Home + Personal update| Hoe gaat het in huize Kenter?

Personal update| Hoe gaat het in huize Kenter?

Vorige maand schreef ik een eerste persoonlijke update. Ik blog dagelijks dus je bent al van veel op de hoogte, maar hoe is het nu in huize Kenter? Daarom deze maand weer een nieuwe update, want ik kan je vertellen, er gebeurt hier heel erg veel!

Hoe is het gegaan met mijn examens, wat zijn onze vakantieplannen en ik heb nieuws over mijn webshop! Dus neem even de tijd, pak er wat lekkers bij en na het lezen van deze blog ben jij weer helemaal op de hoogte van het wel en wee hier ?

Oh ja, ik heb nogal de neiging om van de hak op de tak te springen dus ik ga alles weer netjes per onderwerp langs…

Vakantie

De eerste twee weken van M’s vakantie zijn alweer voorbij en de tijd vliegt. Patrick werkt nog een week en heeft dan vakantie en ik werk nog twee weken. Dit kwam wat betreft werk zo uit en ik heb nog een week als M weer naar school gaat. We hebben geen grote plannen en maken het hier in de regio gewoon gezellig. Verder zouden we dit weekend weggaan op uitnodiging van het Staatsbosbeheer, maar door het slechte weer wat werd opgegeven, heb ik van de week de vraag gesteld of we dit konden verzetten. Ik vond het heel vervelend, maar ik had gewoon een gevoel dat het niet goed was om te gaan. Daarbij zou ik ook niet veel leuks kunnen vertellen over de camping en omgeving als we alleen maar in de tent zouden zitten. Nu gaan we eind augustus en het was maar goed dat we niet zijn gegaan…

Huize Kenter

We hebben namelijk een stuk vloer in de keuken waar geen beton, maar hout onder zit. Vraag me niet waarom, maar daar is in het verleden nooit beton in gestort. In de rest van de keuken overigens wel. Toch hoeft dat niet zo erg te zijn, maar de laatste tijd ging dat stuk steeds meer doorzakken. Wij dachten te merken dat het steeds erger werd, maar we stapten er automatisch al overheen dus twijfelden ook. Mijn moeder is hier niet dagelijks en zij merkte wel degelijk dat het flink erger werd. Gelukkig  zijn zij en mijn stiefvader onze rotsen in de branding, want Patrick en mijn stiefvader zijn er dit weekend al mee aan de slag gegaan. En dat was maar goed ook, want alles onder dat stuk vloer was verrot, nat en niet meer te redden. Er moesten dus nieuwe balken etc onder om daarna alles weer op te bouwen. Wat een werk! Terwijl ik dit typ is het hier een grote bende, maar dat hebben we er graag voor over. Ik ben gevlucht (lees: weggestuurd) met M naar mijn moeder en mag me er pas weer mee bemoeien als er schoongemaakt moet worden ? Anders waren we dit weekend weggeweest en nu wordt onze vloer weer gemaakt!

Examens

Ik ben voor twee van de drie examens geslaagd! Maar dat betekent dus wel dat ik er voor een ben gezakt met een 5,1 ? Ik kan je vertellen dat je beter een 3 kunt hebben dan dit. Zakken op 0,4 punt is gewoon zuur, maar het is niet anders. Gedeelde smart is halve smart, want er zijn meer klasgenoten die het niet gehaald hebben. Degenen die het wel hebben gehaald, haalden het met hakken over de sloot. Toch hebben zij het wel gehaald en ik ben heel blij voor ze, al had ik voor mezelf ook wel heel blij willen zijn. In november ga ik deze herkansen, duim alvast maar voor me.

Webshop

Zoals jullie misschien wel weten heb ik ook nog een webshop. Deze heb ik al sinds 2011, maar ik vertelde in de vorige update al dat ik even niet zo goed wist welke kant ik met de webshop op wilde. Inmiddels ben ik daar helemaal over uit en het roer gaat om kan ik je zeggen! De webshop is nu gericht op jonge vrouwen die de laatste trends dragen. Toch wil ik dat de webshop meer gaat aansluiten bij deze blog. In de toekomst zul je dus ook andere artikelen tegen gaan komen die meer gericht zijn op jonge, hippe moeders. De homepage is afgelopen week al aangepast dus neem alvast een kijkje in de webshop zoals deze nu is.

Blog

Ik lees bij veel bloggers dat de bezoekersaantallen tijdens de vakantie een dipje hebben en ik had daar ook op gerekend. Logisch, want er zijn gewoon veel mensen weg. Toch blijkt het bij mij een heel andere kant op te gaan. Afgelopen maandag had ik gewoon bijna 1000 unieke bezoekers op een dag! Ook op de andere dagen gaat het heel goed. Ik kan het nog steeds niet geloven, maar het gaat echt enorm hard. En misschien heb je gisteren wel gelezen dat ik twee nieuwe gastbloggers heb. De eerste is Lonneke en gisteren stelde zij zich aan je voor. Toch is en blijft Mamablogger wel mijn blog en kan je me zeker zes dagen in de week gewoon volgen ? De gastblogs zijn een superleuke toevoeging en ik hoop dat jullie deze net zo leuk vinden als ik.

Ik zie dat ik nu alweer ruim 800 worden heb getypt voor deze update, dus volgens mij ben je weer aardig op de hoogte. Ik hoop dat je het leuk vond en als je nog vragen hebt, stel ze gerust in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie