Home + Dankzij Fedde&Kees slaapt jouw baby straks een stuk rustiger! *Winactie*

Dankzij Fedde&Kees slaapt jouw baby straks een stuk rustiger! *Winactie*

Iedere ouder herkent de volgende situatie wel; je baby wordt wakker, is onrustig en valt moeilijk weer in slaap. Je wilt hem niet uit zijn bedje halen (want “dan is het einde zoek” zoals iedereen zegt) en stopt hem weer lekker in. Nog geen 10 minuten later is het weer feest, want je baby ligt echt niet lekker meer onder zijn dekentje. Nee, die heeft alles weggeschopt, heeft het daardoor koud en mist het geborgen gevoel. Floris is geen baby meer, maar een dreumes en dit maakten we maanden geleden mee en nu weer. Het ging een tijd erg goed en nu zitten we soms twee uur naast zijn bedje totdat hij slaapt. Als we weglopen gaat hij staan (in zijn slaapzak), heel hard huilen en wordt de onrust steeds groter. Omdat slaapgebrek echt “killing” is en we hem ook zijn goede nachtrust gunnen zaten we met onze handen in het haar. Hoe konden we dit patroon doorbreken?

Dekentjes wegschoppen en staan

Ik weet het nog goed toen de kraamhulp kwam. Ik dacht het ledikantje van Floris goed en laag opgemaakt te hebben, maar niets was minder waar. Het was nog steeds te hoog. En ik maar denken dat ik nu wel de nodige ervaring had haha. Sindsdien ben ik nog steeds voorzichtig. Ik maak het bedje laag op omdat ik nog steeds bang ben dat hij eronder kan komen en probeer hem zo strak mogelijk in te stoppen. Tegen beter weten in eigenlijk omdat Floris heel erg sterk is en alles binnen no-time heeft weggeschopt. Dat deed hij overigens ook al toen hij nog een baby was. Sterker nog, we hadden van die inbaker slaapzakjes zonder mouwen. Zelfs daarin presteerde hij het nog om zijn armpje eruit te krijgen! En als hij dan eenmaal wakker wordt, wordt hij onrustig en slaapt ‘ie niet meer. Het heeft wel wat weg van een vicieuze cirkel die moeilijk te doorbreken is. Tot nu dan!

Zo wordt Floris iedere dag wakker na zijn middagslaapje. Het maken van deze foto was al lastig, want hij spartelde alle kanten op

Fedde&Kees

In de eerste zin zei ik al dat iedere ouder dit waarschijnlijk wel herkent. De één wellicht meer dan de ander, maar over één ding zijn we het denk ik allemaal eens; we willen heel graag lekker slapen en het is fijn als het bedritueel rustig verloopt. Als een baby zich geborgen voelt, valt hij makkelijker in slaap en verlopen de avonden en nachten veel meer ontspannen. Er zijn talloze tips te vinden hiervoor en daarvan hebben we er al veel uitgeprobeerd, ook destijds met Milan.

Toch denk ik dat ik dé tip voor jullie heb! Het nieuwe merk Fedde&Kees met het Nunki lakentje!

Het Nunki lakentje

Soms kom ik iets tegen en vraag ik mij af waarom ik het niet bedacht heb. Dat had ik ook toen ik het Nunki lakentje van Fedde&Kees zag. Dit zou namelijk de oplossing kunnen zijn voor heel veel (wanhopige) ouders! Dat dit niet eerder is bedacht! Met dit lakentje heb je geen gedoe meer met strak instoppen, loslatende lakentjes én geen zorgen om veiligheid. Het Nunki lakentje werkt namelijk als volgt; je slaat het lakentje om het matras heen en sluit hem met het klittenband onder het matras. Je stopt het voeteneind ook onder het matras en als je kindje eronder ligt sluit je het lakentje met de rits aan de zijkant. Het lakentje kan dus niet meer schuiven. Bovenaan het lakentje zit een strakke band. Deze geeft een aangename druksensatie op het lichaampje van je kindje en daaronder heeft je kindje genoeg ruimte om te bewegen met de beentjes. Je baby kan niet meer verstrikt raken tussen het lakentje!

Bekijk hieronder alvast het filmpje, dan zie je meteen hoe het werkt;

Dit lakentje is ontzettend innovatief. Het ziet er leuk uit, biedt heel veel rust voor zowel het kindje als de ouders en het materiaal is prachtig.

Ik denk dat de Nunki thuis hoort op iedere baby uitzetlijst! Ik ben overigens niet de enige die dat denkt, want dit Nunki lakentje is genomineerd voor de ‘Baby Innovation Award’. Deze wordt uitgereikt tijdens de Negenmaandenbeurs waar je ook persoonlijk kennis kunt maken met Frederieke, het brein achter Fedde&Kees. Ook voldoet de Nunki aan de gestelde veiligheidsrichtlijnen.

Mijn eigen enthousiasme

Een tijdje terug zag ik de Nunki van Fedde&Kees voor het eerst op Facebook. Via via werd deze gedeeld en ik nam een kijkje op de website. Ik was meteen ontzettend enthousiast en reageerde op Facebook dat ik hier graag over wilde schrijven op Mamablogger. Dit is zo ontzettend uniek! Ik had gewild dat dit lakentje er een jaar geleden al was haha. Ik kreeg het nummer van Frederieke en we planden een telefonische afspraak om elkaar beter te leren kennen, maar ik wilde vooral het verhaal horen achter dit lakentje. De gedrevenheid en het enthousiasme van Frederieke is mij het meest bijgebleven na dit gesprek. En dat werkte aanstekelijk. Ik vind het zo ontzettend knap dat iemand van een idee een prachtig product weet te maken dat niet alleen innovatief is, maar ook echt werkt. Dat zie je alleen al aan de reviews op de website. Een eerlijk product dat gemaakt is met veel aandacht en dat alleen maar om andere ouders te helpen. Dan kun je als Mamablogger zijnde toch niet anders dan hierover te schrijven en dit met heel veel ouders te delen? Frederieke is bij mij langs geweest om de producten te brengen zodat ik ze zelf kon bekijken en kon voelen. Ik wil benadrukken dat ik verder niet ben gesponsord voor dit artikel, maar zelf echt oprecht enthousiast ben.

Het Nunki lakentje is er overigens in vier kleuren;

 • Lichtroze
 • Oud roze
 • Mintgroen
 • Grijs

Het bijpassende slaapzakje van Fedde&Kees

Ik noemde het net al even, maar naast het Nunki lakentje is er ook een slaapzakje; Bundi. Ook deze zorgt voor rustige slaapjes. Veel kindjes worden wakker van bewegende armpjes. Bij deze slaapzak zitten de armpjes wel in de mouwen en worden deze naast het lijfje dicht geritst. Door de stof en de methode behoudt jouw kindje nog wel enige vorm van bewegingsvrijheid, maar minder dan in een gewone slaapzak. Je kunt het zien als een lichtere vorm van inbakeren.

Het slaapzakje past perfect bij het lakentje dus je kunt mooie setjes maken.

Het Bundi slaapzakje is er in drie kleuren;

 • Wit stippel
 • Mintgroen
 • Lichtgrijs

Het 1000-dingen-doekje; de Fulu

Tot slot wil ik jullie de Fulu laten zien. Als je dacht dat een hydrofiel doek handig was, dan kende je de Fulu nog niet 😉 Als we een babybedje opmaken wordt ons altijd geadviseerd om een hydrofiel doek onder het hoofdje te leggen in een punt. Dat kan de eerste paar weken, maar zodra je baby beweeglijker wordt, vind ik dat ook gevaarlijk. Stel nu dat ‘ie deze over zijn hoofdje trekt? Een hydrofiel doek ademt misschien wel, maar ook dat brengt weer onrust met zich mee. Met de Fulu is dat verleden tijd, want deze kun je ook onder het matrasje stoppen!

De Fulu is ook te gebruiken als spuugdoek, je kunt hem meenemen tijdens een dagje weg om hem op een verschoningsmat te leggen , je kunt hem gebruiken om je kindje mee af te drogen en je kunt hem gebruiken om wat meer privacy te creëren tijdens het borstvoeden. Hij bestaat uit twee lagen; fijn badstof en een hydrofiele stof.

De Fulu is verkrijgbaar in de volgende kleuren;

 • Oud roze
 • Lichtroze
 • Mintgroen
 • Grijs

Ben je inmiddels net zo enthousiast als ik? Dit zal zoveel rust geven bij zoveel kindjes en hun ouders. Jullie kunnen tijdens de Negenmaandenbeurs zelf kennis maken met Frederieke van Fedde&Kees en de mooie producten. De Negenmaandenbeurs is van 20 t/m 24 februari 2019 in de RAI in Amsterdam.

Win een complete set in een kleur naar keuze t.w.v. €125,-!

Ik kan mij heel goed voorstellen dat je nu ook enthousiast bent geworden en heel graag een set zou willen. Ik heb goed nieuws, want ik mag een complete set in een kleur naar keuze verloten! Je krijgt dan het Nunki lakentje, het Bundi slaapzakje, Het Fulu doekje en het Propus spuugdoekje. Samen is dit, afhankelijk van de maat, een flink cadeau ter waarde van ongeveer €125,-! Meedoen is heel eenvoudig; laat hieronder weten waarom je de set zou willen winnen. Waarom zou jij, of iemand die je dit cadeau gunt, deze set heel goed kunnen gebruiken? Vertel het hieronder en we nemen op zondag 27 januari persoonlijk contact op met de winnaar. Zorg dus dat je een juist mailadres doorgeeft en houd deze ook goed in de gaten. Doe je mee?

Ondertussen duim ik heel hard dat Fedde&Kees de Baby Innovation Award 2019 wint!

Update 20 februari 2019; ik krijg net het bericht dat Fedde&Kees inderdaad de Baby Innovation Award heeft gewonnen! Wat mij betreft een zeer terechte winnaar, want wat is dit een fijn product en wat is Frederieke (het brein achter Fedde&Kees) ontzettend klantgericht. Gefeliciteerd! 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

112 Reacties

 1. Marjolein
  14 januari 2019 / 07:08

  Ik doe heel graag mee! Ik ben in verwachting van onze tweede dochter. Onze eerste sliep ook zo verschrikkelijk onrustig en we hadden idd alles geprobeerd. Haar zusje is net zo druk in mijn buik dus dit zou al een perfecte start zijn. Lijkt me fijn als het slapen in ieder geval geen probleem is ?

 2. Cindy Framke
  14 januari 2019 / 07:22

  Wauw wat een mooie set. Ik waag heel graag een kansje voor mijn kleine meisje van nu 8 weekjes oud. Beddengoed kun je nooit genoeg hebben met die kleintjes

 3. Wendy Joep
  14 januari 2019 / 07:31

  Oh yes please! Ben even blij dat ik deze post lees! Hier begint “dat gedonder” nu namelijk precies bij ons. Ze draait alle kanten op en schopt de deken weg, en daarna huilen dat die weg is… Zucht. En dan ligt ze nu nog in de cosleeper zelfs! Ik durf (lees: wil) haar gewoon bijna niet in haar ledikant leggen maar het wordt echt tijd nu om over te gaan. Ik ben alleen nog niet klaar voor 20x mn bed uit gaan haha. Dus stel t steeds maar uit hihi. Dit klinkt geweldig innovatief en zou dus ook zeer welkom zijn! Vorig jaar zat ik mog in de mamajury van de BIA maar dit keer gepast. Nu al spijt! Had dit handige product graag even van dichtbij beter bekeken. Nu maar hopen dat we winnen dan 😉 dan heb ik naast het van dichtbij bekijken er óók nog heel veel en lang profijt van 🙂

 4. 14 januari 2019 / 07:32

  Deze zou ik graag willen winnen voor m’n jongste zusje. Vorig jaar hebben alle 3 mijn zussen een kindje gekregen alleen de jongste had wat tegenslagen en was het allemaal erg spannend. Nu een gezonde zoon! Ik wil haar blij maken met dit kado dat ze een super doet en een mooie mama is.

 5. Manon Groenendyk
  14 januari 2019 / 07:34

  ik doe heel graag mee!!
  Zou dit de manier zijn voor onze 6 maanden oude baby ?
  het ziet er naast dat het heel handig is, ook heel mooi uit! mooie kleurtjes en geen poespas (hou ik persoonlijk erg van, lekker “simpel” )
  Hoop dat wij onze jongste met dat mooie setje mogen toedekken!

 6. Kristien
  14 januari 2019 / 07:35

  Wat een leuk artikel! Ik ben enthousiast geraakt en ben benieuwd wat de lakentjes voor effect hebben op mijn ventje van 6 maanden. Die groeit bijna uit zijn bakerzakje van een ander merk dus ben op zoek naar de volgende slaapzak/methode.

 7. sharon Davelaar
  14 januari 2019 / 07:43

  Hi mamablogger!!!

  Wat een fantastische oplossing!??!! Een stukje hemel op aarde (voor deze mama)???.
  Dit is inderdaad iets waarvan je denkt waarom heb ik dit niet bedacht…??!
  Ik heb sinds 3 weken een dochter Bobbi en heb samen met haar er heel wat slapeloze nachten op zitten.
  Ik ben namelijk zo bang dat ze stikt dat ik blij ben om te lezen dat ik niet de enige mama ben die zo denkt?. Honderden keren heb ik haar bedje gecheckt, laken goed vast ingestopt, deken ingestopt…weer bijschijnen met mijn telefoon om weer te checken! Daarbij is ze onrustig en best al sterk met haar armpjes, dus daarna ga ik nog even bedenken dat ze met die kracht best nog aan haar laken kan trekken..enz enz! Ik doe heel graag mee met deze actie, wat zullen wij dan weer lekker slapen??????! Groetjes Sharon en Bobbi?

 8. Rianne weerzomer
  14 januari 2019 / 07:44

  Wauw wat een mooie set. Ik heb hier nog nooit van gehoord maar het klinkt heel erg super. Ik doe graag mee voor ons dochtertje van bijna een maand oud. Goed en veilig slapen voor haar en voor ons is zo belangrijk. Dit had ik bij de andere kinderen al moeten hebben ?

 9. Klara
  14 januari 2019 / 07:59

  Hallo. Wat een leuke set. Ik gun hem mijn dochter die voor het eerst moeder wordt in April. Ze heeft een hele rare start gehad van de zwangerschap en kon er dus eerst echt niet van genieten. Nu het wat beter gaat hoop ik dat de laatste weken wel echt genieten wordt . Deze set zou dus wel een leuke verrassing zijn voor de aanstaande heit en mem ( We zijn friezen?)

 10. Evelien
  14 januari 2019 / 08:03

  Het kan bijna geen toeval zijn dat ik dit nu lees, liggend met een baby bovenop mij na een hele onrustige nacht. Wat zou ik toch toe zijn aan een rustig nachtje! En wat zou ik deze producten graag uit willen proberen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar ik zou het zo graag een kans willen geven en hopende dat het tegendeel bewezen word! 😉 voor mij allerliefste baby van bijna 12 weken maak ik heel graag kans om dit uit te gaan proberen!!

 11. Joska
  14 januari 2019 / 08:07

  Ooooh dit zou tof zij . Onze zoon heeft een spreidbroek en probeert te rollen. (Met wat moeite lukt dat) omdat hij dan al zijn dekens meeneemt ligt alles in zijn bed gedraaid.
  Terugrollen probeert hij ook maar lukt niet door al die gekke dekens. Dus… brullen!
  Dit zou wel een uitkomst kunnen zijn 🙂

 12. Iris
  14 januari 2019 / 08:10

  Ik zou heel graag deze set winnen voor onze kleine dochter die op komst is! Hoewel ik gigantisch geniet van de zwangerschap, ik ben nu 20 week, vind ik het ook een hele onzekere tijd… het is mijn eerste kindje en ik ben zo bang dat ik iets verkeerds doe! Toch, het gevoel dat je nu al zo kan houden van je kindje, is het zo fijn.

 13. 14 januari 2019 / 08:13

  Gaaf!! Ik doe heel graag mee. Mijn zoontje van zes maanden schopt ook in no-time zijn deken van zich af en wordt daardoor snel wakker. Ik vind hem vaak ook helemaal gedraaid in zijn bedje. Wie weet zou dit dé uitkomst zijn!

 14. Coco
  14 januari 2019 / 08:26

  Ik doe graag mee! Zal goed van pas komen, ben over 2 dagen (!) uitgerekend van ons meisje, spannend! Wanneer zal ze komen..? ??

 15. Hilde
  14 januari 2019 / 08:32

  Ik zou de set graag winnen voor mijn zusje die na veel geduld nu zwanger is van haar eerste kindje. Het zou een mooie aanvulling zijn bij de babyuitzet.

 16. Danielle
  14 januari 2019 / 08:38

  Wat mooi zeg!Als kinder/neonatologie verpleegkundige benadruk ik altijd de gevaren van losse lakentjes,dus deze neem ik mee in mjjn tips!Mijn eigen zoon is hier inmiddels te oud voor, dus ik doe graag mee om het cadeau te geve aan mijn zwangere zusje!We nemen zeker een kijkje op de 9maanden beurs!

 17. Saskia Hemelt
  14 januari 2019 / 08:39

  Nou heel graag! Ik ben zwanger van de tweede en jeetje wat weet ik de struggle nog goed bij de eerste. Mijn dochter frutselde net zo lang tot ze weer boven in haar bedje lag….zonder laken 😉 en dan zichzelf met haar armpjes wakker sloeg. Arm kind! Dit is echt een uitkomst en ben dan ook super enthousiast!
  Op naar fijne droompjes 🙂

 18. Kady
  14 januari 2019 / 08:41

  Wat een geweldige Winactie ??? wil heel graag winnen voor ons 1e wonder dat in februari op de wereld gezet gaat worden en ik deze prachtige spulletjes nog niet in huis heb ❤️

 19. Laris
  14 januari 2019 / 08:43

  Ik ben een trotse alleen staande moeder van 2 pachtige kindjes ?! Daarbij werk ik ook nog gewoon. Ik herkende me zo in je verhaal… uren aan het bed zitten… en als je dan denkt ze slaapt.. je gaat op je tenen stapje voor stapje de kamer uit… je bent er bijna .. en daar staat mevrouw alweer in der bed te huilen…
  Ze slaapt er onrustig , en s ochtends is ze natuurlijk moe?. Met gevolg dat ik me soms meer een zombie voel dan mama (haha!)
  Terwijl ze in het begin zo goed sliep?

  Toch blijft ze geweldig !maar een beetje nacht rust zou fijn zijn…

 20. Pamela Fioole
  14 januari 2019 / 08:46

  Ik ben zwanger van ons 3de kindje. Na 2 heerlijke jongens heb ik vorige week te horen gekregen dat ik ook nog een “meisjesmama” ga worden!!
  Wat een geweldig leuke verassing, we zijn dolblij. Er is alleen 1 klein nadeel, ik kan bijna niks meer van de jongens gebruiken voor de 3de spruit. Dat betekend alles opnieuw kopen, ook lakentjes, slaapzakken en dergelijke…. Mijn jongens heb ik allebei in moeten bakeren, dus ik verwacht weer zo’n drukke spruit. 😉
  Dit product lijkt me werkelijk fantastisch! Wat zou ik dit setje graag winnen!!

 21. Raquel
  14 januari 2019 / 08:46

  Ik doe heel graag mee voor mijzelf. Ik ben zwanger en verwacht mijn eerste kindje. Van alles wat al spannend is ben ik echt bang voor de slapeloze nachten. Ik maak mij zo’n zorgen dat ik dat niet trek en dat mijn kleintje niet gaat doorslapen. Goed begin is het halve werk zeggen ze toch?

 22. Anne
  14 januari 2019 / 08:48

  Ik zou deze set graag willen winnen voor mijn zus. Mijn zus heeft een ontzettende slechte start gehad met haar kleintje die pas geboren is. Weken in het ziekenhuis gelegen. Nu weer thuis maar de nachten zijn ontzettend onrustig waardoor ook mijn andere neefje erg slecht slaapt.

  Het lijkt mij ontzettend fijn als ik mijn zus zo’n mooie set kan schenken die zo iets positiefs teweeg kan brengen. Ik ga dus flink duimen!

 23. Rebecca
  14 januari 2019 / 08:53

  Dit zou ideaal zijn voor mijn zoontje. We hebben sinds de geboorte zoveel pech gehad. Borstvoedingsproblemen, verborgen reflux, scheefstand van zijn hoofdje, koemelkallergie, spruw en overprikkeling waardoor meneertje slaapproblemen heeft. In dit huis kunnen we wel weer een beetje rust gebruiken. Nu slaapt ons zoontje naast mijn man en mij in bed en krijg ik telkens maaiende armpjes in mijn gezicht. We zouden hem graag in zijn eigen bedje leggen met een veilig en vertrouwd gevoel.

  Toen ik Fedde en Kees tegenkwam op facebook wist ik meteen dat dit een uitkomst zou kunnen bieden voor ons rusteloze mannetje. Het liefst had ik die dag zelf meteen een set besteld. Helaas voor mijn portemonnee een beetje te prijzig. Het zou geweldig zijn als wij de set mogen winnen!

 24. Meike
  14 januari 2019 / 08:59

  Ik doe graag mee!
  Onze dochter Pien is vorige week geboren na een zwangerschap van 32 weken. Ik lag sinds 29 weken in het ziekenhuis met vroegtijdig gebroken vliezen. Pien ligt nog in de couveuse en zal nog zeker een aantal weken in het ziekenhuis moeten liggen. Ik denk dat als ze eenmaal mee naar huis mag ze heel graag nog de geborgenheid zal voelen. Deze slaapzak met lakentje zal dat haar zeker geven! Daarom zou ik heel graag mee willen doen en uiteraard ook willen winnen! Ik ga duimen!

 25. Monique klopper
  14 januari 2019 / 09:03

  Ah dit zou ik.mijn kleine man zo.gunnen …. lekker slapen. Geboren.met een hart afwijking waar door hij in zh moest blijven. En nu.in zh met een virus heel zijn slaap ritme is van slag omdat artsen ook snachts werken. Dus als hij thuis is zou het fijn zijn voor hem.als hij gewoon weer heerlijk kan slapen en er is ook nog is een mint groene kleur ?

 26. Rebecca
  14 januari 2019 / 09:06

  Wat zou ik dit pakket graag winnen! Onze dochter is nu 2 maanden en nu al erg sterk. Ik hoop dat we straks in het ledikant op deze manier een rustig plekje kunnen creëren

 27. Nellie
  14 januari 2019 / 09:09

  De producten van Fedde en Kees zijn inderdaad erg fijn, wij hebben het slaapzakje volop in gebruik (een extra zou wel goed van pas komen). Die baby innovation award is wat mij betreft voor Fedde&Kees! Graag zou ik ook kennismaken met de andere producten, zodat onze zoon van twee maanden lekker kan dromen.

 28. Daniëlle Pepplinkhuizen Oldeman
  14 januari 2019 / 09:17

  Ik zou het heel graag willen winnen voor onze net 2 maanden oude dochtertje! Ze is een hele onrustige slaapster die nu al voor elkaar krijgt om onder haar laken/deken vandaan komen, en dat terwijl ze in een inbakerslaapzak ligt! Dit zou een uitkomst zijn! Zo hoeven papa en mama niet steeds eruit om haar terug te stoppen! En zo heeft zuslief ook haar nachtrust terug, die telkens wakker schrikt als dr zusje weer huilt omdat ze boven de laken/deken ligt!

 29. Miranda
  14 januari 2019 / 09:19

  Wouw! Ik doe heel graag mee met deze actie! Ik ben inmiddels 31 weken zwanger van ons tweede kindje, een jongen dit keer! Super spannend! En voor hem zou ik heel graag deze set willen winnen. Het is inderdaad erg herkenbaar de situatie die je omschrijft! Ook onze dreumes heeft een periode slecht geslapen! Had ik deze tip maar eerder tegen gekomen.

 30. Joelle Tiemens-Daanen
  14 januari 2019 / 09:20

  Ik zou deze set héél graag willen winnen voor onze dochter Nowy. Ze is 12 weken oud en heeft tot nu toe altijd ingebakerd geslapen. Ze heeft de eerste weken van haar leventje zo ontzettend veel krampen gehad en kon daardoor niet goed slapen. Ik gun haar echt een goede nachtrust en dat moet zeker lukken met deze set zodat we het volledige inbakeren kunnen gaan afbouwen. Ik zou heel graag het slaapzakje in stippel willen en het lakentje lichtroze. We duimen heel hard!

 31. Renate de Block
  14 januari 2019 / 09:21

  Wat een leuke actie!
  Ik doe graag mee? onze zoon groeit namelijk uit zijn swaddle me en we hebben al diverse keren ook met afbouwen geprobeerd te laten slapen in slaapzak maar nee hij maait zichzelf continu wakker en slaat zijn fopje uit zijn mond en word dan helemaal overstuur.. dit zou DE oplossing zijn?
  ??

 32. Melissa
  14 januari 2019 / 09:27

  Onze kleine heeft al een tijdje het slaapzakje, en dit bevalt super goed! Zou heel graag willen winnen om te kijken of hij in combinatie met het lakentje nog beter slaapt. Ook is hij al bijna uit het slaapzakje gegroeid! Fingers crossed ?

 33. Kimberley
  14 januari 2019 / 09:29

  Wauw wat een geweldig en inderdaad erg innovatieve set!
  Nog niemand mag het weten, kriebels in mijn buik.
  Net als je denkt dit gaat ons nooit lukken, komt onze droom dan toch uit, ZWANGER!
  Mijn hormonen vliegen alle kanten op en de babyuitzet begint steeds completer te worden, deze kan natuurlijk niet ontbreken.
  Zou niet alleen een verassing voor de baby zijn, maar ook voor de papa na een moeilijke tijd!

  Heel veel liefs Kimberley, papa en de kleine spruit

 34. Corinne
  14 januari 2019 / 09:29

  Ik zou het cadeau willen geven aan mijn schoonzus.
  Ze is op 20 januari uitgerekend.Lijkt mij een leuk kraamcadeau.

 35. Ilonka
  14 januari 2019 / 09:44

  Ik doe heel graag mee aan deze winactie voor ons dochtertje van 7 weken.
  Ik kijk al een tijdje naar de Fedde&kees producten, maar na zoveel dingen proberen, weet je gewoon niet meer wat je nou weer aan moet schaffen.
  Sinds de geboorte slaapt ze al slecht, onrustig en weinig.
  Van alles geprobeerd, maar niks helpt echt goed. Hierdoor slaapt zij alleen ‘s nachts maar in haar eigen bedje en de rest van de dag in de draagdoek, wagen of niet.
  Wat zou het fijn zijn als dit set haar helpt bij beter en rustiger te slapen en wie weet dat ze daardoor wel vaker overdag ook in haar bedje kan slapen en dus goed kan uitrusten!

 36. Luna
  14 januari 2019 / 09:54

  Leuk! Hier wil ik wel graag kans op maken! Nu 40+ weken zwanger van onze 3e dochter, dus komt heel erg van pas. Altijd leuk om wat nieuws uit te proberen. Ben vooral ook benieuwd naar de FULU. ♡♡♡

 37. Jennifer annuschek
  14 januari 2019 / 09:55

  Jaaa ik doe graag mee voor mijn onrustige slaper van 5 maanden!!! Had al contact gehad met fedde&Kees maar ik heb er gewoon het geld niet voor. Dus winnen zou perfect zijn!!!!

 38. Angela
  14 januari 2019 / 09:59

  Ik doe heel graag mee. Mijn dochter van 4 maanden ligt altijd zonder dekens en is zo onrustig met slapen dat ik ook erg nieuwsgierig ben naar de slaapzak. Ik hoop echt dat we dit winnen zodat mijn kleine meid ook zelf weer wat meer nachtrust krijgt.

 39. Jeannette
  14 januari 2019 / 10:00

  Oh toen ik dit zag, dacht ik wat een uitkomst voor m’n trappelende ventje. Welke erg onrustig “slaapt”, waardoor papa en mama ook slecht slapen. En ik gun m’n kleintje zoveel slaap en rust voor zijn ontwikkeling. Ik zou het set heel graag willen winnen.

 40. Alma
  14 januari 2019 / 10:02

  Ik loot graag mee voor mijn dochter. Ze is 2 maand en slaapt nu nog ingebakerd. Dit zal een goede vervolg oplossing zijn ?. Kan ze rustig slapen en niet zichzelf wakker houden ??

 41. Carmen
  14 januari 2019 / 10:07

  Wat een uitkomst lijkt me dit zeg! M’n dochtertje van 4 maanden is echt drama met die spartelpootjes. Ben heel benieuwd of dit werkt en zou het daarom graag willen winnen om uit te proberen!

 42. Lize
  14 januari 2019 / 10:15

  Ik doe graag mee voor mijn vriendin, een super sterke power mama, ze heeft net een klein lief meisje en ze doet het helemaal alleen. De nachten voor haar zijn best zwaar de mini word om de 2 uur wakker! Dus misschien door dit super leuke setje slaapt haar mini wat beter en zij zelf ook!

 43. Simone
  14 januari 2019 / 10:18

  O dit lijkt mij zo de uitkomst voor mijn onrustige slapertje!! Mijn zoontje is nu 10 weken oud en slaapt onrustig. Zo zielig om te zien dat hij zijn rust niet kan vinden tijdens het slapen. En dan nog het mooiste, hij is zo aan het schoppen, dat zijn deken telkens van hem af ligt, wat ik ook doe. Daardoor is heeft hij het snel koud.
  Dit lijkt mij echt geweldig!!! Zal hij de rust krijgen tijdens het slapen? (En wij dus ook onze nachtrust)

 44. Manon Laurier
  14 januari 2019 / 10:24

  Ik doe heel erg graag mee. Mijn jongste dochter Fleur draait en beweegt non stop in haar bed. We moeten haar continu weer goed neer leggen, omdat ze anders wakker wordt Ik ben helemaal enthousiast na het lezen van jouw artikel en ik hoop heel erg dat we dit mogen winnen. Meer slaap zou voor ons allemaal meer dan welkom zijn!

 45. Ayda Hasanoglu
  14 januari 2019 / 10:27

  Ik zou deze set graag in mintgroen willen winnen voor mijn hoogzwangere beste vriendin. Hetbis haar eerste kindje en ik denk dat ze alle hulp goed kan gebruiken!

 46. Angelique
  14 januari 2019 / 10:37

  Wauw. Dit is precies wat wij nodig hebben voor onze dochter. Hebben inmiddels al heel wat slapeloze nachten achter de rug. Omdat ze net zoals jullie jongste. Binnen no time haar lakentje afstapt en het dan koud heeft.
  Wij zouden hem super graag willen winnen. Want denk echt dat deze ons zou kunnen helpen.
  Momenteel niet in de mogelijkheid om zoiets zelf te komen dus als wij mogen winnen zou het echt een geschenk zijn. Hopelijk iedereen weer wat meer slaap. Maar gun het de andere mama’s ook

  Duimen maar ?

 47. Ymelda
  14 januari 2019 / 10:43

  Ik doe mee voor mijn neefje en zijn vriendin.

  Ze zijn 17 december trotse ouders geworden van een prachtig meisje.
  Het is hun eerste kindje dus kunnen wel wat extra gebruiken.

 48. 14 januari 2019 / 10:52

  Super leuk voor ons kindje wat in februari geboren gaat worden:)
  Heb er al heel veel over gehoord en kom zelf uit het dorp waar fedde&kees ontworpen is?

 49. Jaimy-Sky
  14 januari 2019 / 10:56

  Ik zou deze set heel graag willen winnen! Mijn dochtertje van nu 6 maanden oud is een enorm onrustige slaapster, ze schopt de dekens van zich af, haar handjes vliegen alle kanten op en ze kan de slaap pas vatten als we haar handjes voor haar vasthouden. Dan wordt ze vaak wakker omdat ze het laken van zich af heeft getrappelt en het dus koud heeft. Daarnaast lijkt het me enorm lekker voor haar dat het lakentje van Feddekees een beetje druk geeft!

 50. Corrie vd Oord
  14 januari 2019 / 10:56

  Ik zou t mijn dochter Lara zo gunnen. Omdat ze na een stilgeboren voldragen zoontje, en twee miskramen eindelijk haar baby Bruce in de armen kan houden. En ja.. bezorgd is ze dus wel wat meer.
  Ook heeft ze geen werk meer omdat ze door verdriet niet kon werken, contract fini.
  Dus winnen, dat zou echt heel mooi zijn . ?

 51. 14 januari 2019 / 11:03

  Ik doe graag mee. Ik ben in verwachting van onze eerste dochter en mijn vriend en ik zijn allebei vroeger onrustige slapers geweest. Bij vriendinnen ook gezien hoe het kan zijn als ze niet slapen en de boel afbreken. Als ik op deze manier dat kan voorkomen met dit prachtige setje zou dat heel fijn zijn. Ook ipv de hydrofielluier onder het hoofdje de full luier, puur voor mijn gemoedsrust.

 52. nathalie
  14 januari 2019 / 11:32

  Dit lijkt me heel fijn voor onze baby op komst, iets meer beweging als met inbakeren en toch lekker de eventueel maaiende armpjes uit het gezicht

 53. Denise
  14 januari 2019 / 12:20

  Wat lijkt me dit handig zeg! Ons zoontje schopt al regelmatig z’n dekentjes weg… heel handig dat je dit met klittenband kunt voorkomen! Ik doe graag mee☺️

 54. Curina Antonia
  14 januari 2019 / 12:22

  Dit zou nu echt geweldig zijn!!!
  Isiah is morgen een half jaar en zou dus nu zonder inbakeren moeten gaan slapen, maar dit lukt hem nog niet.
  Hij heeft dit zo nodig.
  Dit lakentje en de slaapzak lijken me de ideale vervanging voor hem.
  Ik ga echt heel hard duimen want hij moet wel lekker kunnen slapen, mijn schatje ?

 55. Laurentia
  14 januari 2019 / 12:44

  Wat een mooie set! Deze zou ik graag willen winnen voor mijn meisje. Ze is nu 11 weekjes en draait al het hele bed door. Hierdoor kunnen wij haar helaas niet meer inbakeren. Wat is ze onrustig en soms ontroostbaar omdat ze haar veiligheid mist. Deze veiligheid zou wel gegeven kunnen worden door het lakentje Niki. Zou heel goed uitkomen om deze prachtige set te mogen winnen voor haar!

 56. Margje Rijsdijk
  14 januari 2019 / 12:45

  Wat een mooi product! In juni verwachten wij ons derde kindje en ik maak graag kans op deze set. Dit kindje was niet gepland, maar zeker wel gewenst! Onze jongste is nu 9 maanden dus pittig wordt het wel. Maar dat gaat vast helemaal goed komen.

 57. 14 januari 2019 / 12:54

  Onze kleine jongen is nu 12 weken oud en slaapt heel onrustig. Hij heeft een erg slechte start gehad waaronder al een operatie en heeft hierdoor extreem veel last van het moro-reflex (te veel prikkels, paniek etc) en dus constant armen in de lucht. Pacco doek is vrij radicaal voor hem en kun je ook niet eeuwig blijven gebruiken. Dit setje zou zo welkom zijn. Met vriendelijke groet

 58. Jolanda van houwelingen
  14 januari 2019 / 13:52

  Ik zou de set heel graag willen winnen voor mijn mooie meisje van 6 weekjes oud. Mijn nichtje Eline vd ent heeft me er in getagd en heb van haar de goede ervaringen gehoord en over jullie gelezen! Lijkt me super fijn en wie weet slaapt me meisje dan eens een nachtje door!

 59. Maaike van Raamsdonk
  14 januari 2019 / 14:21

  Heeeeel graag!

  Mijn dochtertje Suus, van 4 maanden oud is nu twee maanden afhankelijk van een sonde omdat ze om onverklaarbare redenen niet voldoende drinkt. Je kan baby’s nog niet duidelijk maken dat het eruit trekken van de sonde niet handig is. Tevens slaapt ze onrustig. Momenteel bakeren we haar volledig in, maar dat moeten we toch eens gaan afbouwen. Want als ze kan omrollen is dit te gevaarlijk.

  De combinatie laken en slaapzak lijkt me dan ook ideaal. Ik heb reeds een set besteld, maar omdat mijn dochter erg spuugt komt het voor dat we midden in de nacht de volledige boel moeten verschonen. Een extra set is dan ook meer dan wenselijk!

 60. Marjolein Samberg
  14 januari 2019 / 14:37

  Hoi hoi!

  Ik doe heel graag mee aan deze actie.
  Onze dochter heeft een moeilijke start gemaakt helaas. Ze dronk er moeilijk en had daardoor een neus sonde om toch de voeding te kunnen geven. Hierdoor moesten wij haar ook ingebakend laten slapen zodat ze deze sonde er niet uit kon trekken in haar slaap.
  Nu ze ruim 4 maanden is drinkt ze wel weer wat op eigen kracht maar nog niet voldoende. Dus ze ka n helaas nog niet zonder de sonde. Toch moeten we gaan afbouwen met de inbaken doek.
  De fedde&kees slaapzak lijkt ons een hele goede opvolging van de doek. Duimen dat ik deze set mag winnen!

 61. Marjolein Samberg
  14 januari 2019 / 14:41

  Hoi hoi!

  Ik doe heel graag mee aan deze actie.
  Onze dochter van 4,5 maand is een erge drukte maker en heeft erg veel baat bij het ingebakend slapen in de pacco doek.

  Nu moeten we dat gaan afbouwen, en een gewone slaapzak is zeker nog geen optie.
  De fedde&kees slaapzak en lakentje lijkt ons een super opvolging voor de inbaken doek. Dus duimen dat we de set mogen winnen!!

 62. Esther Veltkamp
  14 januari 2019 / 14:51

  Na onze verschrikkelijke heftige afgelopen periode , de periode dat ons zoontje 9 weken te vroeg werd geboren. Zou het voor hem ontzettend fijn zijn om na alle ziekenhuis onderzoeken en weken in het ziekenhuis verblijven de rust en veiligheid van deze mooie set te hebben. Hij slaapt nog erg onrustig en kan ze geborgenheid nog niet zelf vinden . Zou voor zijn maar ook onze nachtrust nu hij eindelijk thuis is zooo fijn zijn!!! Ik duim voor me zelf heeel hard !

 63. Annemieke de Bruin
  14 januari 2019 / 15:21

  Jaaaa ik doe heel graag mee. Mijn dochter is vanaf dag 1 een onrustige slaapster. Alles geprobeerd. Ik wil het niet eens per see voor mijn eigen nachtrust, maar vooral voor die van haar. Want goed slapen = goed groeien.
  Duim duim duim

 64. Femke
  14 januari 2019 / 15:56

  Ik zou de set van Fedde & Kees heel graag winnen voor ons tweede kindje dat in april geboren wordt. Hadden we dit twee jaar geleden maar gehad bij ons eerste kindje. Wat hebben we toen veel uitgeprobeerd om hem rustiger te laten slapen. Nu nog steeds zoekt hij alle hoeken van het bed op tijdens zijn slaapjes ?.

 65. 14 januari 2019 / 17:16

  Ik zou deze suuupergraag winnen! Mijn dochtertje slaapt al 4 maanden zeer onrustig. De laatste maand word ze elk uur al krijsend wakker… Ze slaapt in een slaapzak, maar staat zonder problemen recht in haar bedje, een lakentje wil ze ook niet en trekt ze meteen van haar weg. Wie weet kan dit onze redding zijn en kunnen we weer enkele uren slapen!

 66. 14 januari 2019 / 18:32

  Hoi ik wil heel graag meedoen voor mijn aankomend nichtje/neefje, mijn broertje en vriendin worden voor de eerste keer papa en mama en ik zou ze graag met dit willen verassen.
  Veel liefs chantal

 67. Marjolein
  14 januari 2019 / 20:10

  Ik zou deze set heel graag willen winnen zodat we ons kleine wondertje de mooie spullen kunnen geven en haar het beste kunnen bieden

 68. Lotte van Breukelen
  14 januari 2019 / 21:17

  Wat een super actie!! ?? Het slaapgebrek met onze eerste kleine was echt een ramp!? Hij is nu 14 maanden en heeft in totaal 1 week doorgeslapen! ?? Toen werd hij ziek en nu komt hij snachts weer.? Het gaat gelukkig wel de betere kant weer op en dat is maar goed ook want nr. 2 is onderweg! ?
  Dit setje ziet er echt schitterend uit voor in de nieuwe babykamer! We hopen op de mint froene variant. Hopen dat de nieuwe baby lekker snel door zal slapen want mama heeft haar rust nodig!! ❤❤

 69. Sylvia van den Bogaard
  14 januari 2019 / 21:18

  Heel graag voor ons 2e kindje. Ze is een refluxBaby en alles verschuift in haar bedje omdat het altijd schuin omhoog staat . Fit klinkt echt als zo’n geweldige oplossing !

 70. Rachel Bonapart
  14 januari 2019 / 21:36

  Heel graag! Niet voor mijn eigen dochter (even oud als Floris). Maar voor mjjn zusje. Allebei mijn kinderen waren erg wild in bed, ik heb ze daarom ook beide ingebakerd. Toch werkt dat ook niet helemaal, doek gaat los etc. Om mijn zusje dit te besparen, gun ik haar deze set heel graag voor haar dochtertje (verwacht half maart). Ze hebben alle spulletjes in het mintgroen, dus dat is helemaal leuk!

  P.S. gebruik jij een deken en een slaapzak? Ik ben zelf ook nog wat zoekende. Ik gebruik nu een dikke slaapzak en een dun los dekentje omdat mijn dochter wel graag kroelt met een dekentje.

 71. Christine
  14 januari 2019 / 21:42

  O wauw, Marisca!!
  Wat een fantastische winactie ?
  Wat gaaf dat je dit mag weggegeven!

  Durf eigenlijk bijna niet te zeggen dat ik héél graag mee zou willen doen voor mijn dochter en voor mijzelf..!!
  Het is zo’n herkenbaar issue, dat ze zichzelf wakker maken door wilde armbewegingen of de kou omdat het beddengoed weg is geduwd! En de prints van de slaapzakken.. zo mooi! Verder geef ik borstvoeding en zou het duizend-dingen doekje dus ook in dat opzicht goed van pas komen… Want ik heb totaal geen moeite met voeden in het openbaar, maar om daarna ‘de boel’ weer netjes op te bergen vind ik na vijf maanden nogsteeds best een uitdaging, dan zou zo’n doek over je schouder een uitkomst zijn!

  Hoop dat degene die deze prachtige set zal winnen er heel veel plezier van zal hebben en fingers crossed dat wij dat mogen zijn ? Heel veel succes met het aanwijzen van de winnaar!!

 72. Katrien van den Heuvel
  14 januari 2019 / 21:43

  Wat een fijne producten! ? Voor ons zijn deze merken nog niet bekend maar we zouden ze graag voor ons nachtbrakertje proberen.? Onze kleine heeft nog niet 1 nacht doorgeslapen ondanks alle tips die we van vrienden en familie hebben opgevolgd! ?We zijn echt op(!!!) en hopen dat het slaapzakje zal helpen ? Samen met al deze lekkere warme en zachte dekentjes en doekjes zal het hopelijk snel goed komen!

 73. Esther
  14 januari 2019 / 22:46

  Oh dat ziet er gaad uit. Het lijkt mij wel wat voor onze wildebras

 74. 15 januari 2019 / 00:15

  Oh je zou onze kleine Iggy hier zo onwijs blij mee maken. Naja ons dus ook heel erg. Onze kleine is nu 10 weken oud en ze is zo onwijs druk en beweeglijk. Dit heeft deels met haar karakter te maken maar ook deels met dat ze heel erg last heeft van kraampjes. Ook heeft ze omdat ze heel lang in stuit heeft gelegen, naja zeg maar eerijk helemaal gevouwen lag tijdens de zwangerschap heel erg last van haar heilig been wat ook door is getrokken naar haar ruggetje. Ze heeft dus al heel lang zo veel pijn. Het zou haar denk heel veel rust geven en daardoor ook wat minder pijn denken wij. Los van dat vinden we het er ook heel leuk uit zien. En dat is tegenwoordig nogal moeilijk te vinden. We duimen met zijn 3en (Iggy met haar hele hand hahaha) dat we dit gaan winnen. Zullen we dan eindelijk wat meer meer nachtrust gaan krijgen?! Bedankt en succes!

 75. Anita Romkes
  15 januari 2019 / 02:43

  Wat een super uitvinding ?, dit zou wel eens de oplossing kunnen zijn voor mijn lieve mooie kleinzoon Jaxx! Ik gun hem en zijn geweldige ouders een heerlijke veilige nachtrust. Fingers crossed

 76. Kristel Gubbels-daemen
  15 januari 2019 / 08:06

  Wow wat een mooie set en wat een gave uitvinding. Maak er graag kans op voor onze dochter Lotte. Ze is erg onrustig en slaapt erg slecht. Ze kwakkelt steeds met haar gezondheid en gok dat ze daardoor ook slecht slaapt.

 77. Tamara
  15 januari 2019 / 08:11

  Wat zou ik dit graag voor ons tweede kindje willen winnen. Een heel herkenbaar probleem bij onze oudste. En omdat we bij onze oudste veel geleende/tweedehands spullen hadden, kunnen we wel wat nieuws gebruiken voor onze tweede. Voorlopig gaat de voorkeur naar mintgroen, volgende week weten wij pas of er een zoon of een dochter bij komt.

 78. Heleen
  15 januari 2019 / 08:30

  Oh ik zou deze heel graag winnen voor mijn dochtertje Lea van elf weken. Ze wordt sowieso nog iedere twee a drie uur wakker voor een voeding, maar nu worstelt ze zich tussendoor ook steeds onder haar dekentje uit. Dus tussen de nachtvoedingen door ben ik haar nu ook nog zes keer per nacht opnieuw aan het instoppen. En dan krabt ze zich ook nog vaak in haar gezichtje s nachts, zo sneu! Het zou superfijn zijn als we met dit setje allebei wat meer slaap krijgen!

 79. Marie
  15 januari 2019 / 08:31

  Ik zou de set graag winnen voor onze zoon zodat we allemaal lekker kunnen slapen!

 80. 15 januari 2019 / 08:40

  Wat zou ik deze set graag winnen voor ons meisje june (7mnd)! Het is een heerlijk kind maar heel druk in haar slaap dus… altijd onder de dekentjes vandaan. Het zou niet alleen heel handig zijn maar jeetje wat is het mooi!! Alles ziet er zo zacht en fijn uit…!
  Ik ga heel hard duimen!

  Liefs Eef

 81. Floor Verseveldt
  15 januari 2019 / 08:42

  Hier hebben wij ook een onrustige slaper dus ik ben erg benieuwd na het lezen van jouw verhaal en het zien van het filmpje. Ik kende het merk nog niet. ?

 82. iris
  15 januari 2019 / 12:01

  Mijn vriendin gaat bijna bevallen van een zoontje. Zou fijn zijn dit cadeau te doen aan haar?

 83. Sabrina
  15 januari 2019 / 13:40

  Ik zou het setje heel graag willen winnen voor mijn mooie dochter van bijna 4 maanden, ze heeft de afgelopen 4 maanden zich niet heel fijn gevoeld en was erg onrustig, er is nu koemelkallergie ontdekt en voelt zich een stuk fijner en beter in haar vel, nu moeten we haar nog gaan leren alleen te slapen en denk dat deze set ons daar goed bij kan helpen, een steuntje in de rug om te gaan leren alleen te slapen. Wij duimen heel hard mee

 84. rita van der westen
  15 januari 2019 / 14:05

  OMG dit is de ideale oplossing voor ons!!!… Onze kleine van 6 weken is zo bewegelijk dat ze zichzelf nooit in slaap kan laten vallen.. We hebben t inbakeren met verschillende slaapzakken geprobeerd maar gilt t uit!! Een slaapzakje vind ze heerlijk alleen bewegen die handen alsof ze op een goed feestje staat… Nu bakeren we haar strak in met een dekentje waar ze onder hoort te slapen . wat haar veel rust geeft, maar ze t soms nog voorelkaar krijgt dit los te wurmen… nog 4 weken en mama moet weer werken, na een zware bevalling en een bloedtransfusie gehad te hebben en nog elke nacht slapeloze nachten zou t zo fijn zijn als ons meisje rust kan vinden in haar slaapmomenten zodat mama ook wat fitter en energieker word ??

 85. Marike
  16 januari 2019 / 00:04

  Deze zou ik dolgraag winnen. Ik gebruik nu een bakerdoek voor m’n zoontje van bijna 3 maanden maar wil eigenlijk een beetje minder strak. Ook wil ik t mijn ouders en kinderdagverblijf makkelijker maken zodat ze niet hoeven te klungelen met alle klittenband wikkels. Ik ben een draagdoek moeder en hij is t dus gewend een soort druk tegen z’n buikje te voelen wat hij heerlijk vindt, t lakentje lijkt me dan ook een uitkomst.

 86. Wilma Bergsteijn
  16 januari 2019 / 09:18

  Wat een mooi product én een leuke win-actie! Dat zou ontzettend welkom zijn; hier net vier weken geleden weer moeder mogen worden van een heel lief meisje. Mijn andere kinderen zijn al wat ouder, 10 en bijna 9, dus wij mochten (lees: moesten) de héle uitzet opnieuw aanschaffen, aangezien deze dame onze mooiste verrassing ooit is.
  Het verbaast mij hoeveel er veranderd is in relatief korte tijd, zeker ook op slaapgebied! Momenteel baker ik mijn dochter al in omdat ze zichzelf wakker maait met haar armpjes, ik denk dat dit product een hele prettige opvolger zal zijn!

 87. Marloes
  16 januari 2019 / 10:26

  Wat een prachtige producten! Die had ik graag eerder leren kennen. Mijn dochter is nu net zo oud als Floris en heeft vooral de eerste maanden slaapproblemen gehad vanwege haar reflux. Nu gaat het gelukkig allemaal weer goed en zou ze hier heerlijk mee kunnen slapen. Ons nichtje is 6 maanden jonger, dus die zou er daarna van kunnen genieten! ???

 88. Angela
  16 januari 2019 / 16:08

  Ik zou hem willen winnen voor mijn kleine Kanjer Jake, omdat hij ontzettend veel moeite heeft met slapen. Inbakeren vind hij niks maar eigenlijk mist hij wel die geborgenheid als ie in zn bedje ligt. Dit is dus Ideaal, ook omdat zn grote broer niet zo goed is in zn bed goed leggen als hij moet oppassen ?

 89. Marian B
  16 januari 2019 / 21:42

  Wat mooie set en handig! Ik doe graag mee voor mijn zwangere zusje. Binnenkort krijgen wij ook te horen wat het geslacht is, spannend! De kleur laat ik daar van afhangen, maar dat komt helemaal goed.

 90. Daisy
  17 januari 2019 / 08:58

  ??? Wat een gave win actie!! Wij zouden heel graag de set willen winnen. Ik ben net 9 weken geleden moeder geworden van een geweldige jongen. Overdag is het een vrolijke vent maar de avonden zijn een ramp. En dan vooral het slaap gedeelte en deze mama is kapot! We hebben ju al een Pacco, puckababy, swaddle me en een gewone inbakerdoek geprobeerd. Maar meneer blijft onrustig of heel boos omdat hij zo vast zit. Via Facebook kwam ik bij fedde en kees en zou heel graag dit willen proberen omdat het gewoon vriendelijker en veiliger is. Helaas is het financieel niet mogelijk voor ons om dit zelf aan te schaffen! We zouden heel blij zijn met elke kleur maar als ik mag kiezen, dan heel graag de mint groene

 91. Nikita
  17 januari 2019 / 10:08

  Het eerste wat ik vanmorgen lees is dit artikel en dat na een zoveelste gebroken nacht.. Oh wat zijn wij mie en wat zouden wij dit graag willen winnen! Het zou zo fijn zijn als dit zou werken voor onze zoon! Wij duimen heel hard!!!

 92. Claudia
  17 januari 2019 / 13:19

  Ik zou graag mee doen om onze kleine man van 3 weken weer aan het slapen te krijgen. Hij heeft last van reflux en dit samen met het slechte slapen maken dat hij erg onrustig is misschien dat dit weer wat rust kan brengen.

 93. Maaike Steenwijk
  17 januari 2019 / 13:32

  Ik zou heel graag deze set winnen. We verwachten ons eerste kindje en deze set lijkt mij ontzettend handig. Ben zelf verloskundige en als dit bevalt dan kan ik hierover ook weer adviezen geven aan kersverse ouders. En als die kleine straks goed hierdoor slaapt zou dat geweldig zijn want ben er al genoeg nachten uit door mijn werk ?
  De mint groene of grijze set past mooi bij ons in het kamertje.

 94. Anke Hoeijmakers
  20 januari 2019 / 19:47

  Hallo!
  Wat zou ik graag de Nunki en de rest van deze prachtige set willen winnen. Mijn dochter gebruikte eerst een Puckababy maar is hier nu uitgegroeid en het is elke avond een strijd met die maaiende handjes..
  Dat dit inderdaad nooit eerder is bedacht! Dan had ik al die Puckababys niet hoeven kopen haha!!

  Fingers crossed!

 95. Kay Gijsbers
  20 januari 2019 / 19:51

  Hallo,

  Ik doe als papa mee voor de winactie. Mama heeft een keizersnede ondergaan en is langzaam herstellende.

  Ik denk dat we met het nunki-lakentje wat rust kunnen terugbrengen in ons huis want onze lieve dochter is een druk met de armen wapperend meisje en maakt zichzelf nog wel eens wakker.
  Wij als ouders hopen vooral dat ze hierdoor meer rust kan ervaren en zo lekker kan slapen.

  Bij voorkeur kiezen we voor de grijze set. Deze past bij de kinderkamer die ingericht is met rustige kleuren.

 96. Sab
  22 januari 2019 / 07:56

  Zooo dit is een uitkomst zeg. Mijn zoontje wordt vaak wakker omdat dekens van m af zijn en ’t dan koud heeft hoe ik hem ook in stop. Denk dat Kyo hiermee heerlijke nachten zal krijgen. Ik ga hard duimen ?

 97. Anita Romkes
  22 januari 2019 / 11:53

  Ik doe heeeeeel graag mee voor mijn liefste kleinzoon Jaxx, hij en zijn lieve ouders en zusje Noëlle verdienen een goede nachtrust. Dit zou wel eens de oplossing kunnen zijn! Ga heel hard duimen!

 98. Simone
  22 januari 2019 / 11:54

  Dit lijkt mij zo fijn voor mijn onrustige mannetje, nu 12 weken oud en kan maar niet zijn rust vinden tijdens het slapen!
  Aangezien ik zo’n beetje alles al geprobeerd hebt, heeft me het allemaal een hoop geld gekost, maar alles voor je kindje! Nu lijkt deze set mij geweldig en 10000% het proberen waard, maar weer aanschaf kosten. Hoe gaat en te gek als ik deze set zou mogen winnen.
  Hoop zo dat mijn kleine vriendje zijn rust zal gaan vinden, zo sneu nu!

 99. Lynn Mahieu
  22 januari 2019 / 22:50

  Oh die lijkt me super handig! Ik verwacht binnenkort mijn tweede kindje maar dat zal in tegenstelling tot mijn eerste herfstkindje, in de zomer geboren worden. Een heel ander seizoen dus qua slaapzakjes en dekentjes. Deze zou dus heel goed van pas komen zodat de baby een heel eigen setje zal krijgen! 😀 Ik ga graag voor het grijze, lekker uniseks. 😀

 100. Vera zoons
  23 januari 2019 / 02:52

  wauw wat een top uitvinding! Ik word zelf regelmatig wakker om te kijken hoe ons klein ventje nu in zijn bedje ligt. Ook mama heeft onrust door de vervelende dekentjes die door onze uk zijn bewegingen vaak loskomen ? dus dit zou perfect zijn ? wij duimen alvast om hopelijk naar minder onrustige (zorgenloze)! nachten over te gaan ?❤️

 101. Lisa van Seeters
  23 januari 2019 / 20:30

  Ik doe ook heel graag mee! Wij zijn 3,5 maand geleden de trotse ouders geworden van Mees. Onze eerste kindje. Alles nieuw en jeetje wat is dat soms zoeken zeg. Hij is lief, vrolijk, heeft de mooiste glimlach maar ‘maait’ echt alle kanten op met zijn armpjes. Zijn armpjes tegen de ledikant, zijn armpjes tegen zijn hoofd, hij slaat zijn speentje er uit (lees elke nacht 10x terug stoppen) en wurmt zich binnen no-time uit de hydrofiel als wij hem inbakeren. Zucht! Dit zou zo’n uitkomst zijn ??. Duimen!

 102. CLAUDIA Diependaal
  24 januari 2019 / 00:02

  Wow ik doe heel erg graag mee. Onze kleindochter wordt ook meerdere malen per nacht wakker! Ze is 1.5 maar ik zie dat jou zoontje ook al ouder is en je het voor hem gebruikt. Ik ben zeer benieuwd naar dit product! Ik ga duimen. En mocht ik de gelukkige zijn dan hoop ik ook op wat meer nachtrust. Ze woont nl bij ons met haar broertje en haar moeder!

 103. Natasja
  24 januari 2019 / 00:32

  Wauwwww logisch dat zoveel mensen mee doen !!!! Had ik dit idd ook maar eerder gekend.. mn dochtertje Aaliyah sliep op een gegeven moment altijd zonder dekens omdat ze die weg trapte en nu nog.
  Doe dolgraag mee voor ons prinsesje in mn buik. Het pakket zou geweldig zijn voor haar en heb dit alles ook nog niet .. spannend.. kleine kans, maar wie niet waagt.. wel interessant deze blog en goede uitvinding deze 3 perfecte items doe onmisbaar zijn eigenlijk

 104. Karen de Jong
  24 januari 2019 / 03:24

  Wauw, ik heb nog nooit zoiets gezien! ? Een ideale uitkomst van Fedde&Kees! ❤ Ik ben helemaal fan van vooral het slaapzakje! Bij mijn eerste voelde inbakeren toch niet helemaal goed aan. Mijn kleintje zo veel beperken in zijn vrijheid met het oude inbaker slaapzakje, het zag eruit als een marteltuigje.? terwijl hij wel wat restricties nodig had omdat hij zichzelf wakker bleef slaan!
  Dit slaapzakje lijkt me ideaal omdat je, zoals je schrijft, toch je kindje de rust geeft en iets meer vrijheid dan bij het inbakeren, maar hij zichzelf niet wakker kan slaan.❤❤ Ik duim mee voor de award! Hopelijk mogen wij onze kleine de rust geven met deze mooie prijs! Wat zal hij hopelijk Lekker slapen met al deze mooie en fijne spulletjes voor in bed! We vinden de groene kleur en de stippels erg leuk!?

 105. Bianca
  24 januari 2019 / 09:23

  Ook ik doe heel graag mee! Mijn zoontje van precies 5 weken, is zo ontzettend onrustig s nachts; met zn benen trappen, zn armen alle kanten opwaaien, speentje uitgooien etc. Doordat hij bij ons op de kamer in zn wiegje ligt, slaapt deze mama ook heel onrustig ;). Naar zn eigen kamer doen doe ik liever nog niet (en dat is ook niet de oplossing) dus er “moet een andere oplossing komen zodat ik, maar vooral hij weer lekker rustig kan slapen zonder gewoel en rondmaaiende armen. Dit lijkt me echt de oplossing! Fingers crossed ?

 106. Celina
  24 januari 2019 / 09:46

  Ohhh ik doe graag mee voor mijn dochter die nu bijna 10 weekjes is maar zo onrustig slaapt. Ze ligt al ingebakerd maar wil daar graag vroegtijdig vanaf voor ze begint te rollen. Wat zal dat dan een rust voor haar zijn. We gaan duimen ?

 107. iris
  24 januari 2019 / 17:08

  Mijn vriendin is zwanger van een zoontje.
  hiermee zou ik haar veel plezier kunnen doen☺ mijn voorkeur gaat uit naat de grijze kleur☺

 108. Lieke
  26 januari 2019 / 19:32

  Na het lezen van je review doe ik heel graag mee, ben benieuwd hoe mijn meisje van 8 weken erin zal slapen.

 109. Chantal van Koolwijk
  26 januari 2019 / 22:38

  Wat lijkt mij dit ontzettend fijn voor ons zoontje! Olivier is acht weken te vroeg geboren en heeft bijna vijf weken in het ziekenhuis gelegen. Nu is hij alweer vier weekjes thuis en doet het super goed! Behalve de nachten… Olivier is waarschijnlijk de geluiden in het ziekenhuis gewend waardoor hij in de nacht onrustig slaapt. Hij beweegt veel met zijn handjes en hoofdje. Dit komt mede door het persen (prematuur gerelateerd) waardoor hij veel wakker is en bij ons op de buik slaapt.
  Daarnaast heeft Olivier een klompvoetje; hij heeft schoentjes met een spalkje ertussen waardoor hij niet alle slaapzakjes aankan. Hij trapt met zijn voetjes (en spalk) zodat hij boven het dekentje uitkomt. Het lijkt mij dan ook ontzettend fijn om dit uit te proberen; hier zal zowel Olivier als papa en mama erg blij mee zijn! Wij doen dus graag mee aan deze mooie win actie!

 110. Oma Will
  27 januari 2019 / 20:40

  Hoop nog niet dat ik te laat ben.
  Zou graag meedoen voor mijn vriendin die binnenkort weer oma wordt.
  Ik volg Bloglovin en waag graag een kansje.

 111. Maud
  8 februari 2019 / 15:49

  Ik heb er 1 besteld voor mijn zoon..
  Maar eigenlijk gun ik mijn dochter er ook een..
  Als tweeling toch leuk beide sets te hebben. En de nachtrust is héél hard nodig. Heftige combi met peuter van 3…

  De spikkelslaapzak en het grijze lakentje is mijn favoriet..

 112. Susanne Steenbergen-Bos
  24 november 2019 / 16:05

  Ik doe heel graag mee! Onze (Te vroeg geboren) kleine man is nu 5 maanden en een verschrikkelijk onrustige slaper. Hij wordt vaak wel 5-10 keer per nacht wakker, en Ik Ben inmiddels wanhopig. Met mijn handen in het haar en tranen in mijn ogen voor de zoveelste dag op rij op zoek naar een oplossing .. en dit zou hem wel eens kunnen zijn! Hij wordt vaak wakker van maaiende armen, en Zodra je je hand stevig op zijn borst legt is hij stil.. dus ik denk dat deze uitvinding perfect voor hem is!