Home + 5x dit is waarom de Stokke Tripp Trapp dé kinderstoel is

5x dit is waarom de Stokke Tripp Trapp dé kinderstoel is

Hij staat op bijna iedere wishlist van toekomstige ouders: de Tripp Trapp stoel van Stokke. Dat was bij ons niet anders. Toen ik zwanger was van Floris kwam er al één in huis met een newborn set. Hier hebben we meteen al zoveel plezier van gehad. Maar het is nooit te laat voor een Tripp Trapp, want van deze kinderstoel heb je heel lang plezier. Wat de stoel verder zo fijn maakt, lees je hieronder.

1. Vanaf de geboorte te gebruiken

Floris was nog maar net geboren toen we hem voor het eerst in de Tripp Trapp legden. Terwijl wij aan tafel met elkaar aten, zat Floris ernaast in de newborn set. De newborn set is lekker zacht waardoor je baby er comfortabel in ligt. En het is wel zo fijn je kindje dicht bij je te hebben op de juiste hoogte. Toen de newborn set eraf ging en Floris kon zitten, ging de babyset erop. Beiden zijn al lang niet meer nodig, maar hij vindt het nog steeds een heel fijne stoel. De stoel groeit namelijk met je kind mee. Nu zit hij naast mij op de Tripp Trapp als ik aan het werk ben op mijn werkkamer.

2. Versterkt de band met je kind

En dit alles is gericht op het versterken van de band met je kind. Vanaf het allereerste moment dat je met je baby aan de eettafel kan zitten door middel van de newborn set tot en met het moment dat je kind er zelf op kan zitten. De stoel is ligt, je pakt hem er zo bij en schuift hem er zo bij aan tafel of aan het bureau.

3. Tijdloos design

De Tripp Trapp herken je uit duizenden. Zo bekend is het design inmiddels. Het is een tijdloze klassieker. Het ontwerp is zo goed, daar hoeft bijna niets meer aan gedaan te worden haha. Wat betreft kleur is er ontzettend veel keus. Je kiest wat bij jullie interieur past en daar kun je altijd bijpassende accessoires bij kopen. Een van die nieuwe kleuren is ‘Fjord Blue‘. Een heel mooie kleur blauw. Niet te fel en ook niet te zacht.

4. Jarenlang te gebruiken, omdat deze meegroeit met je kind

Ik noemde dit net al kort, maar wilde het nog wel benadrukken, want de Stokke Tripp Trapp is een eenmalige aanschaf waarvan je heel wat jaren plezier hebt. De stoel groeit mee met je kind en dus met het gezin. Hij kan zelfs gebruikt worden als bureaustoel voor je zoon of dochter. Of als extra stoel op een kinderkamer voor wanneer een vriend of vriendin op bezoek komt en ze samen aan een tafel willen spelen. Wist je dat je tot een gewicht van 85 kilo op de Tripp Trapp kunt zitten?

5. Ergonomisch ontwerp biedt ondersteuning

De reden dat de Stokke Tripp Trapp mee kan groeien is onder andere te danken aan het ergonomische ontwerp. De Tripp Trapp is ergonomisch dankzij de speciaal gevormde rugleuning en het verstelbare zitvlak en stabiele voetensteun. Dit zorgt ervoor dat jouw kind goed ondersteund wordt op welke leeftijd dan ook.

Hadden of hebben jullie ook een Stokke Tripp Trapp? Wat vinden jullie het fijnst aan deze stoel? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *