Home + Mamablogcast

Mamablogcast

In februari 2021 ben ik begonnen met podcasten onder de naam ‘Mamablogcast’. Iedere week komt er een nieuwe aflevering online op Spotify en iTunes waarin ik vertel over het ouderschap onder het mom ‘van peuterpuber tot puber’ en ik denk dat veel situaties herkenbaar zijn voor heel veel moeders ?.

Toch gaat het in de Mamablogcast niet alleen over het moederschap. Het gaat ook over de dingen die ik meemaak en/of waar ik mee worstel, maar ook over mindset, werk en geld. Het is een verdieping op de artikelen die op Mamablogger verschijnen. Ik vind het echt een heel leuke manier van content maken en hoop dat jullie mij zo nog beter leren kennen.

Ben je benieuwd naar de afleveringen en wil je deze direct luisteren, klik dan op één van de afleveringen hieronder. De bovenste aflevering is de nieuwste. Pak een kop thee erbij (wijn en bitterballen mogen uiteraard ook) en luister gezellig mee!

Vragen, suggesties of samenwerken?

Heb je naar aanleiding van een podcastaflevering vragen of suggesties? Mail deze dan naar info@mariscakenter.nl. Wil je samenwerken met mij op Mamablogger of Mamablogcast? Ook dat kan natuurlijk! Mail in dat geval ook naar info@mariscakenter.nl.