Home + Diary | Jarig, draaidag en onverwacht geen school

Diary | Jarig, draaidag en onverwacht geen school

Het was een drukke, maar vooral een gezellige week. Ik was jarig, Floris had overwacht geen school (daardoor ontdekten we een heel leuk, budget uitje) en we gingen naar Scheveningen. Kijk je gezellig met ons mee?

Maandag

Bepakt en bezakt: tijd voor een nieuwe week!

Tussen de middag een wandeling met mijn leidinggevende. Fijn om even buiten te zijn én we spotten de eerste sneeuwklokjes.

Dinsdag

Hieperdepiep Hoera, want ik ben vandaag jarig. Ik ben 38 geworden en hoewel we het niet vieren, voel ik mij wel echt jarig. Pat heeft nog wat versierd, ik krijg ontbijt op bed én nog mooie cadeautjes van de jongens. Zo lief allemaal!

Floris viert zijn eigen feestje op school vandaag. De kinderen van groep 3 hebben alle letters geleerd en dus wordt het letterfeest gevierd. Natuurlijk mogen de kinderen verkleed. Hij heeft er zo’n zin in!

Een paar kilometer verderop gaat mijn feestje verder op het werk. Mijn collega’s hebben ook versierd en ik word verwend met een massagebon om eens even lekker te ontspannen. Heel goed cadeau, haha.

Ook thuis houdt het niet op. Van Pat en de jongens krijg ik per post nog een lieve kaart met chocolade én Pat neemt tulpen mee naar huis. Ook staat vriendin Chantal voor de deur met een vaas met bolletjes. Ook al zo lief! Mijn ouders komen nog een taartje eten en dan zit mijn verjaardag erop.

Woensdag

Om 6.15 uur krijgen we een bericht van school: de juf is ziek en Floris heeft dus geen school. Dat betekent even de plannen bijstellen. Het weer is niet echt lekker en ik weet even niet zo goed wat we kunnen doen. Ik herinner me dat mijn schoonzus het laatst had over iets leuks met dieren in Stolwijk en app haar even. Ze stuurt een link door en vraagt of Floris en ik tussen de middag komen lunchen aangezien we dan toch in de buurt zijn. Gezellig!

We zijn overigens bij Dierenspecialist Hoogendoorn in Stolwijk geweest. Leuke plek om even naar de dieren te kijken. Ook worden we er verwelkomt met een (gratis) mok warme chocolademelk. Leuk om eens langs te gaan op een woensdag of in het weekend. Op mijn Instagram zie je meer foto’s.

Lunch bij mijn broer en schoonzus!

Donderdag

Floris krijgt wat appeltjes mee van mijn broer en is er helemaal weg van. Er moet er natuurlijk één mee naar school. Milan is de eerste twee uur vrij en Floris wil dat zijn broer hem naar school brengt. Die is veel cooler dan zijn moeder, haha.

Ik fiets richting mijn werk en als ik de achterdeur op slot draai, heeft Bompa het rijk voor hem alleen. Kun je jaloers zijn op je kat? 😉

Ik werk vanochtend op locatie, want we beginnen met de draaidagen voor onze nieuwe arbeidsmarktcampagne. Dit wordt zo gaaf en het tof hier een steentje aan bij te mogen dragen. ’s Middags werk ik thuis en maak ik verder geen foto’s meer.

Vrijdag

Vandaag een kantoordag en het was even geleden, maar we hebben weer een ‘open brug foto’!

De eerste schoolkrant van Milans school. Zo onwijs leuk!

Zaterdag

Vandaag een rustige dag. Ik ga mee naar de zwemles van Floris en dus zijn we samen al vroeg op pad. De rest van de dag willen de jongens niet weg en vinden ze het wel lekker op thuis te blijven. Ik wil er wel even uit, dus besluit zelf een blokje om te gaan. AirPods in en gaan. Achteraf ben je dan zo blij dat je toch bent gegaan. Uiteraard loop ik weer even langs de bouwgrond. Nog steeds hetzelfde plaatje, maar het is een fijn loopje.

Zondag

Floris tekent de hele dag. Dit zijn de eerste kunstwerken van vandaag.

We zitten eigenlijk nog een beetje in dubio over wat we gaan doen vandaag als mijn zus appt en vraagt of we meegaan naar Scheveningen. De jongens zitten nog in pyjama en kleden zich meteen aan. Zo’n drie kwartier later staan mijn zus, zwager en hond Moos voor de deur. Even lekker uitwaaien op Scheveningen en we sluiten af met een lunch.

We eten ’s avonds nog bij mijn ouders en dan zit de week er weer op. Op naar een nieuwe week. Ik wens jullie een hele mooie week toe!

liefs

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    6 februari 2024 / 16:12

    Van harte gefeliciteerd nog, Marisca!
    Wij hebben die appelboor ook, zo ideaal! Na het snijden doe ik de partjes weer om het klokhuis met een elastiekje eromheen (heb precies een formaat dat om de meeste appels heen past) en dan in een bakje mee naar school. Zo verkleuren de stukjes niet in tegenstelling tot wanneer je de stukjes los in een bakje doet! En wij hadden ook precies woensdag een zieke juf en geen vervanging. Vriendinnetje dat dinsdagmiddag kwam spelen bij mijn dochter is toen blijven slapen, heel gezellig zomaar doordeweeks! Dat uitje naar Stolwijk zet ik hier ook op de uitjeslijst ????