Home + Mode Musthaves | De Kenzo look-a-like sweater van Wibra!

Mode Musthaves | De Kenzo look-a-like sweater van Wibra!

Weet je nog dat ik een paar weken geleden een blog plaatste over veel te dure kinderkleding? Ik liet daarin ook de Kenzo sweaters zien met de tijgers erop. Ik ben helemaal verliefd op deze sweaters, maar ja, het is wel €100,- En dat voor een trui waar Milan over een jaar alweer uit is gegroeid. Beetje jammer 😉 Totdat ik vorige week de Wibra in liep voor rompertjes voor Floris en daar zag ik een te gekke sweater hangen mét tijgerkop! Dit is de perfecte Kenzo look-a-like sweater en deze kostte maar een tientje!

Twee kleuren

Ze hebben de sweater in twee kleuren; grijs en zwart. Zelf vond ik de zwarte mooier. De grijze vond ik er toch wat goedkoper uitzien. Klinkt niet aardig, maar als je ze naast elkaar houdt zie je het verschil wel. Hij kost dus €9,99 en dat is dus een tiende van wat de echte Kenzo sweater kost.

Dit is de sweater van Kenzo;

Zoals je ziet is de tijgerkop gekleurd met allemaal felle kleuren. Het is verschil zit hem in het merk en de tekst ‘Paris’ dat eronder staat.

Dit is de sweater van Wibra en zo heb ik hem bij Milan gecombineerd;

Sorry voor de enorme hoeveelheid foto’s, maar ik vind ze zo onwijs mooi! We hebben dan ook op een gekke plek foto’s gemaakt en Milan vindt het ook heel erg leuk om foto’s te maken.

Toffe sweater toch? Ik heb hem gecombineerd  met een broek van Vingino uit de nieuwe collectie. De schoenen zijn van Hummel. Verder is het spijkergilet van een spijkerjasje dat ik heb gekocht bij de Vintage Kilo Sale. Ik heb de mouwen er van afgeknipt en nu is het een heel stoer gilet. Tot slot het grijze spijkerjasje, deze is van River Island.

Zo maak je er een hele unieke outfit van die je niet snel ergens anders tegen zal komen. Stoer, uniek en het zit lekker zodat ze toch nog heerlijk kunnen spelen!

Wij zijn er heel blij mee en dit is dus een heel goed alternatief op de dure Kenzo sweater. Het is echt heel toevallig en het heeft zo moeten zijn denk ik.

Wat vind je van deze outfit? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. ad
    27 augustus 2018 / 07:42

    wat een prachtig ventje ! milan moet fotomodel worden ! wie ontdekt hem