Home + Dit populaire gilet van Zeeman staat ook heel leuk bij jongetjes!

Dit populaire gilet van Zeeman staat ook heel leuk bij jongetjes!

Misschien heb je dit gilet al voorbij zien komen op diverse Instagram accounts. Logisch, want hij is ook ontzettend leuk. Op de website staat echter dat het een meisjesgilet is, maar ik vind deze eigenlijk ook wel heel erg leuk voor jongetjes. Tenminste, ik hou wel van deze stijl en nu er op school flink geventileerd wordt, is het ook nog eens lekker warm!

Gilet voor een jongen

We zien ze steeds vaker: een gilet voor een jongen. Het is een echte trend, maar goedkoop zijn ze vaak niet. Daarom vond ik dit juist een tof budget alternatief. Bij Zeeman is deze te koop als gilet voor een meisje, maar ik denk dat deze ook heel goed voor een jongen kan. Het gilet kost maar €6,99 en heeft een zachte binnenkant van coral fleece. Coral fleece is dikker dan gewoon fleece en houdt daarom de warmte nog beter vast. De stof bestaat voor 100% uit polyester. Ideaal nu in de klassen meer geventileerd moet worden tijdens deze winter.

Het gilet combineren met stoere jongenskleding

Ik combineerde het giletje met een stoere skinny jeans en laarsjes van Timberland. Daarop een longsleeve van Lil’ Atelier en daarop dus het te gekke gilet van Zeeman.

Ik had de dag ervoor toevallig een beanie gekocht in een terra-achtige kleur en deze blijkt uiteindelijk perfect te passen bij deze outfit. Dit staat toch onwijs leuk?!

Zelf was hij trouwens helemaal in zijn nopjes met zijn outfit en vond het heel erg leuk. Wij dus ook. Zo zie je maar dat je soms ook heel leuke dingen van de “meidenafdeling” kunt shoppen voor je zoon. Ik heb dat in het verleden wel vaker gedaan en als kinderen klein zijn gaat dat nog wat gemakkelijker. Bij mijn oudste hoef ik dat nu niet meer te doen, maar in dit geval kan het nog prima en zijn we heel erg blij met ons budgetkoopje.

Wat vind je ervan? En shop jij ook weleens kleding voor je zoon of dochter van een andere afdeling? Wat mij betreft moet dat gewoon kunnen hoor.

Klets mee in de comments hieronder of op de social media kanalen van Mamablogger.

liefs

 

 

 

Kerst 2021Kerst 2021

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *