Home + Musthave | Omkeerbare pailletten voor jongens bij Zara!

Musthave | Omkeerbare pailletten voor jongens bij Zara!

Als je dacht dat de omkeerbare pailletten hype alweer over was, think again, want ook komend schooljaar zijn onze kinderen wederom druk in de weer met de pailletten. Tenminste, dat blijkt, want afgelopen week zagen we ze zelfs in de nieuwe collectie bij Zara, voor jongens!

Afgelopen schooljaar hadden de meiden in de klas van Milan er bijna allemaal één: een sweater of shirt met omkeerbare pailletten. Iedereen was er maar wat druk mee en ook de jongens konden het niet laten om af en toe hun handjes langs de pailletten te halen. We grapten stiekem met sommige moeders nog dat ze dat ook niet meer doen als ze 16 zijn 😉

Ook sommige jongens wilden heel graag een shirt of trui met deze pailletten, maar die bleken moeilijker te vinden. Ze waren er wel in sommige winkels, maar daar was ik niet helemaal kapot van. Op een gegeven moment zag ik in een webshop een heel gave met een superheld, maar om nu €30,- te betalen voor zo’n trui ging me een beetje te ver. Dan vind ik dat voor en tijdloze merktrui wat anders, maar dit ging puur om de hype.

Omkeerbare pailletten voor jongens bij Zara

Maar nu blijkt dus dat de hype nog even doorgaat, want afgelopen zondag spotten wij bij Zara superleuke sweaters met omkeerbare pailletten voor jongens. Dit was de nieuwe collectie en de sweaters kosten maar €17,95! Milan keek ons aan met zijn grote, blauwe ogen en we gingen overstag. Als de hype dan toch nog even doorging, dan maar met zo’n leuke betaalbare sweater van de Zara 😉

Ze hebben twee varianten (zie de bovenste twee foto’s), maar wij kozen voor de grijze New York sweater. We kochten hem wat ruimer, want dat vind ik altijd zo leuk staan bij jongetjes. Skinny jeans, All Stars, mouwen oprollen en klaar. Afgelopen week was dit de perfecte outfit met dat slechte weer. Hij liep er zo mee naar buiten. Kortom, een superleuke outfit voor een budget prijs: de sweater kost dus €17,95 bij Zara, de jeans €24,99 bij H&M en de schoenen kocht ik voor €5,- bij een kinderkledingbeurs.

Milan blij, wij blij en ondertussen ‘frutten’ we gewoon door aan die pailletten!

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Christine
  27 juli 2017 / 14:53

  Haha, leuk zijn ze hé? Maar inderdaad, ze zijn er veel meer voor jongens dan voor meisjes..
  Zag zonet Milan in de stad met een gave witte zonnebril!!
  Niet dat ik hem aan zou durven schieten : $ maar wat een lekker eigenwijze bril zeg! Heel leuk!

  • 1 augustus 2017 / 18:09

   Wat grappig om te horen dat je Milan zag. Hij denkt nu dat hij beroemd is haha 😉

   • Christine
    3 augustus 2017 / 08:55

    Dat issie natuurlijk ook een beetje dankzij zijn moeder 😉
    Vond het verslag van je uitje van de week ook heel leuk, je zag dat Milan (en Patrick!) er veel plezier in hadden!!
    Vind het knap hoe je hen af en toe voorbij laat komen omdat zij natuurlijk een groot deel van jouw leven zijn, maar deze blog uiteindelijk tóch met name over jou gaat!
    Hopelijk ga je de kleine beter en meer voelen dan nu het geval is.. succes met rust nemen, weet hoe moeilijk dat is als je je ook heel verantwoordelijk voelt voor je werk!