Home + Diary | Paracetamol en perenijsjes

Diary | Paracetamol en perenijsjes

Het wil nog niet zo vlotten deze eerste weken van dit jaar. Na wekenlange vage klachten, dacht ik het wel even gehad te hebben en was ik blij dat er uitsluitsel was waar ik ook echt iets mee kan. Heel fijn, en door! Althans, dat dacht ik. Afgelopen week kreeg ik een keelontsteking. Geen ramp, maar wel heel vervelend dat gekwakkel. De week bestond dan ook voornamelijk uit paracetamol en perenijsjes. Kijk je mee?

Maandag

Goedemorgen! Ik sta niet heel fit op en voel m’n keel, maar het gaat nog. Wel heeft mijn (stief)vader een vervelende nacht achter de rug. Hij is heel ziek geworden (hij heeft diabetes en zijn suiker zat op een gegeven moment op 24, veel te hoog) en later vandaag komt de huisarts langs. Zij zijn er vanmiddag logischerwijs niet voor Floris, maar ik kan vanmiddag gelukkig thuis werken.

Na een ochtend op kantoor, sta ik op het schoolplein om Floris op te halen. Ik voel mij echter steeds minder lekker, maar het gaat nog wel. Dan is thuiswerken wel heel fijn en ik kan gelukkig nog genoeg doen.

Vroeg naar bed in de hoop dat het morgen beter gaat.

Dinsdag

Helaas niet. De keelpijn zette door en ik heb vaak genoeg een keelontsteking gehad om te weten dat dit er ook eentje is. Er is helaas niet zoveel aan te doen, behalve rust nemen en veel drinken. In ieder geval helpt het om je keel vochtig te houden. Perenijsjes en Paracetamol is het recept van vandaag, haha. Oh, en Gossip Girl, haha.

Ik kom deze quote tegen tijdens het scrollen op Insta. Een goede reminder!

Woensdag

Milan heeft vandaag een studiedag omdat zijn school open dag heeft vandaag. Hij gaat vanavond helpen, maar is nu dus vrij en wil Floris graag naar school brengen. Floris vindt dat ook onwijs leuk, maar ik voel mijzelf dan zo schuldig. Het is dan net alsof ik het niet wil, maar dat is helemaal niet aan de orde. Toch komt het vandaag wel goed uit, want ik voel mij nog steeds niet lekker.

Thuis zijn is een stuk gezelliger met Bompa.

Opa zit ook nog steeds in de lappenmand en dus gaat Milan soep bij hem brengen. Ook vraag ik hem even dit boekje te halen in de stad. Deze kost nu naar €2,99 bij alle boekhandels. We hebben nog heel wat boeken die gelezen moeten worden, daarom bewaar ik deze voor de Sinterklaas. Een superleuk schoencadeautje!

Floris krijgt weer een vriendenboekje mee naar huis. Deze vullen we altijd meteen in, dan kan die morgen weer mee naar school. Wel zo makkelijk.

Donderdag

De keelpijn is nagenoeg weg, heel erg fijn en stuk eerder dan de voorgaande keelontstekingen. Ik kan dus weer lekker aan het werk, maar werk wel thuis. Vandaag nog even rustig aan en dan hopelijk morgen de week afsluiten op kantoor. Alles weer normaal, hou ik van haha.

Vrijdag

Vandaag een drukke dag op kantoor en ik maak verder geen foto’s. We hebben inmiddels wel de €1000,- aan koopzegels bereikt en die gaan we uit laten betalen. Je kan maar 10 boekjes per dag inleveren, maar dat is geen probleem.

Zaterdag

Floris heeft weer vroeg zwemles. Aan het einde van de ochtend rijden we even naar het vernieuwde Van der Spek, een tuincentrum in de buurt. Wat is het groot geworden!

En even naar Waddinxveen om de nieuwe Pokémon x Van Gogh kaart te bemachtigen voor Milan. Je krijgt deze bij Intertoys bij besteden vanaf €30,- aan Pokémonkaarten. Deze leggen we alvast apart de voor feestdagen.

Floris en ik maken Valentijnsfoto’s en hij maakt er een kaart mee voor opa en oma. We printen de foto’s uit op de HP Sprocket. Deze heb ik al jaren en is ideaal voor dit soort dingen, maar ook voor vriendenboekjes, juffenbedankjes etc.

In de middag besluiten Pat en ik een wandeling te maken, maar Floris wil niet mee en Milan is met een vriend op pad. Dus gaan Pat en ik afzonderlijk van elkaar, ook geen probleem. We lopen beiden hetzelfde rondje, al is Pat is iets sneller haha.

Zondag

We gaan even naar de Karwei om te kijken naar een bank, maar die wordt het helaas niet. Wel nemen we wat behangstalen mee en worden we verliefd op deze eetkamerstoelen.

Tussen de middag lunchen we bij vrienden en vieren we de verjaardag van ons kleine vriendje. Aan het einde van de middag wandel ik naar mijn ouders, want daar eten we pannenkoeken. Zo’n 50 minuten wandelen en Pat en de jongens komen met de auto. Ik wil namelijk wel weer mee terug rijden, haha. Heb ik toch weer een lekkere wandeling in de benen, want dat is echt nodig na al dat hangen en liggen van afgelopen week 😉

Dit was de week weer. Ik hoop mij komende week eindelijk weer eens echt goed te voelen en geen paracetamol en perenijsjes nodig te hebben. Dat hoop ik uiteraard ook voor jullie, fijne week!

liefs

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Opablogger
    12 februari 2024 / 08:08

    Beterschap en neem nou eens de tijd om echt te herstellen