid, helemaal gek van piraten dus dan zeker het piratenmysterie 4-6 jaar! Echt te leuk!

 4. 3 oktober 2016 / 08:36

  Oh Wat een leuk idee. En wat scheelt het veel werk.
  Wij doen graag mee. En Wij zijn dol op piraten.dus kiezen we voor het piraten mysterie 4-6 jaar.

 5. 3 oktober 2016 / 08:40

  Hey Mijn vorige reactie staat er niet tussen. Nog maar een keer proberen dan
  Wij zijn dol op piraten.een piratenmysterie lijkt ons dan ook super cool.
  Maar nog niet te moeilijk.dus kiezen we voor4-6 jaar.

 6. Patricia pietjouw
  3 oktober 2016 / 08:47

  Spookmysterie zou hier super welkom zijn voor 2 jongens van 7&8?????

 7. Kelly Aarts
  3 oktober 2016 / 09:20

  Ik denk dat het junglemysterie erg leuk is, of de speurtocht over spoken en monsters!
  We hebben gisteren het prinsessenfeestje van mijn dochter gevierd, die 5 werd. Wat een organisatie! Nu alles zelf gedaan, maar zo’n kant en klare speurtocht lijkt me superhandig én leuk! Scheel weer een hoop denkwerk!

 8. 3 oktober 2016 / 09:51

  Wat ontzettend leuk en origineel, veel keuze bieden ze ook! Ik zou gaan voor het Onderwatermysterie voor kinderen van 4-6 jaar. Fijn dat je dan zelf even niet alles hoeft uit te dokteren

 9. Liesbeth
  3 oktober 2016 / 12:08

  Gave actie! In mijn klas gaan we werken over Spannende dingen, ik zou daarom de detective-mysterie speurtocht van 4-6 jaar erg graag willen winnen!

 10. Y. Mulder
  3 oktober 2016 / 18:02

  Oh wat een leuke actie! Ik doe mee! Dubbel plezier, want als één kind zoiets leuks georganiseerd krijgt, wil mijn ander kind dat natuurlijk ook!! Spannend!!

 11. Kim van den Wassenberg
  4 oktober 2016 / 21:21

  Super leuk! Ons dametje is in januari jarig, meestal niet echt weer om een lekker buiten feestje te houden. Het moet al snel een binnen feestje zijn. Vorig jaar hebben we een Alice in Wonderland thema feestje gedaan met schilderen van theekopjes en schoteltjes, schorten versieren en andere leuke spelletje. Nu willen we iets anders. Binnenspeeltuin vind ik zo “gewoon” (daarom niet minder leuk hoor). Maar een speurtocht zou super zijn! Wij zouden kiezen voor het onderwatermysterie. Ik ben bezig met de uitnodigingen (Botjes van Ariël) en ze zit in de klas die heet Koraal! Hoe toevallig is dat?!

 12. Ciska
  5 oktober 2016 / 14:46

  Voor de jongens zou ik gaan voor de gps-speurtocht! Nu maar hopen dat het weer meewerkt in januari?

 13. Tamara
  7 oktober 2016 / 22:47

  onderwatermysterie, lijkt me heel bijzonder!

 14. Jessica
  8 oktober 2016 / 21:51

  Dat zou leuk zijn onze zonen 5 en 8 vieren allebei het kinderfeestje eind volgende maand ..vorig jaar al een pietje gehad met een gat in z’n zak dus kadootje opsporen..maar voor dit jaar zou het een uitkomst zijn ze vonden het zo leuk een speurtocht

 15. Monique
  10 oktober 2016 / 21:19

  Dit is dé oplossing!!! Mijn dochtertje is volgende maand jarig en ik zat ook aan een speurtocht te denken, maar….heb geen idee hoe ik dit aan moet gaan pakken. Dit pakket lijkt me daarom ook super handig. Bij deze doe ik heel graag mee met de winactie 🙂

 16. Marian B
  16 oktober 2016 / 14:43

  Wat leuk! Ik kende dit nog helemaal niet. Lijkt me erg leuk voor een feestje van mijn zoontje, dus ik maak graag een kansje!