Home + #Mamabloggergoesfit | Mijn favoriete toestellen in de sportschool!

#Mamabloggergoesfit | Mijn favoriete toestellen in de sportschool!

Het werd wel weer eens tijd voor een #Mamabloggergoesfit update. Het gaat goed! Ik heb nog steeds zin in sporten en ben nog steeds heel blij met de keuze voor de sportschool. Een fijne, ongedwongen sfeer en je kunt er je gang gaan zonder dat je gestoord wordt voor één of ander fitplan, een groepssessie of iets anders. Ik kan mij best voorstellen dat veel mensen dat wel heel leuk vinden, maar laat mij mijn gang maar gaan.

Ik weet eerlijk gezegd niet hoeveel ik ben afgevallen, want dat houd ik nog niet bij. Ik voel wel dat broeken wat losser gaan zitten, maar verder moet ik eerlijk zeggen dat ik niet merk dat ik veel ben afgevallen. Of dat ik überhaupt ben afgevallen 😉 Vorige week kwamen onze oude buurtjes even langs en die zeiden het wel te kunnen zien, maar ik weiger om op de weegschaal te gaan staan. Een soort struisvogelpolitiek, maar laat mij nog maar even zo doorgaan.

Maar goed, de sportschool dus. Ik heb de smaak te pakken en merk dat ik favoriete toestellen heb. Het leek mij daarom wel leuk om hier meer over te vertellen.

Mijn favoriete toestellen in de sportschool

Eigenlijk begin ik standaard met een half uur op de crosstrainer. Ik zet hem op een vetverbrandingsprogramma en vervolgens op niveau 7. Als ik echt hard ga verbrand ik daar in die 30 minuten zo’n 300 calorieën mee. Ik moet wel zeggen dat ik die erg pittig vind, maar ik ben altijd blij als ik hem gedaan heb.

Daarna ga ik tien minuten of een kwartiertje fietsen. Ik ben niet zo gek op de gewone fiets, maar ga op de lage fiets. Die zet ik op niveau 4 of 5. Hoger kan niet, want dan krijg ik echt last van mijn bekken.

Ook deze fiets stel ik in op het vetverbrandingsprogramma en ik verbrand in die paar minuten rond de 50 calorieën. Niet heel veel, maar wel mooi meegenomen.

Ik dacht overigens dat ik vaker zou kiezen voor de loopband, maar ik kan niet heel hard lopen vanwege mijn bekken en eigenlijk vind ik zachter lopen niet zo heel fijn.

Sinds kort aan de gewichtjes!

Sinds een weekje ben ik bezig met het trainen van mijn buikspieren en mijn benen. Ik ben nog een beetje aan het stoeien met de kilo’s gewicht, maar zit rond de 18 kilo. Dit mogen er natuurlijk meer worden, maar dit is voor nu al pittig zat 😉 Ik doe dan 3 setjes van 10.

Ik hoop dus dat mijn buik en benen ook strakker worden.

Dit waren mijn favoriete toestellen in de sportschool. Wat vind jij fijn om te doen? Laat het me weten in de comments hieronder!

P.s. Ik betaal de sportschool zelf dus ik word hier niet voor gesponsord. Ik kan mij voorstellen dat mensen dat denken, maar het is echt niet zo!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *