Home + Nieuwe webshop voor kids| Tofshirt!

Nieuwe webshop voor kids| Tofshirt!

Of ik nu wel of geen budget heb, een van de dingen die ik het liefste doe is online shoppen. En nee, niet eens voor mijzelf, maar juist voor M shop ik graag. Ik heb het al eens eerder gezegd, maar ik word er gewoon heel erg blij van als M er leuk uitziet en dan voelt het hetzelfde als wanneer ik voor mezelf heb geshopt.

En dan is het juist leuk om nieuwe, Nederlandse webshops te ontdekken!

En zo ontdekte ik laatst de nieuwe webshop Tofshirt. De naam zegt het natuurlijk al, maar in deze webshop kun je alleen maar toffe shirts shoppen met gave printjes. De shirts zijn er in twee kleuren: grijs en wit. Je kiest zelf welke kleur je wilt en of je een shirt wilt met lange of korte mouwen. En tot zover het gemakkelijke deel van het kiezen, want zodra je een keuze moet maken uit de printjes wordt het pas echt lastig 😉

Van flamingo’s tot cactussen en een tipi, de printjes zijn echt supergaaf en allemaal even leuk!

Toen ik een shirt voor M uit mocht kiezen, was het dan ook echt lastig om tussen de printjes te kiezen. Uiteindelijk koos ik voor een grijs shirt met lange mouwen (ook heel erg leuk voor het najaar) met een tipi print en wat is hij gaaf! Het shirt is gemaakt van een heel fijne stof, is lekker zacht en van stretchstof zodat M heb ook zelf makkelijk aan en uit kan trekken. Nu heb ik weleens een nare ervaring gehad met een geprint shirt. Zodra je deze strak trok, kwamen er allemaal barstjes in de opdruk. Dat was dus ook het eerste wat ik bij dit shirt probeerde. Maar gelukkig blijft de print echt super, dus ook daar ben ik al heel gelukkig mee!

Dan een ander, voor mij heel belangrijk, pluspunt en dat is dat de maten gaan tot maat 140. Dus je kiest zelf je maat, de mouwlengte, de kleur en de print. Hoe handig is dat?! Ik mis namelijk heel vaak leuke geprinte kleding voor jongetjes in grotere maten dus ik kan bij Tofshirt mijn hart inmiddels wel ophalen. Ik wacht nog op de geprinte broekjes 😉

Kortom, ik ben fan en zal er zeker nog wel shirts voor M bestellen! Voor welke print zou jij gaan? Laat het me weten in de comments hieronder! En als je wilt weten hoe het shirt staat bij M moet je wachten tot vrijdag, want dan zie je de outfitfoto in een nieuwe M’s outfits!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 17 juni 2015 / 13:34

    Leuk idee voor een webshop! Misschien eens een kijkje nemen!

  2. 17 juni 2015 / 17:17

    Dat zijn zeker ’toffe shirts’, ziet er heel gaaf uit!

  3. 19 juni 2015 / 10:03

    Kinder t-shirt met kleine flamingo’s vindt ik erg leuk maar de andere ook is nog moeilijk kiezen