Home + Onze nieuwe kinderwagen | Mutsy Evo Farmer Fishbone Moonrock

Onze nieuwe kinderwagen | Mutsy Evo Farmer Fishbone Moonrock

Half mei fietsten we richting de babywinkel omdat de kruiken daar in de aanbieding waren. Normaal deden we dit met de auto, maar die was net total loss. En tja, als je daar eenmaal bent kun je toch niet voorbij de kinderwagens lopen? Een kinderwagen uitzoeken vind ik serieus één van de leukste dingen om te doen tijdens de zwangerschap. We zagen er een heleboel en hadden voor onszelf al een lijstje in gedachten waar de wagen aan moest voldoen. Dit zochten wij in een wagen:

 • Een goede prijs/kwaliteitverhouding
 • Makkelijk en klein in te klappen voor als we weer een auto zouden hebben
 • Een grotere reiswieg zodat je daar langer plezier van hebt
 • Schuimbanden en vier wielen
 • Een ruime boodschappenmand
 • Een verstelbare duwstang (het liefst een lederen, maar dat vind ik vooral mooi ;-))
 • Een stoer design in een makkelijke kleur
 • En verder moest ‘ie licht duwen, want mijn moeder zal er ook veel gebruik van maken

De Mutsy!

Er kwam een verkoopster naar ons toe en voor we het wisten liepen we naar de hoek waar de Mutsy wagens stonden. Ik wilde namelijk echt geen €1200-€1300,- uitgeven aan een kinderwagen. De dure wagens zijn mooi, maar als ik eerlijk ben vind ik ze niet perse mooier dan de wagens van Mutsy. Daarnaast zijn ze ook flink voordeliger dus vroeg ik de verkoopster naar wat zij van de Mutsy vond. Nu had ze een duurdere wagen aan ons kunnen proberen te verkopen, maar dat deed ze niet. Ze was erg enthousiast over de Mutsy en vertelde ons dat ze ook van klanten heel positieve ervaringen hoort. Daarnaast komen de Mutsy wagens in verhouding veel minder vaak terug voor een reparatie.

Tel daarbij op dat de Mutsy voldeed aan alle bovenstaande punten. De keuze was dus heel snel gemaakt. We gingen voor de Mutsy Evo! Alleen het kiezen van de kleuren was een stuk lastiger. Uiteindelijk kozen we voor de Farmer Fishbone Moonrock; een soort jeansstof met een visgraat motiefje. In combinatie met het donkerbruine leer van onder andere de duwstang, is dat erg mooi een geeft het een luxe uitstraling. En ook papa vindt hem erg stoer, ook niet geheel onbelangrijk… Wil je hem zien?

Hij is mooi hè? De binnenkant zie je op de onderste foto niet heel duidelijk, maar die is lichtgrijs met een heel fijn streepje erin.

Inmiddels had ik ook al contact met Mutsy en later bleek dat ik hem mocht reviewen voor Mamablogger! Hoe gaaf is dat?! De wagen die we al hadden besteld en over enkele weken geleverd zou worden, hebben we afbesteld. Wel hebben we nog wat accessoires laten staan zoals de voetenzak en regenkap.

De kinderwagen is binnen!

Inmiddels is hij binnen en dat is stiekem best een hoogtepuntje, want op de één of andere manier maakt dat het nóg echter na de kinderkamer. Milan was die dag mee in de babywinkel en we wilden een wagen die hij ook kon duwen. Welke grote broer wilt dat nu niet? Afgelopen weekend hebben we daarom alvast veel foto’s gemaakt en we kunnen niet wachten totdat er echt een klein mannetje in ligt…

We zijn zo ontzettend blij met deze wagen! Hij heeft alles wat we wilden en kunnen niet wachten tot eind oktober/begin november. We zullen heel veel plezier hebben van de Mutsy Evo (Farmer Fishbone Moonrock) en de komende tijd laten we jullie de wagen vaker zien, ook de wandelwagen. Als de baby er is zullen we onze ervaringen nog steeds delen, ook wanneer we hem van de reiswieg naar de wandelwagen gaan “ombouwen”. Wil je de wagen alvast in actie zien? Bekijk dan de video over de Mutsy Evo.

Ik hoor steeds vaker dat stellen kiezen voor de Mutsy. Heb jij er toevallig één? Zo ja, wat is jullie ervaring ermee? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  • 27 juni 2017 / 07:31

   Wat een gaaf compliment, dankjewel! We zijn er ook heel blij mee en vinden hem ook heel stoer. En lekker neutraal ook.