Home + Diary | Alles is weer normaal!

Diary | Alles is weer normaal!

Afgelopen week begonnen de scholen weer en hoewel ik gek ben op de feestdagen, vind ik het ook wel lekker dat alles weer normaal is. Het was wel meteen weer erg druk, want we moesten naar de tandarts, de musicalles, zwemmen etc. Kijk je weer mee naar onze week?

Maandag

Goedemorgen! Tegenwoordig sta ik in de keuken met dit kleine mannetje naast mij! De kastjes met schoonmaakspullen is afgesloten, maar ik denk dat we toch alle kastjes moeten voorzien van een beveiliging…

We lopen in de het donker naar mijn ouders. Yep, het echte leven is echt weer begonnen. We brengen Floris en stappen daarna op de bakfiets richting school.

Na school fiets ik naar mijn werk en na een lange dag werken, fiets ik weer terug naar mijn ouders. Hier zet ik de bakfiets neer. Patrick heeft de jongens al opgehaald dus ik loop meteen door naar huis. Het is altijd een hele organisatie.

Als de jongens op bed liggen kruipen wij op de bank op Judas te bingewatchen op Videoland. Goede serie!

Dinsdag

Ik doe het eigenlijk zelden, maar vandaag heb ik toch mijn haar los. Ik neem voor de zekerheid de borstel mee naar mijn werk en dat is maar goed ook, want halverwege de dag is het statisch en ziet het er niet uit…

Hier nog even een blije liftfoto met haar dat wel goed zit 😉 Milan en ik brengen Floris bij opa en oma en daarna breng ik Milan weer naar school. Ondertussen is het harder gaan waaien en maak ik deze foto bij mijn werk. Aan het einde van de middag moet ik best flink trappen op de bakfiets, maar ach, het is wel lekker om letterlijk even uit te waaien na een lange dag op kantoor.

Eenmaal thuis staat dit op mij te wachten, lekker!

Ondertussen wordt er een pakketje bezorgd (de Napapijri jas voor Milan) en niet veel later komt de Albert de boodschappen brengen voor de komende week. Milan helpt mee alles naar de keuken te brengen en ik maak snel deze foto. Weet je wat ik zo jammer vind aan dit soort foto’s? Dit stuk woonkamer lijkt veel smaller en het licht van de lamp lijkt een stuk feller dan dat het in werkelijkheid is. Dat maakt de foto’s een stuk ongezelliger.

Woensdag

Milan hoeft vanochtend niet naar school en dat geeft ons de tijd eens lekker rustig aan te doen ’s morgens. Hij spaart nu fanatiek de voetbalplaatjes van Albert Heijn en zag dat er ook een app was. Die moest natuurlijk uitgeprobeerd worden.

Tijd voor onze eerste afspraak van vandaag! We moesten naar de tandarts en waren er ruim 1,5 uur. Niet voor heftige dingen, maar ik moest eerst naar de preventieassistent en daarna moesten Milan en ik op controle. Helaas moeten we binnenkort weer terug, maar dit hebben we alvast achter de rug.

In de middag is het tijd voor de eerste musicalles van dit jaar! Terwijl Milan daar is gaan Floris en ik even naar de stad. Daar halen we een lekker sapje en genieten we van het zonnetje, want het is echt lekker weer!

Eenmaal thuis liggen deze op ons te wachten! Binnenkort meer hierover! Tussendoor komt de aannemer even langs voor het isoleren van de binnenmuur. Dit gaat begin maart gebeuren!

’s Avonds is het ook weer tijd voor de eerste zwemles van dit jaar. De laatste stop van vandaag.

Donderdag

Een drukke dag op het werk die we afsluiten met de nieuwjaarsborrel. Nu zijn we het nieuwe jaar pas echt goed begonnen!

Tegelijkertijd is het een heel rare dag met heel veel reacties op mijn blog van die dag. Als ik dit pakketje thuis krijg moet ik wel even lachen. Deze komt precies op het goede moment haha.

En deze ook! Pat heeft als verrassing deze lekkere tompoucen meegenomen van de bakker. Lekker! We gaan vroeg naar bed. Klaar met deze dag en op naar weer een nieuwe!

Vrijdag

Lekker vooruitzicht; ik heb de middag vrij genomen dus werk maar een ochtendje. Het voelt bijna als een mini vakantie haha. ’s Morgens ben ik nog wat aan het werk voor Mamablogger (heb wat werk in te halen) en ik draai mij héél even om… Toch was het lang genoeg, want niet veel later staat Floris op de bank om de afstandsbediening te pakken. Onze kleine boef!

Milan heeft met vriendjes afgesproken om te gaan schaatsen. Het kan nu nog, want na zondag gaat de schaatsbaan weer weg. Floris en ik zitten met de moeders in de tent ernaast en Pat schaatst met Milan mee. Lekker zo’n vrije middag!

Toch word ik halverwege de middag niet lekker en besluit ik lekker vroeg in bed te kruipen. Vaak helpt dat wel.

Zaterdag

En of het helpt! Op een loopneus na voel ik mij een stuk beter en jongens wat gaat het hard met de bezoekers de laatste tijd! Zo onwijs blij met jullie allemaal! Het was een roerige week op Mamablogger en dat heeft ook inzichten gegeven, maar gelukkig heeft de blog er niet onder geleden en dat doet ook goed. Deze foto maak ik om 8.30 uur. Lekker begin van de dag!

Om 9.45 uur word ik verwacht bij de nagelstudio voor mijn nagels. Dit keer kies ik voor donkergroen. Ik ben helemaal into groen de laatste tijd haha.

’s Middags doen we niet zoveel. Het regent en ik ben niet helemaal lekker. De jongens vermaken zich prima en ik kruip op de bank met de laptop om te bloggen.

Mijn ouders, oom en tante komen eten, gezellig! Mijn tante weet overigens precies waar ze me heel blij mee maakt; tulpen!

Zondag

Tijd voor ons zondagse ontbijtje! Deze eitjes zijn het lekkerst!

De rest van de ochtend werk ik weer lekker vooruit, maak ik wat foto’s en doe ik wat nieuwe ideetjes op. Gewoon lekker rommelen in huis, heerlijk. ’s Middags vieren we de verjaardag van mijn schoonzus die 50 wordt, gezellig! Op de eerste foto was het nog rustig, daarna zat het helemaal vol. Floris maakt ondertussen lol met zijn grote nicht Maud. Milan heeft zijn grote neven opgezocht.

Dit was onze week weer, op naar een nieuwe! Fijne week allemaal!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *