Home + Diary | Paar dagen vrij en verjaardagen

Diary | Paar dagen vrij en verjaardagen

Januari is niet echt onze maand geweest vrees ik. Ook afgelopen week zat het niet helemaal mee qua gezondheid, maar gelukkig is er wel duidelijkheid en is er niets ernstigs aan de hand. Ik had een paar dagen vrij (die stonden al gepland) om wat uit te rusten en dingen te regelen voor het huis. Dat was wel heel fijn. En we sloten de week af met twee verjaardagen. Kijk je weer mee?

Maandag

De enige foto die ik vandaag maak. Het is nog vroeg. De tassen van Floris en mij zijn ingepakt en staan al klaar. Milan pakt zijn eigen tas in, maar ik zet zijn eten en drinken vast voor hem klaar. We zijn in ieder geval klaar voor een nieuwe week!

Dinsdag

Deze foto maak ik ’s nachts, want ik word weer wakker met enorm veel pijn op mijn borst. Net als vorige week, maar dit keer ebt de pijn niet weg. Na lang wikken en wegen, besluit ik toch maar even de HAP te bellen voor advies, want vorige week was het hartfilmpje goed. Toch ben ik er nu dus niet gerust op. Uiteindelijk krijg ik een huisarts aan de lijn en die vraagt mij of ik op mijn borst wil drukken en of dat dan meer pijn doet. Dat is het geval. Zij is daar blij mee, want voor haar is dat een belangrijke graadmeter omdat het dan niet van mijn hart af kan komen. Gelukkig! Ze adviseert mij paracetamol te nemen en morgenochtend mijn eigen huisarts weer te bellen.

Ik breng Floris lekker lopend naar school en loop daarna op mijn gemak weer terug. Ik ben vrij en moet weer meer bewegen. Dat doen we dan maar gelijk, haha.

Floris neemt na school nog een vriendje mee naar huis. Niet voor lang, want ik moet weer naar de huisarts. Heb inmiddels een abonnement 😉

Ondertussen geniet ik wel van deze mooie tulpen. Bij de huisarts heb ik mijn eigen huisarts weer (dat was vorige week niet het geval) en hij luistert nog eens goed naar mijn hart en longen. Vervolgens doet hij wat testjes en voor hem is het duidelijk: het is het Syndroom van Tietze. De klachten lijken heel erg op hartklachten, maar dit is onschuldig. Wel heel pijnlijk en vervelend, maar hier kun je vanaf komen. Gelukkig! Ik zal er later wat meer over vertellen.

Woensdag

Zodra de jongens naar school zijn, kook ik alvast een pannetje soep. Daarna ga ik aan de slag om het meerwerk door te geven van ons nieuwe huis. Dit is de klus die ik het langst heb uitgesteld, want dit is echt heel lastig. Waar doe je goed aan? Heel veel zie je namelijk ook niet.

Hier houden we van! Ik ga naar bed met deze tussenstand. Pat en Milan blijven kijken.

Donderdag

Floris tekent alvast ons nieuwe huis. Volgens hem moeten we gaan voor bloemetjesbehang, dat is namelijk sjiek, haha. En we doen nog even wat snelle boodschappen voor school.

Vanmiddag ben ik echt vrij. We hebben nog een stukje taart over en ik ben weer begonnen aan guilty pleasure ‘Gossip Girl’. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken.

Van onze kerstpakketten leverancier hebben mijn collega’s en ik een uitnodiging gekregen voor een uitverkoop. Pat en ik gaan met Floris omdat Milan nog op school zit, maar Floris wordt niet lekker. Even later gaan we naar huis met wat spullen, maar ik wil nog wel even terug. Milan blijkt inmiddels uitval te hebben en dus ga ik met Milan samen terug. We shoppen nog wat extra cadeaus en alvast wat juffenbedankjes. Ideaal!

Vrijdag

Zo schattig: mijn verjaardagscadeau op Milans bureau.

Vandaag weer gewerkt, maar hier heb ik het meest naar uitgekeken. Lekker thuis! En hoe mooi is deze tulpenvaas die ik alvast van mijn ouders kreeg voor mijn verjaardag.

Zaterdag

Floris is niet helemaal fit, dus we slaan de zwemles een keertje over. Ben ik normaal geen voorstander van, maar die rust is voor ons allemaal wel even fijn. Na de lunch gaan we wel even een blokje om. Floris op de step om zijn balans te oefenen en wij hobbelen er achteraan. Milan is ondertussen ook weer lekker buiten met vrienden. Zo fijn dit weer!

Mijn schoonzus was twee weken geleden jarig, maar was toen ziek. Daarom halen we vandaag haar verjaardag in. Floris heeft de trampoline alweer snel gevonden.

Zondag

De ochtend is vooral thuis druk: bedden verschonen, wasjes draaien, boven stofzuigen, blogs voor de komende periode nakijken etc. Maar in de middag hebben we nog een verjaardag. Vriendin Petra was afgelopen week jarig, gezellig! Rond etenstijd zijn we weer thuis, ik maak de diary af en dan is het klaar voor vandaag.

Dit was onze week. Komende week hoop ik in ieder geval niet bij de huisarts te komen, haha. Deze week ben ik jarig en zien we wel weer wat de week ons brengt. Fijne week!

 

liefs

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *