Home + Shoplog | Praktische babyspullen!

Shoplog | Praktische babyspullen!

Iedere moeder (to be) herkent dit denk ik wel, je wordt onrustig en wilt gewoon alle babyspullen in huis hebben. Dat is bij ons nog lang niet het geval. Hier kwam ik laatst achter toen ik een soort in paniek raakte van de babyuitzetlijst. Hoog tijd om daar eens wat aan te doen en de wat minder leuke dingen aan te schaffen. Praktische dingen die niet zo leuk zijn als de kinderwagen en de babykamer, maar die wel heel noodzakelijk zijn.

Ik deel vandaag met jullie wat we afgelopen zondag hebben gekocht. Kijk je mee?

Als eerste dit fantastisch mooie Luma babybadje. Hier had ik mijn zinnen al op gezet vanwege de combi grijs en mint. Er zijn uiteraard meerdere combinaties mogelijk, maar deze past heel goed bij het kamertje en bij ons. We zullen hem echter niet lang gebruiken, alleen voor de kraamhulp. Dit deden we bij Milan ook. Voor de kraamhulp was het fijn, maar daarna namen we hem mee onder de douche of we zetten een klein stoeltje (speciaal voor badjes, die moeten we overigens nog kopen) in het bad en gaan er zelf naast zitten om hem te wassen. Net zo praktisch. Het badje verkopen we daarna weer, dus als iemand alvast wil reserveren 😉

Het badje kost €19,99 en de standaard €31,99. De thermometer kost €4,99.

Ik ga flesvoeding geven. Simpelweg omdat ik mij daar het prettigst bij voel. Bij Milan ging het niet lekker, hebben we van alles geprobeerd en het lukte niet. Misschien had het ook wel te maken met het feit dat ik het zelf gewoon niet heel fijn vond. Het was stiekem best een opluchting toen ik stopte en overging op kunstvoeding. Hoe dan ook, ik heb wel een melkpoedertoren nodig voor als we weggaan en een flessenreiniger vind ik ook een must.

De melkpoedertoren kost €3,99 en de flessenreiniger €3,49

Bij Milan had ik alleen maar hydrofiel doeken en washandjes, maar anno 2017 heb je blijkbaar ook hydrofiel monddoekjes haha. Ik kende ze niet, maar ze lijken me best praktisch zo even te pakken als je geen grotere doeken nodig hebt. Ik weet nog niet hoe groot ze zijn, maar besloot een pakje mee te nemen om te kijken, dit doe ik in mijn verlof wel.

Een pak hydrofiel monddoekjes kost €2,79 per drie doekjes.

Ik dacht dat we nog geen borsteltje en kammetje had, maar dat bleek wel zo te zijn. Ik had geen lijstje meegenomen en ik was in de war met het nagelschaartje. Nu hebben we dus twee borsteltjes en kammetjes en nog geen schaartje. Lekker suf! Nou ja, dan hebben we een reserve setje.

Dit borsteltje en kammetje kosten samen €4,99

Tot slot kocht ik deze hangertjes, ik had er veel te weinig! Deze lagen bij de kassa en ik besloot ze toch mee te nemen om weer wat kleertjes uit te hangen.

8 hangertjes kosten €6,-

Het totaalbedrag van dit alles was €78,23. Best redelijk toch als je je bedenkt dat er ook een badje en standaard bij zitten?

We zijn er nog steeds niet, maar het begin is er!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *