Home + Lifestyle | De 21 mooiste momenten van 2021

Lifestyle | De 21 mooiste momenten van 2021

Precies een jaar geleden plaatste ik eenzelfde artikel met daarin de 20 mooiste momenten van 2020. Dit was een mooie manier om terug te kijken op een jaar dat we allemaal snel achter ons wilden laten. Helaas is corona nog steeds onder ons, maar was dit voor ons wel een fijner jaar dan 2020, vol met mooie momenten. Dit zijn onze 21 mooiste momenten van 2021!

1. De overdracht van ons huis begin januari

Ons jaar begon met de overdracht van ons huis. Na zo’n twee maanden heen en weer pendelen tussen twee huizen, was nu het moment daar dat we naar de notaris konden om ons huis over te dragen, wat een rust daarna! 2020 was een bizar jaar en voor ons gevoel sloten we dit pas af na de sleuteloverdracht. Inmiddels wonen we ruim een jaar in dit huis en wat is het een fijn huis.

2. Milan werd uitgenodigd in hotel Venlo

Begin dit jaar bouwde Milan het nieuwe Van der Valk hotel in Venlo na in Minecraft. Het hotel werd gebouwd en Milan volgde de bouw op de voet. Alles werd nagebouwd. Nadat hij screenshots stuurde naar Van der Valk werd hij uitgenodigd voor een exclusieve rondleiding op de bouw. Wat was dat een leuke ervaring én hij had dit helemaal zelf gedaan. We werden er top ontvangen en wat vond hij het interessant. Inmiddels is het hotel open voor gasten en gaan we er zeker nog een keer heen.

3. Schaatsen in onze nieuwe wijk

En opeens lag er een flinke laag ijs op de plassen en sloten. Zo ook in onze nieuwe wijk. We hebben hier een soort plas en in no time was de hele wijk erop aan het schaatsen, zo leuk!

4. Weg met Pasen

Met Pasen gingen we weer eens een weekendje weg. We verbleven bij ons favoriete hotel De Cantharel in Apeldoorn en wat was het fijn om er weer even uit te zijn. We hebben echt van dit weekend genoten!

5. De avondjes op de bank met The Streamers

We konden dit jaar niet zoveel wat betreft concerten, maar The Streamers maakten een hoop goed. Wat hebben we van alle concerten thuis genoten. We bestelden wat lekkers te eten, of haalden het zelf in huis en hadden een topavond. We gaan liever naar een echt concert, maar dit was stiekem toch wel heel erg leuk.

6. Milans optreden in de schouwburg

Wat op de valreep nog wel door kon gaan was Milans optreden in de grote zaal van de schouwburg. Er mochten maar twee gasten mee en verder was er een livestream, maar het was zo fijn dat de kinderen nog een echt applaus konden krijgen.

7. Nieuwe auto

Ook kwam er onverwacht een nieuwe auto. In mei deed onze vorige auto wat gek tijdens het schakelen en ik besloot er even mee  naar de dealer te rijden. Eenmaal daar moesten we even wachten en liep ik met de jongens een rondje door de showroom. Daar werd ik verliefd op een nieuwer model van de auto die we al hadden. Ik stuurde foto’s naar Patrick en binnen een uur had ik hem gekocht ?. Het is een automaat en we hebben er inmiddels al heel wat kilometers mee gemaakt.

8. Nachtje weg voor onze trouwdag

Patrick regelde een nachtje samen weg voor onze 11e trouwdag. We gingen naar de Cantharel en kregen van hen een koetsrit aangeboden met een hapje en een drankje voor onze trouwdag. We hebben een heerlijke dag gehad!

9. Zomervakantie

De zomervakantie was top! We zijn bijna drie weken weggeweest. We begonnen in Beekbergen, reden daarna door naar Texel en na twee dagen thuis mochten we op persreis naar Oostenrijk. We hebben alles gedaan wat we leuk vonden en besloten er optimaal van te genieten. Dat is gelukt, want wat hebben we heerlijke weken gehad!

10. Vliegen boven Texel

Een van de highlights van de zomervakantie was vliegen boven Texel. Wat was dat gaaf zeg en wat fijn dat we zulke dingen kunnen doen. Ook al zou dat vanaf morgen niet meer kunnen, dan pakt niemand ons dat meer af.

11. Vakantie naar Denemarken

In oktober zijn we op vakantie naar Denemarken geweest. Jullie hebben ons uitgebreide verslag al kunnen lezen, maar ook deze hoort zeker thuis in het rijtje, want Legoland was nog gaver dan we van tevoren hadden verwacht. We hebben ons de hele week ondergedompeld in LEGO en ik kan je vertellen dat je daar heel blij van wordt haha. Dit was zo’n fijne vakantie en ik mis Denemarken echt. We zouden er zo weer naartoe gaan.

12. De heerlijke zaterdagen

Het is misschien een vreemde eend in de bijt tussen deze 21 mooiste momenten, maar wat hebben we fijne zaterdagen gehad met zijn viertjes. Gezellig door de stad struinen, naar uitjes waarvoor we waren uitgenodigd, lekker lunchen of gewoon in de auto stappen en wel zien waar we terecht komen. Het kwam allemaal voorbij dit jaar. Deze zaterdagen zijn het fijnst.

13. Lancering van mijn e-book

Nou ja, eigenlijk waren het er twee. Ik lanceerde aan het begin van dit jaar een e-book over hoe je geld kunt verdienen met een blog. Deze is nog steeds te koop en ik geef hierin veel handige en waardevolle tips, want je kunt nog steeds geld verdienen met bloggen. Het tweede e-book is gratis en is een overzicht van 168 gratis en low budget uitjes door heel Nederland. Het is een fijn naslagwerk geworden met heel veel goede tips! Ook dit e-book kun je nog gratis downloaden. Ik hoef er niets voor terug, zelfs geen e-mailadres.

14. Lancering Mamablogcast

Ook lanceerde ik de Mamablogcast! Er is een aflevering die zelfs meer dan 100.000 keer is beluisterd! Toch merk ik dat het mij aan tijd ontbreekt om structureel afleveringen op te nemen, maar in het nieuwe jaar gaan ze er zeker weer komen, beloofd!

15. De jongens naar hun nieuwe school

Een hele verandering, maar dit jaar gingen beide jongens naar hun nieuwe school. Onze oudste wilde perse overstappen omdat hij dan in de klas zit met kinderen in de wijk en onze jongste zou hier sowieso heen gaan. Het was voor beide jongens even wennen en vooral voor de jongste niet gemakkelijk. Nog steeds niet. Toch vind ik het super stoer en doen ze het goed.

16. De komst van nieuwe collega’s op het werk

Dit klinkt misschien gek, maar op werkgebied is er ook veel gebeurd, zeker wat betreft formatie op onze afdeling. Het is fijn dat de rust weer een beetje terug is en dat we weer nieuwe, vaste collega’s hebben. Ik heb het geluk dat we een heel leuk team hebben dus daarom mag hij zeker niet ontbreken op het lijstje.

17. Het terras weer op met collega’s

En deze ook niet, want hoe fijn is het om weer met je collega’s een terras te kunnen pakken?! Lange tijd kon het niet, maar dat hebben we dit jaar zeker wel gedaan. We hebben zelfs nog getoerd in een Volkwasgenbusje, wat hebben we gelachen en wat was het gezellig!

18. Weekend Assen (Supercar Madness)

Supercars zijn een heel ding voor onze oudste. Lamborghini’s zijn het helemaal, net als de Audi RS6 en al die andere auto’s waar veel YouTubers in rijden. We besloten hem daarom te verrassen met een uitje naar Supercar Madness in Assen. Het was Patricks idee om daar een nachtje weg van te maken en wat heeft hij genoten. We dachten van tevoren dat wij er niet zoveel aan zouden vinden, maar het was eigenlijk heel erg leuk. Er ging in ieder geval een wereld voor ons open.

19. De mannen op mannenweekend

Ieder jaar gaan Pat en onze oudste samen op mannenweekend. Dit jaar gingen ze naar Deventer en was het wel heel speciaal, want ze kregen van onze autodealer gratis een sportwagen mee. Dat maakte het natuurlijk wel een echt mannenweekend. We weten nog niet waar ze volgend jaar heen gaan, maar dat ze gaan is een ding wat zeker is.

20. 3000e blogpost!

2021 was ook het jaar waarin ik mijn 3000e (!) blogpost plaatste. Ik vond dat echt een mijlpaal en dat hebben we uitgebreid gevierd met taart, een etentje en de hele mikmak. Inmiddels gaan we richting de 3200e, maar zo ver is het nog niet. Ik ben in ieder geval heel erg blij met deze mijlpaal. Laten we voor 2022 gaan voor de 3500 en misschien zelfs wel meer. We gaan het zien!

21. Mamablogger!

Ik wil deze lijst van 21 mooie momenten afsluiten met Mamablogger zelf. Ik vind het nog steeds heerlijk om blogjes te typen. Het is mijn dagboek, plakboek en bullet journal en ik ga door zolang het nog leuk is. En dat laatste is heel belangrijk. Zodra het niet meer leuk is, kan ik ermee stoppen, omdat het niet mijn hoofd inkomen is. Al denk ik daar nog lang niet aan. Er zit weer een Mamablogger jaar op en ik hoop dat er nog wat jaren bij komen.

Wat zijn jouw mooiste momenten van het afgelopen jaar? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

 

 

 

Kerst 2021Kerst 2021

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *