Home + Afvallen & hypnotische maagband | Verslag van sessie 4 en de week erna

Afvallen & hypnotische maagband | Verslag van sessie 4 en de week erna

Afgelopen week had ik mijn vierde en laatste hypnose sessie om af te vallen. Zoals jullie wellicht weten heb ik een virtuele maagband gehad, ook wel een hypnotische maagband genoemd.  Tijdens deze laatste sessie krijgt je brein een soort boost. Alles waar je de afgelopen weken tegenaan bent gelopen wordt nog eens behandeld. Denk aan trek in zoetigheid, dat stuk kaas in de avond niet kunnen weerstaan etc. Voor mij was het heel fijn dat sessie 4 deze maand gepland stond, want ik vind deze maand erg moeilijk. Overal is lekker eten en het is allemaal zo gezellig. Het lukt me nog aardig om dat te weerstaan, maar gemakkelijk is het niet. Hoog tijd dus voor deze vierde en laatste sessie. Lees je mee?

Sessie 4: de boost die ik even nodig had

Voorafgaand aan sessie 4 bespreek je hoe het gaat. Sessie 3 was zo’n twee maanden geleden en dus is er een hoop gebeurd. Tussen sessie 3 en sessie 4 ben ik in ieder geval 6,4 kilo afgevallen. Ik had graag wat meer kwijt geweest, maar ik ben blij met alles dat eraf gaat en zoals gezegd vind ik dit echt een moeilijke periode. Zo blijf ik een zwak houden voor kruidenkaas en heb ik echt heel veel trek gedurende de dag. Misschien heeft dat te maken met het feit dat het een donkere tijd is, maar ik vind het lastig. Hier gingen we dus op in tijdens deze sessie. Ook kreeg ik tips hoe om te gaan met het eten tijdens de feestdagen. Licht eten, proberen te sporten en lekker bewegen tussendoor zijn voor mij echte aandachtspunten.

De week na sessie 4

Deze week is goed verlopen. Op vrijdagavond mocht ik van mijzelf borrelnootjes, maar toen ik ze eenmaal had smaakten ze niet zo lekker als ik had verwacht. Ik werd er ook niet perse blijer van, dus ik merk dat het me echt minder doet. Verder ben ik deze week 15 kilo kwijt sinds ik aan dit traject begon! Ik heb nog minstens 10 kilo te gaan, maar ik ben al zo blij met dit resultaat! Daarom mocht ik van mijzelf dit jurkje kopen voor Kerst ?.

 

Leuke linkjes over dit traject

Misschien lees je nu voor het eerst over dit traject of misschien ben je toch getriggerd door de resultaten die ik tot nu toe heb geboekt en wil je graag meer lezen. Ik heb er inmiddels al aardig wat over geschreven. Deze artikelen heb ik hieronder gebundeld zodat je alles terug/na kan lezen.

Begeleiding

Tijdens dit traject ben ik begeleid door Esther Blaauw van Hypnotherapie Blaauw. Dit heb ik zelf geïnitieerd en betaald. Ik ben dus niet gevraagd of gesponsord op welke manier dan ook. Ik denk ook niet dat dat had gewerkt, want je moet dit echt zelf willen en er 100% voor open staan. Wel kreeg ik veel vragen over waar ik heen ging en Esther vertelde veel telefoontjes te hebben gehad, maar ze mag natuurlijk niet vertellen wie bij haar onder behandeling is en waarvoor. Ik heb aangegeven dat ze van mij mag vertellen dat ik daar onder behandeling ben geweest en dat ik de website zou delen: https://hypnotherapieblaauw.nl/.

Wat voor de één werkt, hoeft niet voor een ander te werken, maar ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Mocht je ervoor open staan en interesse hebben, maak dan gerust een afspraak om kennis te maken. Ook wanneer je ergens anders hulp bij nodig hebt dan afvallen.

Sessie 4 mag dan wel achter de rug zijn, ik ben er natuurlijk nog lang niet. Daarom zal ik jullie ook de komende tijd op de hoogte blijven houden van dit proces.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *