Home + Een superleuke en complete jongensoutfit voor €25,- van Zeeman

Een superleuke en complete jongensoutfit voor €25,- van Zeeman

Kleding voor de jongens sprokkel ik overal vandaan: ik mix merkkleding met budget koopjes en kan mijn slag slaan in de sale of op Vinted. Ik vind het juist leuk om combinaties te maken en koopjes te scoren. Dit keer ging ik naar één specifieke winkel: Zeeman en kreeg ik van hen de uitdaging om een leuke, complete outfit te maken voor €25,-. Dat is goed gelukt!

De afgelopen jaren heb ik vaker geschreven over de (kinderen)kleding van Zeeman. Ze hebben leuke dingen en je kunt het er goed treffen. Gelukkig maar, want ze groeien al zo snel. Ik laat je zien wat ik kocht:

Jongens spijkerbroekjes van Zeeman

Die zijn dus heel erg leuk! Van mij mogen de skinny modellen nog wel wat meer skinny, maar de stof is zacht waardoor het lekker draagt. Er zitten tailleband in om de broekjes te verstellen (altijd fijn!) en de wassing is leuk. Zo’n broekje is altijd goed en kun je natuurlijk overal mee combineren. Dat geldt voor iedere spijkerboek. Ik wilde deze echter combineren met een leuke sweater. De ideale outfit om naar school te dragen!

We hebben veel verschillende kleuren in de kast hangen, maar jongenskleding is helaas niet altijd even kleurrijk. De nieuwe collectie van Zeeman bevat nu wel veel kleur én ik vind de nieuwe collectie met high school printjes juist zo leuk. Denk aan grote teksten in blokletters op de kleding. Die zien we nu in veel winkels hangen en Zeeman gaat lekker mee met die trend zodat je deze betaalbaar kunt shoppen. Deze rood/paarse sweater bevat kleur en het thema is tof, wat wil je nog meer?

Tot slot kochten we er nog toffe sokken bij. Die vind ik in de winter ook nog heel leuk over een skinny jeans met toffe laarsjes of Nikes. In dit pak van Zeeman zit vier paar en je betaalt er nog geen vier euro voor.

Uiteindelijk betaalden we voor deze complete outfit nog geen €25,-. We hebben de kleding inmiddels ook een paar keer gewassen en het blijft tot nu toe gewoon mooi. Van mij mogen ze meer van dit soort sweaters maken zodat je lekker kunt combineren. Floris vindt zijn outfit supertof en het is een heerlijke set om te dragen naar school. Dit was nog eens leuk shoppen!

De Kassabon

  • Het broekje kost €12,99
  • De trui €6,99
  • De sokken €3,49

Wat vind jij van deze stoere outfit? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *