Home + Paniek om de babyuitzet!

Paniek om de babyuitzet!

Zo langzamerhand sprokkelen we onze babyuitzet bij elkaar en we zijn al een heel eind. Zeker na alle cadeautjes van afgelopen weekend. Maar toch hebben we ook nog heel veel nodig, en dat zorgt voor de nodige stress ook al hebben we nog tijd genoeg.

Ik pakte namelijk een babyuitzetlijst die ik aan het begin van mijn zwangerschap als grapje van mijn nichtje kreeg. Ik bewaarde hem en wilde dus al het één en ander afstrepen. Het bleef ook bij het één en ander, want we hebben nog heel veel NIET. En bij deze zwangere moeke veroorzaakt dat gewoon stress!

Wat hebben we wel van de babyuitzet?

Laten we positief beginnen, want er is ook heel veel dat we wel hebben. De babykamer staat natuurlijk al klaar, net als de kinderwagen. Verder hebben we het volgende:

 • Box
 • Aankleedkussen + hoezen
 • Kruiken + kruikenzakken
 • 1 fles
 • 2 speentjes
 • Haarborstel + kam
 • Luiers
 • Hydrofielluiers + XL luiers
 • Voldoende rompertjes
 • Kleertjes
 • Slofjes
 • Mutsjes
 • Pyjama’s
 • Sokjes

We hebben dus wel het nodige, maar we hebben ook nog heel veel niet, waaronder nog wat grote dingen…

Wat hebben we nog niet?

We moeten nog best wat dingetjes hebben, waaronder ook nog wat grote en dure dingen:

 • Badje inclusief toebehoren
 • Alle verzorgingsproducten als babyshampoo etc.
 • Luiertas
 • Luieremmer
 • Boxkleden (2x)
 • Extra flessen + spenen en reiniger
 • Slaapzakjes
 • Al het beddengoed
 • Babyfoon
 • Kinderstoel met babynestje die je ook kunt gebruiken als wipstoel (heb ik gezien en is heel handig
 • Maxi Cosi
 • Babynestje

We hebben dus het nodige te shoppen. Heel erg leuk, maar op de één op andere manier word ik er onrustig van. De komende weken valt dus nog het nodige te shoppen. Mis ik nu nog dingen die bijvoorbeeld heel erg onmisbaar zijn? Laat het me dan vooral weten, dan zet ik het erbij 😉

In welke week hadden jullie alles compleet? Misschien stelt het me wat gerust haha.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Sandra
  13 juli 2017 / 07:46

  Heb nog een leuke maxi cosi te koop… blauw met giraffen… bekleding speciaal gemaakt maar ja woon in Deventer

 2. Rebecca
  13 juli 2017 / 10:59

  Lala, ik heb twee boxkleden voor je.