Home + M’s outfits #27

M’s outfits #27

De echte hitte was afgelopen week het land wel uit en dus konden de lange broeken en longsleeves de kast weer uit en daar word ik wat betreft kleding echt wel heel blij van 😉 Verder heb ik ook graag de zon hoor! M droeg deze week een nieuw shirt die ik voor maar €2,79 shopte bij de Action en een nieuwe longsleeve uit de nieuwe collectie van Zara.

Ik was daar afgelopen week met mijn moeder en heb alweer veel te veel leuks gezien en dan is het toch jammer dat je je niet even helemaal kan laten gaan en lekker kunt shoppen. Maar goed, er blijft wel weer veel te wensen over en ik heb alweer de nodige inspiratie opgedaan voor het najaar.

In ieder geval heb ik wel weer een leuke (vind ik zelf dan) nieuwe M’s outfits voor je, kijk weer lekker mee!

Wat een heerlijke maandag was dit! M had er ook zin in 😉 Dit was zo’n dag dat alles meezat, ik de bijna 1000 unieke bezoekers aantikte op één dag en we hebben gezellig geshopt met mijn moeder. Heerlijk zo’n dag! M droeg hier weer zijn favoriete Converse sneakers die ik shopte bij Omoda. Tip: ik weet hoe je zelf voor het najaar de schoenmaat van je kind kan opmeten. Daarop droeg hij een fijne jeans van H&M en die kostte €19,95. Het shirt is van Tommy Hilfiger en kostte in de uitverkoop €17,50. En hij kon zijn jasje van Stella McCartney aan als jas! Dit jasje kostte €144,95.

Met deze outfit lijkt het wel alsof M in het ziekenhuis werkt 😉 De sneakers zijn de bekende Adidas Superstar sneakers, deze kosten €54,95. Daarop een witte broek van Tommy Hilfiger en deze shopte ik vorig jaar al in de uitverkoop. Het rode shirt met tekst kocht ik bij Action en kostte maar €2,79! Hoe leuk is dat?! Ik heb een soortgelijke print weleens vaker gezien, maar dan kostte dat shirt wel bijna €35. Een echte budget tip dus. Omdat de hals wel wat wijd was droeg hij er nog wel een wit shirtje onder.

Mam, stop blogging me! Haha, hier moest ik aan denken bij deze foto. M had er echter wel zin in, maar vond dit wel een coole pose. Weer de Converse sneakers en daarop een mooie, donkere jeans van WE. Deze kost €24,95. Het gestreepte shirt komt uit de nieuwe collectie van Zara en kost maar €9,95! Hij is nog wat lang dus droeg M deze zo. Lekker stoer!

En dan weer een totaal andere outfit: Hier droeg M zijn New Balance sneakers die ik ook shopte via Omoda. De skinny jeans is van WE en kostte €24,95. Ik weet alleen niet of ze deze nog hebben… Het #-shirt heb ik zelf ontworpen. Ik kreeg toen van een drukkerij de vraag of ik zelf een shirt wilde ontwerpen en toen heb ik deze bedacht! Ik mocht er toen ook één verloten. Dit was één van de eerste samenwerkingen die ik voor deze blog had en ik ben er nog steeds heel blij mee. Hij pas echt bij M’s outfits!

En dan de laatste outfit in deze M’s outfits. Weer zijn Adidas Superstar sneakers. Daarop zijn bikerbroek van Zara en deze kostte €18,95. De longsleeve met de tipi is van Tofshirt en mocht ik daar uitzoeken. Het katoen is van zulke mooie kwaliteit dat hij heel erg lekker draagt. Voor wat extra kleur droeg M er een shirtje onder van HEMA in een felle mintkleur. Daarnaast heb ik ook een hekel aan wijde halsjes, ik vind dat niet zo mooi, dus los ik dat zo op.

Dit waren dus M’s outfits weer van deze week, wat vind jij ervan? Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie