Home + DIY budget met de vlaggetjes en sjablonen van Action!

DIY budget met de vlaggetjes en sjablonen van Action!

Nu het vakantie is ben ik van alles en nog wat aan het maken. Afgelopen maandag liet ik je het spijkerjasje met patches als zien van Milan en in de shoplog van laatst liet ik je de DIY slingers en sjablonen van Action zien. Ik ben er alvast mee aan de slag gegaan en maakte een slinger voor Milans verjaardag. Nu heb ik er de tijd voor. Na de vakantie krijg ik het nog drukker en voor ik het weet is het oktober en vieren wij zijn verjaardag.

Ik kocht bij de Action dus een twee pakjes met zwarte slingers. Er zit touw bij en er zitten 8 slingers in een pakje. Met de tekst ‘Hoera Milan 6 jaar’ had ik er 15 nodig. Het touw zit erbij. Ik dacht dat een pakje rond de €0,70 kostte (sorry, weet de exacte prijs niet meer). Verder gebruikte ik de sjablonen van Action van €0,79 dus je begrijpt dat je deze stoere slinger ook weer voor een prikkie kunt maken.

Aan de slag met de vlaggetjes en lettersjablonen

Ik legde vlaggetjes naast elkaar neer en zocht de juiste letters erbij en het cijfer 6. Ik deed wat witte acrylverf op een schoteltje en ging aan de slag. Het is zo makkelijk, maar tegelijkertijd ook heel origineel. Zeker als je 6 wordt wil je graag een stoere slinger.

Als de letters allemaal droog zijn kun je beginnen met het rijgen. Omdat het één lange slinger moet worden heb ik touwen uit de verpakkingen gewoon aan elkaar geknoopt. De gaatjes zitten al in de slingers.

Voor de foto heb ik het op het “rommelkamertje” opgehangen, maar het staat zo leuk dat we het maar even laten hangen totdat het zover is. Moet kunnen toch?

Dus mocht jouw zoon of dochter jarig zijn denk dan even aan deze slingers. En je kunt er eindeloos mee aan de slag, want voor iedere leuke gelegenheid kun je wel zo’n gave slinger maken. Kortom, een paar pakjes inslaan en je hebt altijd wat achter de hand.

Wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Reacties

 1. 17 augustus 2016 / 06:25

  Dat ziet er super leuk uit Marisca! En volgens mij is het ook erg leuk (en makkelijk) om te maken. Fijn dat de slinger alvast klaar ligt voor Milan’s verjaardag!

 2. Reb
  17 augustus 2016 / 08:21

  Gaaf!!!!! Ik moest nog een slinger, met naam, kopen voor de baby.

 3. 17 augustus 2016 / 09:19

  Super leuk! Bij de action hebben ze ontzettend veel leuke DiY spulletjes.

 4. 20 augustus 2016 / 13:01

  Superleuk!! Heb het net gelijk in huis gehaald. Ligt het al klaar voor het feestje van mijn zoon in november.. Bedankt voor de leuke tip!

 5. Francien Nieuwkerk
  5 september 2016 / 11:03

  Leuk! Mijn dochtertje was laatst ook jarig, ik was alleen in een iets minder geïnspireerde bui, ik heb toen bij een webshop zelf een slinger gemaakt. Was ook heel eenvoudig en mijn dochtertje was aangenaam verrast!

 6. Vivian
  30 mei 2017 / 22:11

  Super ik ga deze toepassen op houten fietskrat met grey wash verf .. houten fiets krat voor €12.95 bij xenos?
  Tja mijn zoonlief is inmiddels 12.. dus stoere tekst en hoppa